Отговори
# 360
ЧРД на всички дечица имали РД последните дни и специално на Михаела, Лъчи, Габриел, Виктория и Радостинка! Да озаряват живота ви малките слънчица!

Всички болнички да оздравяват! Масово всички са болни от ангина! Това е много неприятно, вероятно се касае за вирусна ангина, до колко антибиотиците там действат добре е под въпрос!
Давала съм Изопринозин на Марти до сега 2 пъти, обикновено като се очертава страшен грип и започнем до 2 дена след началото на боледуването! След това нямало такъв ефект! За превантивно даване не съм и помислила за Марти, но аз пих миналия месец, че нещо много боледувах тази зима!

Ние сме с поредния хрип, от миналия понеделник в къщи и няма край туй чудо! Лошото е, че сега трябва да го чакам да оздравее хубаво, за да бием последната ваксина! Направо си отвисяхме в къщи от януари!

Марти вече си брои до 12 без да бърка, а вчера ме ошашка като донесе едно кръгло картонче от скрабъла с цифрата 3 и ми вика: "Виж, това е "drei"! Това значи, че разпознава цифрите вече написани! Определено бях много впечатлена! Отдавам го, на факта, че гледа всеки ден Мики Маус на немски (по СуперРТЛ го дават), както и Осо (нали там има стъпки 1,2 и 3 Simple Smile))))))) ) и явно от там го е научил, защото аз определено не съм го учила да разпознава цифри!
Другият кеф е, че вече играе първата си игра със зарче! Един октопод!
http://www.amazon.de/Selecta-3051-Der-kunterbunte-Ottokar/dp/B0002HWYQO
Това беше любимата игра на каката като малка и аз направо преобърнах света докато се сетя как се казва и да я купя! Simple Smile))))

Зеленко, аз изобщо не съм фен на фейсбук, а тази работа с публикуването на снимки и тагването на инфо направо ме плаши! Ужас!

# 361
С пъпки. Май ще се окаже варицела, комбинирана с ангина. Докторката ни е следобяд и тогава щще знам със сигурност. Има малко пъпки, но са като по учебник, а като поразрових, намерих ангината като обичайно усложнение на варицелата. Това окончателно прекрати колебанията ми за рождения ден - ще е в семеен кръг и без дечица, а на клубче ще го водим като компенсация друг път.

Честит рожден ден и от мен на Михаела на margoto66, Лъчи на C_v_e_t_i, Габриел на an_iv, Радостина на vesi_petrovska  и на Виктория на kris4e! Много слънчево и прекрасно детство им пожелавам!

# 362
Ох, Танче! То май си е сериозно?! Варицела с ангина... Sad Оправайте се по-скоро! Много прегръдки от нас.

Честит да е рождения ден и на днешните рожденици и специално на Радост и Вики, както и на Михаела, Лъчи и Габриел! Живи и здрави да саbouquet

# 363
ЧРД на рождениците, да се ви живи и здрави!

Танче- да се оправяте бързо Hug

# 364
Таня Т, то сега ви е трудно, но добре че ще я изкара варицелата после ще изгради имунитет и ще ти е по-спокойно. Колкото по-големи толкова по-трудно я карат. Дано и ангината бързо мине.

Благодаря ви на всички, които ми отговорихте за Изопринозина, дано даде ефект, че не е спряла да боледува и все тежко.

Честито и от мен на днешните празнуващи   bouquet .

Зеленко, ужас за снимките, аз също съм много против.

# 365
  • София
Честито на Ангела на kikoimery и Теодора на Есме Вихронрав  bouquet

Зеленко, аз изобщо не съм фен на фейсбук, а тази работа с публикуването на снимки и тагването на инфо направо ме плаши! Ужас!

Ние сме далеч от ВСИЧКИ и ми е чудесен канал за комуникация, но мразя да ме таг-ват, особено на поздрави - много шашава и модна практика напоследък. Поне на таг-ването има лек - можеш да се раз-таг-неш, ама е досадно... Иначе ме помните, че съм от паранойките, непознати не добавям, права поорязвам където е възможно и стискам палци...

Я да зачекна темата за страховете. Страхуват ли се децата ви? Напоследък буболец почна да се страхува да отиде например сам в другата стая. Понякога се изтърва, че го е страх от Баба Меца (никога не го плашим с каквото и да било, той дори си има шапка-мече, която обожава, а и сам твърди, че е мече). Имам силни подозрения, че в яслата яката ги плашат. След сума ти изчетено какво ли не си мисля, че беше голяма грешка да го пусна на ясла. Имам чувството, че хич не придирят в избора на персонал и някакви неграмотни, груби, диалектно-говорещи простачки, пушачки се приемат за норма сред състава на персонала на детските заведения...
Всъщност исках да питам има ли друг с УЖАС от вятър? Пищи, крещи и от най-слабия  Tired Tired Tired

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 12:15 от зелено човече (.)(.)

# 366
Честито на днешните рожденички - Ангела и Теди! Много щастливи да са!  bouquet

Зеленко, Рая преди се страхуваше от най-различни неща - от сянка на стената, та до тъмното. НО от известно време насам няма страх от нищо - ходи си сама да си ляга в другата стая, носи ми разни неща, за които я помоля пак от там, светка си лампата, ако е тъмно и си ходи и т.н. От вятърът няма страх, просто й е странно като и духа косата и иска да е с шапка. Дори си я държи, ако е по-силен вятъра, за да не й я духне...много е смешна. Laughing

# 367
Честито на днешните рожденници,живи и здрави и дни изпълнени с много щастие и безгрижно детство им пожелавам!

# 368
Зеленко, Сашко го е страх от вятър. Той не ходи на ясла, и ние не го плашим.
Но когато има силен вят ър и свистене се е будил даже.
И плаче и трепери...

# 369
Цитат на: зелено човече (.)(.) link=topic=634809.msg21486644#msg21486644 date=13323245
Я да зачекна [i
темата за страховете[/i]. Страхуват ли се децата ви? Напоследък буболец почна да се страхува да отиде например сам в другата стая. Понякога се изтърва, че го е страх от Баба Меца (никога не го плашим с каквото и да било, той дори си има шапка-мече, която обожава, а и сам твърди, че е мече). Имам силни подозрения, че в яслата яката ги плашат. След сума ти изчетено какво ли не си мисля, че беше голяма грешка да го пусна на ясла. Имам чувството, че хич не придирят в избора на персонал и някакви неграмотни, груби, диалектно-говорещи простачки, пушачки се приемат за норма сред състава на персонала на детските заведения...
Всъщност исках да питам има ли друг с УЖАС от вятър? Пищи, крещи и от най-слабия  Tired Tired Tired

Елия я е страх, когато и мием косата. Иначе не се праши от нищо.
Аз също не я плаша с разни Торбалановци и Баби Яги, Мечки и т.н Тъпо е и е глупаво според мен. Доколкото ми е известно и в градината не ги прашат, иначе ще се разправяме.
Иначе ти какво очакваш от лелките в яслите? Те са набор на майка ми и по- възрастни. Нали се сещаш колко деца са им минали през ръцете. Рядко се срещат такива дето са внимателни. В това отношение аз имам късмет с нашите. Много са мили и внимателни.

# 370
Нашите сести в яслата са младички и много точни. За плашенето нямам думи  Sick

# 371
  • Варна
Танче, гуш и на теб, и на Митака. Чудна комбинация, милото!
Ния се страхува, даже преди малко плака, защото се спука един балон. В другите стаи я е страх по тъмно, макар че в нейната сложих една малка лампа в контакта с фотоклетка - като се мръкне светва. Не иска и да заспива сама, въпреки че 2 години го правеше. Измисля си разни ..... дълго време беше бухала. Което е странно, защото тогава гледаше Франклин, а там Бухалът е учителя и е умен, добър и т.н. Но го ползва май повече да привлече внимание или когато сглупя да я питам защо е направила нещо. Тогава се започва едно "амиии .... той Бухала ... и ме бутна ... и ..." Тия дни се пръкна и Крокодила. Той май е резултат на Годзилите по улиците, т.е. тези над заведенията с това име. И току дотича както си играе и започне "мамо, мамо, има един крокодил, ще ме изяде, ела да го изплашиш". Но не е точно страх, ами разни измислици, в които се вживява. Накупих и дрешки с бухали - харесва си ги, носи си ги. Мисля, че е нормално да се появяват - по това време са във особено фантазьорска и впечатлителна фаза, даже онзи ден ми попадна, че това е и възрастта на въображаемите приятели. Ния напоследък като започне да бръщолеви и вкарва целия си ден в едно изречение, страшно е забавно Simple Smile Питаш я какво ще вечеря, а тя започва с "аз искам да ядея.." и след секунда се оказваме с колело в Морската или нещо още по-шантаво  Mr. Green

# 372
Здравейте момичета Hug
Танче миличкия Митак много да го нагушкаш от нас.

Яна не е от страхливите, косата по-скоро мрази да я мия отколкото да се страхува. Страх я е от много екстремни неща, но по-скоро е предпазлива и то не към всичко. Страх я е да скача в басейна Mr. Green

Аз продължавам да обикалям градини, да имам майстори и да се разправям с идиоти по телефона. Онзи ден реших да питам как седи въпроса с пускането на болни деца на градина. Лелята се препоти сто пъти и накрая си каза че си ги пускат болни. Аз не че не знаех отговора, но реших да се изгавря Mr. Green

Ние май категорично ще си ходим за лятото. Аз и децата от 29ти Юли до 26ти август. На море ще сме на Албена от около 13-14ти до 25ти август. Пишете ме за срещи ако има такива Mr. Green

Зеленко това с клипа и данните много тъпо ooooh!

Ох колкото повече наближава операцията толкова повече се панирам. Този път Яна говори и разбира много повече. Дано не я стресираме много. Днес и записах час за зъболекар и като ревна че не иска да чака искала да отиде сегаааааа, направо ми събра очите Shocked

Сиа и аз им давам редовно изопринозин и съм доволна.

Лека Hug

# 373
Танче, дано изкарате леко шарката!
 Зеленко, Кали също има разни страхове. Установих, че  я е страх от маски. Преди време бяхме в детски клуб и едно детенце си сложи маска на лицето (не беше някаква страшна, даже не помня  вече каква беше). Кали се разрева и почна да трепери, аз чак се притесних, не я бях виждала такава.  Не след дълго пак имахме подобен случай в клубче и пак се разрева и поиска да си ходим. Crazy Не съм забелязала от други неща да я е страх.

Момичета, нещо тотално съм се сдухала. Sad Една приятелка на мъжа ми почина при нелеп инцидент онзи ден (в САЩ), даваха за случая и по бг новините. Блъснала я кола (пиян шофьор), само на 22 години,а беше обещаваща балерина. Не я познавах много добре, но откакто разбрах ми е супер тъпо. Confused

Последна редакция: чт, 22 мар 2012, 01:36 от Pretty woman...

# 374
  • Варна
Прити,  Hug Четох за момичето, толкова нелепо. Моя приятелка пострада при подобен инцидент (жива е, но ...)  и още не мога да го приема. Ужасно е как се обръща монетата за 1 секунда Sad

Общи условия

Активация на акаунт