Монодиета -част 4

• 22 201
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
diana_m леле Диди ти ще ти се съберат четиир дена плодове. ooooh! ooooh! Струва ми се доста драстично.
Аз опатках една кутия царевица бондоел  Embarassed Embarassed
Tigra1024 Добре дошла в нашите редици.
Snow4eva браво на тебе 5 кила са си множко. Идвай по често насам  Hug Hug Hug тия резултати мотивират.
mimuncheto аз нямах спад и след като посетих тоалета имам цяло кило минус тая сутрин. Аз пих чай сена, две три активии и много вода.

# 166
diana_m леле Диди ти ще ти се съберат четиир дена плодове. ooooh! ooooh! Струва ми се доста драстично.
Айде айде драстично - като набивах по половин хлеб на едно ядене и после една торба сладкиши с 1 шоколад минимум за десерт дали не ми беше драстично.
Аз силно се съмнявам че ще мога да го извърша това геройство щото много не ги тача плодовете - ама нищо не пречи да опитам  Wink
Ми тя нали тая луна е 3-дневен цикъл
един ден преди луната да влети в нещо си там си мааш само плодове, после по време на луната само течности /да не кажа само вода/ и на следващия ден пак само плодове. Аз миналата седмица пропуснах ама тая мисля да са пробвам  Wink

# 167
Диди ама аз сега душко ти видях линийката. 5 кила newsm74 newsm74 newsm74 Пожелавам ти и другите така да свалиш бързо и лесно ти го заслужваш. Само да си кръшнала от правия път  fight fight дебела ми е сопата да знаеш.

# 168
Диди ама аз сега душко ти видях линийката. 5 кила newsm74 newsm74 newsm74 Пожелавам ти и другите така да свалиш бързо и лесно ти го заслужваш. Само да си кръшнала от правия път  fight fight дебела ми е сопата да знаеш.

Начи ако си помисла да кръшна ше са сета за заканата и  smile3506 веднага са отказвам и влизам в правия път.

# 169
Ох, така се наядох с тая риба Simple Smile .
Нещо такова ми изглеждаше изпечената риба

Браво на всички за мотивацията. Странно за мен не съм се изходила все още и съм свалила 1,300кг, явно нещо кантара дава заето, въпреки че е електронен и винаги точен. Няма как да съм свалила толкова много за 1 ден при положение, че не съм пухкава Simple Smile.
Момичета аз на лунна диета не мога да съм, не мога да си представя да не ям цял ден, аз  обичам да ям и никога допреди бременността не съм имала проблеми с килограмите. Браво отново за волята, която имате.
Утре мисля да съм на зеленчуци. От тях обаче не отслабвам, даже напротив, винаги имам качваме, затова накрая ще оставя плод и яйца.
Да допълня, че сутринта тренирах 50 минути Зумба.
Обичам много червено цвекло, имам домати и краставици, това ще е утре. Ще ям на всяко ядене различен зеленчук.
Добре дошли и на новите  Party

# 170
Здравейте,моят шоко ден засега върви добре ,но да видим вечерта как ще прекарам.Очертава ми се проблем утре-гости а аз как ще устискам не знам.Мисля да съм утре на зеленчуци/салати/ и да си направя пил. дробчета по селски ,та да бодвам и от тях, че хич не ми се обяснява -на диета съм пак и няколко молекули винце . Това ще е .

# 171
qvili,   какво ти пука.
Аз когато имаме гости дори не ям. Седя си приказваме си, те знаят, че след 8 не ям, така че дори и не ме питат.

# 172
И на мен ми е омръзнало да обяснявам, че съм на диета и съм постоянно дебела  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
 Аз утре съм на имен ден на племеницата. Това не ми влизаше в графика  Laughing Laughing Laughing

# 173
А, най-трудният момент е този с гостито или ходенето на гости.
Ако съм на заведние, обикновено подбирам режимно и рядко правя огромни издънки.
Но с гостито-винаги почти съм огромна издънка. А още по-лошото е че и на следващия ден не мога да се мотивирам със същата сила.

Та в такива дни гледам цял ден-нищо, много вода ...
А вечерта, гледам да съм основно на месо. Рядко ми се получава.
Ако някой даде по-добра идея...

# 174
Диди   ruporuu  ruporuu да не лапаш манджа някъде, че от два три часа не си писала  smile3515 smile3515
Аз съм железна пия водата и това е. Довечера ще ми трябват лепенки да си запуша устата, че да не сгафя.

Chicago много добре ти изглежда рибката ама ми потекоха лигите  smile3518 smile3518

# 175
Ох, мимс, разсмя ме с това дали диана папка Simple Smile
За да не ти се точат лигите само ще ти кажа, че писах, че мойта рибка изглежда така, но не е снимка е от нета, а и аз нямам мазнина и орехи отгоре, но както казах пангасиуса е мазен и си пуска. Но е същата с подправки и магданоз, копър.
Калинчи, мимс, аз пък обичам много да ни идват гости, защото обичам много да готвя и все правя разни неща и после не ги ям, особено десертите.
Няма какво да се оправдавате, все отнякъде се започва, казвате като мен, че след 8 не ядете, това не означава, че по принцип не ядете , даже аз гледам понякога до 18ч да съм яла.
Трябва да сме сериозни все пак, иначе така ...прегрешения после като отслабнем.
Аз тези дни си ядях нормално, за да засиля метаболизма.
На мен сега не ми се яде и се чудя да ям или да не вечерям днеска.
Утре съм на салати, както казах, червеното цвекло е сварено вече, то отнема доста време и го варих в тенджера под налягане.
Айде ,идвайте с отчетите , как я карате днес.

# 176
Chicago ама наистина днеска никой няма.
Кетуна имам съмнения и за тебе, че заговяваш някъде дано да греша  newsm17 newsm17

# 177
Мимс начи душо що сопи има в тебееее майкоуууу  smile3532
не бой са не съм прегрешавала, погрижиха са да ми създадат достатъчно главоболия, че да ми се отяде  Laughing Laughing Laughing

qvili довечера като дойде гостито - да внимаваш /прегреши ако не издържаш ама с мярка  Wink/

и Кет е железарка бе алоооооооо Мимс ко си на подбрала всички я по добре залепяй устата довечера че да не ти четем на теб прегрешенията утре  Praynig Praynig Praynig

# 178
здравейте! Hug
аз днес съм на супа.но после смятам с луната да дръпна 3-дневен детокс.спирам до тук с плановете,щото докато ги кажа и ги издънвам.. Embarassed
браво на всички с минусите!  bouquet
snow4eva,радвам се,че си тук! Hugще правиш ли житния?
diana_m, Hug
днес даже 17-те билки сварих.уж ме хвана амбицията..
няма да ви изброявам ,но ви прегръщам всичките! Hug Hug Hug
и моношоколадките утре да се отчетат! Naughty Peace

# 179
Днес съм желязна- даже не мога да се позная-имам още малко шоколад,ама моята дружка ketunka май ми забегна.Гостите са утре и тогава ще му мисля-най-вероятно ще си направя зелена салата и цял ден ще си я рупам а вечерта пак на нея и нещо от мезенцето ще вкарам и до там.Удряйте ме през пръстите ако се отплесна на софрата.

Общи условия

Активация на акаунт