Всички болнички да оздравяват! Масово всички са болни от ангина! Това е много неприятно, вероятно се касае за вирусна ангина, до колко антибиотиците там действат добре е под въпрос!
Давала съм Изопринозин на Марти до сега 2 пъти, обикновено като се очертава страшен грип и започнем до 2 дена след началото на боледуването! След това нямало такъв ефект! За превантивно даване не съм и помислила за Марти, но аз пих миналия месец, че нещо много боледувах тази зима!
Ние сме с поредния хрип, от миналия понеделник в къщи и няма край туй чудо! Лошото е, че сега трябва да го чакам да оздравее хубаво, за да бием последната ваксина! Направо си отвисяхме в къщи от януари!
Марти вече си брои до 12 без да бърка, а вчера ме ошашка като донесе едно кръгло картонче от скрабъла с цифрата 3 и ми вика: "Виж, това е "drei"! Това значи, че разпознава цифрите вече написани! Определено бях много впечатлена! Отдавам го, на факта, че гледа всеки ден Мики Маус на немски (по СуперРТЛ го дават), както и Осо (нали там има стъпки 1,2 и 3
))))))) ) и явно от там го е научил, защото аз определено не съм го учила да разпознава цифри!Другият кеф е, че вече играе първата си игра със зарче! Един октопод!
http://www.amazon.de/Selecta-3051-Der-kunterbunte-Ottokar/dp/B0002HWYQO
Това беше любимата игра на каката като малка и аз направо преобърнах света докато се сетя как се казва и да я купя!
))))Зеленко, аз изобщо не съм фен на фейсбук, а тази работа с публикуването на снимки и тагването на инфо направо ме плаши! Ужас!

Оправайте се по-скоро! Много прегръдки от нас.

Не съм забелязала от други неща да я е страх.