Отговори
# 375
  • Варна
Трудно стигам дотук тия дни, но държа да поздравя двама синеоки красавци Simple Smile

Да са живи и здрави Тео (на патеричка) и Миро, да растат здрави преди всичко, щастливи, любопитни, безгрижни и все така чаровни! И честна рицарска борба за сърцето на Яна на лято  Joy

Шу, много се надявам и стискам палци Яна да не оправдае нито един от майчините ти страхове покрай операцията.  Hug

# 376
Честит рожден ден (със закъснение, но от сърце) на прекрасната Калия на Pretty woman... , чаровния Теодор на veroniki, Станимир на 22 и Илия на nani_v! Да са весели, умни и изобретателни дечица и да е слънчево детството им! Весел празник и на днешните Стела на rossykv и Рая на бебе_Рая!
Митко вече е добре, но утре все пак ще пропуснем клубчето и детската градина.

# 377
  • София
 Честито на рожденниците от изминалите дни и специално на ТеоSimple Smile Да са живи и здрави, щастливи и безгрижни, обичани деца!
 Честито и на днешните празнуващи дами Стела и Рая!

# 378
  • Варна
Олееее, зло да я забрави Кали и да е много здрава и щастлива!
Честито и на Стеличка! Да е обградена винаги от толкова щастие, колкото виждаме по снимките на Роси!

Танче, радвам се за Митака.

При нас пък Ния е зле. Уж само хрема, обаче започна и да кашля лошо, очите й сълзят непрекъснато, все едно плаче по цял ден. Сутринта беше и леко топла. Съвсем леко - мен пък от такива Т ми е едно такова свито. Sad

# 379
Ох, Бухта, голямо гуш! Рая е така от седмица...през нощта ми вдига лека Т и запушен нос. Дано при вас да е друго и да мине лесно. Рая е само на сироп за кашлицата и витамини. Вече се подобрява, но е бавно... секретите от очите отшумяват... ама пък дне на обяд гледам, че на дребното същите секрети от дясното оче. Направо ми иде да се гръмна вече! И ние с мъж ми сме втора седмица зле...имам чувството, че мозъка ми изтича през носа. Tired

Честити рождени дни на милите дечица, които ги пропуснах на деня им - Кали, Тео и Миро! Зло да ги забрави и само прекрасни дни да имат пред себе си!

Честито и на Стела! Да е и тя все така усмихната и щастлива!   bouquet

# 380
Специални поздравления за любимият ни синеок младеж Тео, няма какво да му пожелая с такива родители, има толкова любов и щастие! Нека е здрав!

Честито на Стеличка, на Кали, Миро, пожелавам им да бъдат здрави и засмени и много щастливи!

# 381
Ето да се почерпите за здравето на моето момче (тортата не е такава, а купена от Пчела и с шоколадов самолет, но не съм я снимала):

Предвиждам скромно семейно парти с чичовци, лели и братовчеди (вече пълнолетни). Рожденика още спи, татко му - също, а аз се засилвам да правя салати.

# 382
Танче да ти жив и здрав Митака.

ЧРД и на вчерашните рожденици

# 383
Танче, ЧРД на Митко и от мен!!! Весел празник и много подаръци   bouquet .

ЧРД и на рождениците от предните дни!

# 384
  • Варна
Танче, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, здрав и пак здрав! Да расте весел и щастлив и все така да ни радва всички с остроумията си!  Hug

Тони, мерси. И вие да се оправяте, че много време стана вече.
Ние стигнахме до спешен в неделя, дадоха АБ поради много червено гърло, наприказваха ми едни работи за Урбазони, пристъпи и т.н. Тя живна изведнъж вечерта и аз не дадох АБ. Днес отидох, убедена, че утре ще ни пратят на ясла - тя си беше като нова. Обаче педката каза бронхит, чувала хрипове и незабавно да започвам АБ. Призля ми. После една приятелка ме подсети, че имаме и хомеопат, та изприпках и там. Тя пък не чу нищо, гърлото не било чак толкова червено. В това време дребната изпадна в някаква криза по време на следобедния сън - задави се и чак повърна леко от напъни и кашлица. Но след това пак е бяс, не кашля, хремата спря ......... А сега де! Така или иначе ще пробвам хомеопатията, не ми изглежда толкова зле като за АБ. Дано не сбъркам.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 21:30 от Бyxта

# 385
 Танче, да ти е жив и здрав Митко! Да расте усмихнат, щастлив! Да е все така чаровен и умен! Simple Smile
И аз взех, че се разболях днес. Стискам палци на всички болни бързо да се оправят.

# 386
Здравейте и от мен.
Танче да ти е жив и здрав Митака! Много щастлив и вечно усмихнат.

Честито на всички рожденици които пропуснах и най вече на прекрасните ми любими синеочновци. много да са здрави щастливи и късметлии.

Аз съм се здухала нещо, мъж ми по случая на моето здухване ми е сърдит Crazy Красота е в къщи. Боян има концерт по биене на африкански барабани Crazy в сряда, само се моля да не забравя да го заведа, че ще е грозно да си пропусне участието детето. Не ме питайте защо и как точно това, и аз това питам Crazy. В новото училище това репетират откакто е тръгнал.

Бухте дано и се размине на куклата Hug

Отивам да се самосъжалявам в ъгъла Tired

# 387
  • София
Вчера неочаквано за мен осъзнах нещо много странно. Животът е кратък, носете си новите дрехи и си обичайте любимите хора  Hug

Иначе ти какво очакваш от лелките в яслите? Те са набор на майка ми и по- възрастни. Нали се сещаш колко деца са им минали през ръцете. Рядко се срещат такива дето са внимателни. В това отношение аз имам късмет с нашите. Много са мили и внимателни.

Очаквам да осъзнават, че работят с деца, които ПОПИВАТ всичко. Например да не нагрубяват децата ("лайнярка" да ви звучи приемливо?), да говорят с по-малко диалектни думи (2-3 годишно дете, което казва "пОтя се" е грозна гледка), да не им пускат детско, да ги извеждат на въздух при възможност и прочие елементарни неща. Не мисля, че съм претенциозна, но децата изкарват доста време с тези хора, нали...

Много целувки на всички рожденици от предните дни   bouquet Много искам да напиша нещо хубаво за всеки, но времето ме притиска сериозно. Знайте, че ви мисля само хубави работи, особено на някои по-специални за нас дечица  Hug
23.03
Калия на stasi8510
Теодор на veroniki
24.03
Станимир на 22
Илия на nani_v
25.03
Стела на rossykv
Рая на бебе_Рая
26.03
Димитър на ТаняТ

# 388
Честито на всички рожденици от изминалите дни! Да за живи и здрави, да имат щастливо детство и да радват мама и тати!
Марти се тръшна с коремния грип, освен това температурата е зловеща - 2 дни се борим с температура над 39,5! Аз като видя, че чукне 39,5 го махам термометъра от страх и почвам да действам!
Дано да се оправи човечето! От 12 март съм го спряла от градина и чакам да го ваксинирам, но първо направи спазъм, трябваше после утре да го ваксинираме, но сега и вируса! Направо съм в потрес, хем го пазя, не го срещам с други деца, промъкваме се по градинките като някакви диверсанти, на площадката ходим от 1 до 3, като другите ядат и спят и пак не успях да го опазя!

Зеленко, разбирам какви са ти желанията, но това е трудно начинание! В ДГ, персоналът е ниско платен, а обикновено ниско платения персонал е и ниско квалифициран!
Навсякъде е така! Даже навремето, дъщеря ми хем в частна австрийска ДГ, проговори от най-долния австрийски диалект  Sick! Колкото и да им говорих на учителките там, те ме гледаха като паднала от Марс! За тях това си беше нормално изразяване и просто не зацепваха, какво по дяволите искам от тях!  Crazy

# 389
Танче, да ти е жив и здрав Митето! Много да те радва с всяко ново постижение! Ще чакам да ви видя и снимките...сигурна съм, че ще си изкарате чудесно. Hug

Бухте, дано си се разминат нещата и при вас без АБ. На Нико така му изписаха за високата Т, но и аз не ги дадох и той оцеля. Mr. Green И беше най-добре от всичките нас през тези 2 седмици на постоянно боледуване и от вирус във вирус. Е, преди 2 дни го пипна гадния секрет от очите на кака му, ама дано се размине само с него. Аз като улавите капя им кърма по очите и носа и те взимат та се поорравят за ден-два. Та днес очаквам и той да е по-добре, пък утре вече нищо да му няма. Та децата ги опазихме от АБ, но мъж ми е на Зинат втори ден, а аз се влача втора седмица само на парацетамол. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт