такива случки все са ми се стрували химера, но явно хората действат.
И като си представя, че това е следствие на обикновен отит, не знам как ще докараме до пролетта. 
Да беше висока Т, знам как да я боря, но това обрив, подуване, нищо не може да се направи. 

Върнахме го обратно , малко го успокоихме и пак рева ,рева, накрая заспа и се събуди чак в 2,30, хапна и до сутринта спа Дано вече да премине на нормален нощен сън, че това неговото вече е непоносимо

незнам .............
. Също не разбирам как може вързаното куче на двора да е приемлива гледка,а куче в апартамент - не.
(като не говорим за Доберман в гарсониера). А за лическия герой
, много смешно ми стана. Ама човека и на 35кв си е щастлив. Не е задължително да живееш на 200кв, за да си доволен от живота.
Дано бързо се оправя Коси!
да ви кажа честно не ме е яд на парите , дето се вика пари се печелят - здраве да е ! Но ме е яд ,че някой се опитва да ме прекара ,пък и аз позволявам защото се доверявам !
ще види от къде изгрява слънцето! Ох много се ядосах вчера, но сега като се замисля няма смисъл , важното е че всички сме живи и здрави пък тези които лъжат и мамят да му мислят! Все няякой ден ще си намерят майстора!
Просто искам и вас да предупредя да внимавате какво и от кого купувате! Бъдете предпазливи! Стига с лошите неща. Днес е един прекрасен християнски празник!
опитайте с нещо по-засищащо за вечеря, както и да вечеря с една идея по-късно, примерно даси ляга половин час по-късно, за да му държи по-дълго. а и ако го мъчат зъбите, няма да спре да реве, дори да не е гладен. и ако яденето му е единствения начин да се успокои, ще има да реве до 20-ия зъб
а вие няма да спите....
и са карали на фотозинтеза, защото не е имала време да сготви и т.н. Човекът е най-мързеливото животно по отношение на приучаването си към хигиена. Тези от нас, които са имал иили имат кучета/котки - колко време ги оставяхте да мажат из къщите - не много, предполагам
до сега не съм виждала куче/котка, нито пък дете, което е научено от малко да ползва тоалетна и да има "травми" от това. Така че успех с гърнетата , не правете децата си ходещи тоалетни

При нас няма проблем със седенето. Даже сам ми го носи и ме кара да го сложа да седне. Давам му нещо да се занимава или пеем песнички и така неусетно правим привикването по-лесно.
Е,друг е въпроса дали имаме резултатност от седенето...,но от време на време имаме попадения
За мен успокоителното е,че не го игнорира.

Някои хора просто не мислят, че това което вършат може и на тях да се случи - иначе не биха се облагодетелствали за чужда сметка

Накрая като загорих и манджата, легнах на леглото и казах, че повече няма да се разправям с нищо. А малчо помрънка малко и после легна до мен и се гушна. Е, даже не можах и да се поядосвам наволя.
Идея си нямам как ще се справя с възпитанието му като едновременно е инат и нервак и гальовен и лъчезарен
Ники се буди 100 пъти и реве,незнам вече какво му е.Лекарката казва,че е заради кучешките,ама знам ли
.Давам му вода-бута я,мляко също.И по цяла нощ сме с музиките,защото сама така се успокоява.Незнам момичета просто нервите ми не издържат вече
с това неспане.Той като се буди и писне и аз направо подскачам,акъла ми излиза и като ми се разтупка това сърце
Оф,оплаках се.