Монодиета -част 4

• 22 149
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Уки ,виж в темата за зелевата супа.тя е без калории и можеш да я пасираш,да си добавиш и други добавки и да махнеш,които ми харесват.
много ми харесва в първите дни на диета,защото ядеш неограничено,поемаш течности,а и има резултат за стимул.
хайде заедно.

# 106
Уки никакво отказване. Аз след един ден на фреш и вода и един час скачане на танците също не бях свалила. Да ви призная смятам че няма да стане с вълшебна пръчка. Аз за моите +10-12 кила съм се борила две три години сега не очаквам че с два дена глад ще стана фиданка. Диди ти е дала съвет изпий един фреш, изяш една салатка успокой се малко и моля те не прави грешка да се наядеш после ще съжаляваш наистина и най много да се обвиняваш, че си се наяла. Като не ти понася това яж друго. Аз съм на моно но не спазвам никой от режимите тоест мое моно. Ако днеска имам в хладилника месо ще ям месо, ако имам боб ще ям боб ям храни които ми харесват само че без да ги смесвам. И вече си заразена. Затова сме тука да си споделяме и подкрепяме ето Кетунчето призна без свян за своя заговезнически обяд но съм сигурна, че след тай бото или до довечера няма да хапне нищо друго щото лично аз ще я  fight fight

# 107
не спазвай диетата точно пък както е написано - избирай си храни които ти харесват.
Защо сега не си направиш един фреш да те зареди малко и да повдигне тонуса - а после ще решиш какво ти се хапва днес.

Дано да е така за цикъла.
Аз вече хапнах едно яйце, може ли да продължа на друго- каквото и да е?
А за храните точно това си мислех- да пробвам само с неща, които харесвам и на които мога да издържа- например картофи, кис. мляко, зеленчуци, месо. И даже леко ще ги овкусявам, така мога да издържа дълго време, иначе повече от 5 дни не виждам как ще успея.  Sad
Не съм за тая тема, много съм лабава нещо, ама така е- цял живот плюсках без да ми се лепи нищо и сега не мога и един ден да изкарам на диета...
diana_m, така ме успокояваш, от твоята уста всичко звучи толкова ВЪЗМОЖНО. Трябва да те изберат за говорител при защита на трудни каузи- ще ги успиш на секундата  Hug
Ина, навита съм да пробвам. За колко дни? Искаш ли от понеделник, защото аз въпреки всичко ще я довърша 5 дневната, а събота и неделя не съм вкъщи и няма да мога да я приготвя супичката.  Hug

# 108
mimi_msm, ако може боб- ставам фенка №1 на моното. Аз умирам за боб чорба, мога да ям само това цяла седмица, миш- маш също.

Освен да ми направите една диетична-моно програма само за мен  newsm53

Съжалявам за двата поста един след друг- отплеснах се нещо...

# 109
Ама къде в зелевата супа бре момичета. Аз съм я правила по гадно нещо през живота си не съм кусвала.
Уки можеш да я деш месо сирене кашкавал това е в групата на яйчицето.
Ами боб защо да не може разбира се че може. Пипер със сирене и яйца също ми се струва възможно. Ти ще си я напарвиш моното по твой вкус.

# 110
Уки, аз когато съм в МЦ винаги тежа повече, дори и да не ям. Не се отказвай.

# 111
Моята диета няколко дни излиза от моното, повече е на полирежим, но важното е да съблюдавам какво ям, кога и по колко. Много ми е студено за моно. Момичета ще се радвам на 27 за тази страхотна таблица, за която ДИДИ smile3501 smile3501 smile3501 да имаме какво да впишем като минуси. Praynig

# 112
..............
Дано да е така за цикъла.
Аз вече хапнах едно яйце, може ли да продължа на друго- каквото и да е?
...............

по принцип според моното - не може
НО ако искаш да продължиш с нещо друго поне да е белтък /месо или кисело мляко, сирене, кашкавал/

Възприемаш диетата като мъчение и някакъв необятен ужас - мисли за нея като ново начало към едно по красиво ТИ

Ето ти моно от мен /спешъл за теб/:
1-ви ден: до 1 кг. варени картофи /сложи си малко лук, чесънче даже - мммм  вкусно/
2-ри ден: изпечи си без мазнина 1 пиле и през целия ден го изяж половината
3-ти ден: втората половина от пилето
4-ти ден: зеленчуци - колкото ти душа иска
5-ти ден: до 3 кисели млека ако ще и 6% масленост да са

Опитай ако решиш. Ако пък не ти допада - просто всеки ден решавай за следващия какво ще е и това е. Що да не може боб - само боб през целия ден обаче. Бобов ден има и в 90-двевната - значи е ок. Може и на миш маш - ако може без сирене само - ми че я карай два дни на миш маш а после два на кисело мляко - няма да свалиш ли аааааааааа ше ти се незнаят и килата  Hug Hug Hug
сама си изготви план или не го изготвяй - ден за ден решавай. Всичко ще е наред.

Единственото което може да се обърка е да се откажеш  Hug Hug Hug Hug

# 113
Точно така. Ден за ден е супер, а дори и да имаш план за пет дни напред пак е добре. Аз мисля, че и боб и грах може, стига както е казала ДИДИ да е само това. Направи си дни на всичко, което обичаш и ги редувай. Аз съм си написала монодиета за 20 дни, е не съм я започнала, но съдържа всичко, което обичам по дни. Може и да ги разменяш, зависи какъв ти е кефа като станеш и какво ти се яде.

# 114
mimi msm, тържествено обещавам, че ако трябва с канап ще си зашия устата, но до утре сутрин няма да ям след този пир, които си устроих днес на обед. Вече не ми е тежко. Все пак минаха около три часа. Взех да разграждам храната; Пих и един ензи мил, ако не се е потулил сред манджата, трябва и той да помага  newsm65

# 115
Златна ви уста, момичета, хапнах кашкавал колкото кибритена кутийка и ми просветна малко. Значи днес съм на кашкавал, яйцето ще го броя като отклонение. Продължавам.
mimi_msm, ако е много гадна зелевата ще я преброя като зеленчуков ден и ще е само за един ден, ама и хвърлих едно око- звучи вкусна  Thinking или щот съм много гладна  Rolling Eyes
diana_m, благодарско за спешъл Уки моното  Laughing
ketuna, значи ще разработваме нови диети  Simple Smile, само трябва да проверим как е правилно да се редуват групите продукти.
Ще успея, ще ям това, което обичам и ще отслабна  bowuu

Излитам по спешност, по- късно ще изпратя данни за табличката.
Благодаря на всички   bouquet

# 116
Зелевата супа е отврааааааааааааат. Три пъти съм я варила, два пъти съм я яла. Третия път организма ми отказа да приеме, тази амброзия . Звучи вкусно, нооооо мирише ужасно, а на вкус няма измислен епитет за тази супа.

# 117
Момичета  що не си видите снимки от преди като сте били слаби и хубави и от сега с кормета, гуши и сланини. Действа ужасно мотивиращо.
Кетунке да си зашиваш устата, че какво маце беше какво стана  ooooh! ooooh! ooooh! то и аз така  ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
# 119
Да права си сега съм БЯЛА, РУМЕНА МОМА  newsm65 newsm65

Общи условия

Активация на акаунт