Монодиета -част 4

• 22 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
по молята диета са разрешени до 500гр. : ) и от двете  Flutter

# 136
e,момичета,не я приемайте зелевата толкова буквално.аз зеле не слагам.има вариант с карфиол.всеки ден й променям съставките и включвам такива с -калории,и резултат никога не е липсвал.
и на мен ми е прекалено студено,за да успея на 2 млека и прекалено разширен толума,за да устискам на тях.
и като вас повечето ще съм на собствено моно.то табличката ще покаже колко е резултатно.
diana_m,кога е следващото замерване?
а къде е качена табличката,че не я намирам?
 Hug Hug Hug

# 137
Малеее..какво направихте бе..
не мога да ви смогна тука за 2 часа Grinning,БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА..ВИЕ СТЕ МИ СТИМУЛА Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Hug
след час ,два ще вмъкна табличката,защото сега нямам възможност Hug

................................................

3 мин след поста видях,че не мога да редактирам темата и да сложа табличката Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 19:39 от vivileon

# 138

3 мин след поста видях,че не мога да редактирам темата и да сложа табличката Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
не натискай на редакция на темата а на поста си

# 139
Момичета, ако не става да се промени, запомнете, че на 7 стр., ако се лъжа ме поправете, че ме мързи пак да проверявам. Днес защо така ми се яде не знам, Изядох си млеката и сега ми се яде, но няма ще гледам да устискам. Утре рибка, пангасиус, тя и без това при печене си пуска мазнинка, та ще ме засити надявам се. Може би съм гладна защото трябва да ми дойде. Simple Smile
Дано денят ви е минал без прегрешения.
Да почерпя всички, които са на кисело мляко, а другите виртуално да си се почерпят с каквото хапват целия ден.

# 140
Здравейте и от мен. Отидох на тренировка. Като се върнах си налях едно уиски, да ми стопли гладната душичка, а и защото у нас рядко се задържа тази напитка. Изядох седем солети и казах стига  smile3513. Трябва да вържа хладилника, защото това не предвещава добър сън. Целувки от мен на всички вас.

# 141
Chikago , ти си тревожна, че днес ти се е ядяло. А аз да се тревожа ли, че това е хроничното ми състояние. Не се тревожи, като ти дойде, всичко ще си дойде на мястото.

# 142

не натискай на редакция на темата а на поста си

http://prikachi.com/images.php?images/937/4281937L.png ето така ми излиза,можеда  не виждам бутона  Embarassed

# 143
Вив не се мъчи просто всички да запомнят че е на 7-ма страница и толкова - а при другата тема ще я добавиш щото като гледам как си вървят страниците в края на седмицата сигурно ще трябва да се прави нова  Hug Hug Hug

И аз да се похваля 0 ден без прегрешения - 3 кисели млека и толковааааааааааааааа  smile3533

# 144
Настъпва най- трудният момент за денят- вечер когато не знам защо ,ама започвам да изпитвам зверски глад и прегрешавам.Трябва да се отуча от това нощно ядене.Ще лоча водичка и ще пазя цяла нощ ВЦ-то.

# 145
Отидох на тренировка. Като се върнах си налях едно уиски, да ми стопли гладната душичка, а и защото у нас рядко се задържа тази напитка.
уф и аз искам да си сипя един бейлис ама няма!
Диди ,браво чувство да не си съгрешил е страхотно !
qviliи аз съм на вода  Wink
Chicago първите дни е така гони те глад,после отминава
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички

# 146
само моят глад и апетит са константни. Embarassed

# 147
vivileon, можеш да си сложиш линк към табличката в подписа или някой друг активен в темата да го направи- така ще е "под ръка" по всяко време до новата тема.
Аз днес- едно яйце и около 150-200 гр. кашкавал. Преди няколко страници ми се видаха малко 200 гр., но засищат много- изобщо не ми се яде...
Момичета, може ли алкохол? Умирам за една ракийка.

# 148
................
Момичета, може ли алкохол? Умирам за една ракийка.

ааааа йок - е сега ако пък нали да не вземе да ти стане нещо /ама ако не е толкова натопорчено положението по добре НЕ/  Peace

# 149
другия вариант е всички които са в табличката да си я сложат на отметки : ) така ще е най-лесно Simple Smile поне аз така направих  Flutter Flutter

момичета аз и тази вечер прегреших пак имаше маса в къщи ..хапнах от тия банички на 'белла' хаха ..язък за водния ми ден,дори не ми се ядеше ..сега ми е много гадно къде ги хапнах  : ( нищо от утре нямам право на повече прегрешения ,включвам и спорт чеее 27 идва трябва да има минуси за таблицата нали такаа хаха Wink )

и да питам някой друг освен мен или ли проблеми с тоалетната /извинявам се за въпроса/ и ако да с какво го оправяте ,хапче или нещо друго?? : ) oops oops

Общи условия

Активация на акаунт