Монодиета -част 4

• 21 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
ketuna,вечерите и при мен е ужас..сега съм добре-не ми се пие,не ми се яде..
дианка,до пълнолунието изобщо трудно се слабее,а лесно се пълнее..но пък после ще сваляме интензивно..
Chicago,за бульоните е така,но в кое знаеш какво има?то с тези хормонални пилета,плодове и зеленчуци...не ми се мисли..

# 541
И аз съм на мнение, че един бульон от купено пиле не е по-полезен от един готов бульон. Може би ще си направя един бульон да има с какво да си напълня търбуха вечерта, когато положението е извън контрол. Все пак ако изпия два бульона за целия ден си е химично моно и е по-добре от това да се натъпча.  Animal Pig Animal Pig Animal Pig

# 542
............
дианка,до пълнолунието изобщо трудно се слабее,а лесно се пълнее..но пък после ще сваляме интензивно..
.........

значи пак да проверя дали правилно съм разбрала след пълнолуние и когато луната намалява ще отслабваме по интензивно, а сега когато тя се увеличава по трудно така ли - взех да звуча като малоумна  hahaha hahaha hahaha

# 543
Ina, естествено, това е право на избор, но според мен в едно пиле и зелен.чуци има по-малко вредни съставки, отколкото в оцветителите и Е - тата във храните. Тези бульони не са от истински меса и зеленчуци все пак. Голяма част от тях, няма да навлизам в темата, аз бих избрала да си го направя, вярно, че изисква време, но бих предпочела аз да го правя, така е и с бебето ми, аз й готвя, а не купувам пюрета. От едно пюре от морков ми изцапа лигавника, който не може да се изпере, това на какво се дължи според те, на био храна ли? И то на Хип, те сигурно са най-скъпите пюрета.

# 544
кетунче,аз се влюбих в измислените за чаша със сирене.ако ми помогнат да сваля туй дет искам,ще съм доволна.после заслабнала ще правя редовно детокс и житния,и ще се пречистя..
да,на луната фазите са важни,но трябва да ги погледна,за да не те объркам..но половината месец помага отслабването,другата половина-не..
аз много гледам да не ги зная,защото с воля всичко се постига..а внушението ме проваля..
преди години,когато живеех здравословно,всеки понеделник гладувах,хич не знаех ни фази,ни нищо,и резултата беше страхотен..

# 545
Инче и аз съм така. Когато, родих отслабнах бързо. Е аз бях млада, сина ми сега е на 14 год. После качих и като отслабнах, незнам как четири пет години не качих. Като започнах да качвам от две три години все по-нагоре, ама мисля,че ще се справим. То само ти и аз нямаме май минус в таблицата, но другия път ще сме  newsm10 wavey

# 546
аз до сега работих за +.а и с кантара не се поглеждаме,че съм съвсем ще се демотивирам.

# 547
.............. То само ти и аз нямаме май минус в таблицата, но другия път ще сме  newsm10 wavey

ааааааааааа вие двете хич не се и мерихте така че нямате право на оплакване  Naughty Naughty Naughty

аз пък почти цял живот съм си хапвала стабилно и съм си била все дебела  bowuu bowuu bowuu обаче няма да се предам на един кантар я  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 548
Диди, скоро четах някаква статия за отслабването с лунните фази. Запомнила съм, че при отслабваща луна се отслабва, а при нарастваща не. Но ако при нарастваща се тъпчеш бързо ще напълнееш. Предлагаха на тези, които искат да качат кг., а не могат, да се придържат към фазите на нарастващата луна

# 549
дианка,разкажи първите пъти с какви режими отслабна и за колко време?  bouquet
мотивиращо ми действат твоите резултати! Hug
ето още едно моно ефикасно,но в този студ,не е по силите ми..
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p8500.html

# 550
ina15 кои са тия чаша със сирене. Е ама и аз ще скокна за един бульон и без това умрях от студ, чай не ми се пие.
Chicago хубаво е това дет си го писала обаче сега си в къщи можеш да си направиш аз например съм от девет до шест на работа и като се върна незнам кое по напред да правя затова дет се вика Е-та ни Е-та мятам готовия бульон в чашата и наздраве  Laughing Laughing Laughing

# 551
в тази връзка вчера си купих едно зеле ,уж бг,нали здравословно,сезонно и прочие..
е,няма такава гадост..то не се яде..

# 552
Точно така. Няма да се предаваме. Мисля довечера, да удуша мъжа ми  newsm66, донесе едни ребра, а аз много обичам кокали   animal037, но нееееееее, утре ще ям само месо, а днес бульон и фрешове

# 553
Наздраве МИМИ, много хубаво ми стана от този бульон. Едно соленичко, едно топличко....
Чикаго, съгласна съм с тебе. И аз на детето си съм му правила, не съм купувала, ама аз като си сваря месо, бульона не ми е толкова вкусен, а аз така или иначе си го соля

# 554
Точно така. Няма да се предаваме. Мисля довечера, да удуша мъжа ми  newsm66, донесе едни ребра, а аз много обичам кокали   animal037, но нееееееее, утре ще ям само месо, а днес бульон и фрешове

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
жено ти откачи - мани човека, той кво е виновен че ти си на диета  Joy Joy Joy

Мимс чу за сирене и изтрещя и тя  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт