Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 567
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 945
1 час след като ме настаниха във випа  си поисках бебето.

# 946
  • София
мен ме настаниха във Випа към 13:00 а в 16:00 ми донесоха беба защото трябваше да й мине фотолампата иначе веднага щяха да ми я качат.Но аз съм секцио и 24 часа така или иначе седях в реанимацията.

# 947
  • София
Също така зависи по кое време раждаш. Аз родих в 18:00 и когато в 20:00 ч. ме привеждаха на 5 етаж бебето вече беше приведено на 2 етаж и отказаха да я местят. Качиха ми я чак на другата сутрин към 10 ч. Не съм имала драми с кърменето по този повод. С първата ми дъщеря родих по обяд, но ме посъветваха да я оставя в детско отделение и да се наспя вечерта. Така че тогава пак я получих на следващия ден в 6:00 сутринта. Но пък и това беше преди близо 10 г.

# 948
Тамън и аз щях да пиша като Vache, че мисля, че зависи от времето.
Първият път родих в 8 вечерта и ми казаха, че няма начин да ми я дадат преди сутринта. Сега, втория път, родих в 4 и нещо сутринта и ми дадоха бебето към 12 ч. (визитации, пък не можело да ми го качат по-рано във випа)....предполагам, че ако раждането е през деня няма да взимат бебето за много повече от двата часа и да го задържат за разни работи.

# 949
Аз родих точно в 12 през нощта, даже се чудехме кой ден е раждането  Laughing На другата сутрин отидох да си я взема в часа, в който се взимат, но ми казаха: "оооо ама ти си родила току що. (бяха минали над 6 часа!) Не може сега да я вземеш , защото е под наблюдение. При следващото взимане!" Това преди точно година и 3 месеца.
Явно е различно. Но нямах никакви проблеми с кърменето. Веднага засука.

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 09:08 от kilimiotlista

# 950
ОП родих в Тина киркова преди седмица,вс беше супер без избор на екип без каквито и да е допълнителни екстри бяхме в стая 3 майки общо беше супер спокойно .....А като екип за нормално раждане беше акушер Ева  Белишка доктор Петров на който съм адски БЛАГОДАРНА,нямам оплаквания към болницата както и към персонала излизаш когато искаш когато искаш да почиваш само им казваш и бебо е на тоалет......това е от мен спокойно раждане на всички !   bouquet

# 951
А, голям минус пропуснах да спомена - кафенетата в болницата са закрити - няма руум-сървис дет се вика, вода и храна - само доставка от родата. Аз предполагам, че или е свързано със забраната за пушене или договорите са им изтекли и правят конкурс за нови - някой ако знае да каже Simple Smile

# 952
Аз като раждах имаше кафене и го затвориха в последния ден от престоя ми за да го ремонтират. И аз се изнанадех (сега като ходех), че няма кафе.

# 953
Нещо достигна спорна информация, та да попитам - при водното раждане, задължителен ли е изборът на екип?

# 954
Нещо достигна спорна информация, та да попитам - при водното раждане, задължителен ли е изборът на екип?

Уви е абсолютно задължителен Sad

# 955
Да, това беше и моята теория по въпроса.  Laughing
Благодаря!  Peace

# 956
Здравейте момичета, 55

Записвам се и аз в темата, защото смятам да раждам в ТК в началото на октомври - надявам се на водно раждане при д-р Панова, ако всичко е наред. За съжаление доста противоречиви коментари виждам за нея, но се надявам да остана доволна - аз засега съм с чудесни впечатления от нея.

Разказът на Pippilota_Mentolka още повече ме "надъха" за ваната, наистина много увлекателно и забавно четиво.   bouquet

По принцип съм с много положителна нагласа за самото раждане, единственото ми притеснение е дали ще успея да си изискам бебето веднага при мен, не желая да го задържат 6-12 часа някъде далеч от  мен (както четох,че правят), така че се надявам да се чувствам  добре и да мога да си го взема и сама, ако се наложи.  Heart Eyes

# 957
Имате ли представа дали ни правят Васерман като ни приемт? Че сега ми трябва и се чудя не мога ли да отърва едни грешни пари!  Sunglasses

# 958
Здравейте момичета, 55

Записвам се и аз в темата, защото смятам да раждам в ТК в началото на октомври - надявам се на водно раждане при д-р Панова, ако всичко е наред. За съжаление доста противоречиви коментари виждам за нея, но се надявам да остана доволна - аз засега съм с чудесни впечатления от нея.

Разказът на Pippilota_Mentolka още повече ме "надъха" за ваната, наистина много увлекателно и забавно четиво.   bouquet

По принцип съм с много положителна нагласа за самото раждане, единственото ми притеснение е дали ще успея да си изискам бебето веднага при мен, не желая да го задържат 6-12 часа някъде далеч от  мен (както четох,че правят), така че се надявам да се чувствам  добре и да мога да си го взема и сама, ако се наложи.  Heart Eyes

ako настояваш, ще ти дадат бебето според мен, стига да не е през ноща:–) Веднага не, но след 2 часа Hug

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 14:22 от nikkita77

# 959
  • София
Имате ли представа дали ни правят Васерман като ни приемт? Че сега ми трябва и се чудя не мога ли да отърва едни грешни пари!  Sunglasses

Според мен няма да можеш да отървеш васермана преди раждането. Искат го като документ към всички документи. Това, обаче не попречи в предродилна зала да мине лаборантка и да каже, дай пръстче, да ме бодне и да си замине така неочаквано както се появи. Дори не успях да попитам за какво ме боде. После като идваха да взимат кръв на другото бебе в стаята питах за какво са ме боли в родилна и те казаха, за Васерман  Rolling Eyes Аз много се учудих, защото предния път никой не ме е бол за това, а и нали имам занесено готово изследване. Лаборантката каза, че ако моето изследване е редовно не всеки идвал с такова  Wink Та приготви се да си платиш и после пак да ти взимат кръв. А може и да кажеш, че не си имала време да го направиш. Какво! Ще те върнат ли? Няма! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт