Монодиета -част 4

• 21 892
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
на солена храна съм,но по-много..
а и освен да ритна луната,че не ме кефи фазата й...
ти как си?преди с моно ли си свалила всичко?
ей ме на :
 http://www.arcproductions.com/launchVideo.php?video=12

# 631
на солена храна съм,но по-много..
а и освен да ритна луната,че не ме кефи фазата й...
ти как си?преди с моно ли си свалила всичко?
ей ме на :
 http://www.arcproductions.com/launchVideo.php?video=12

Инче видеото не можах да го видя
ако питаш за тези 8 кг които съм свалила - да всичко е с моното за 20-тина дни

# 632
не,за предните пъти.и за колко време си го постигала?

# 633
не,за предните пъти.и за колко време си го постигала?

първото ми драстично отслабване беше за една година от 105 на 55 кг с пълен тотален и абсолютен глад. по 3 дни не слагах нищо в уста а на четвъртия по една чаша айрян или пакетче солети после пак три дни нищо и .......
бях млада не ми ставаше лошо нямах пробеми със здравето, кожата нито се отпусна напротив - всичко се прибра
Близо две години се хранех с мярка и ги задържах - после започна се отново с преяждането и се върнаха

Второто отслабване беше с различни диети НВД, моно, глад, какво ли не и отново задържах, забременях но се получи проблем и изхвърлих плода. Започнах почти веднага да се храня преяждайки и отново върнах килата та до днес  Cry Cry Cry

# 634
сега само с моно ли искаш?
аз четох,четох из форума разните диети и пак моното харесах..сега остава и да го направя.. Praynig

# 635
сега само с моно ли искаш?
аз четох,четох из форума разните диети и пак моното харесах..сега остава и да го направя.. Praynig

моното ми допада и за момента ще е само с нея а като сваля поне още 20 кила ще видим, но едва ли ще започна нещо друго.

Лека нощ от мен - чудя се утре дали да не премеря задник да видя как вървят нещата но май ща изчакам - засега удържам да не възседна кантарев  Joy Joy Joy

# 636
сладки сънища! Hugдо утре!

# 637
Момичета, съгласна съм, въздуха също е вреден, но го дишаме. Исках да кажа само, че което можеш да е природосъобразно.
Аз днес бях на фазан, но беше малко и ядох свинско, усещам, че ще имам плюс утре, но както и да е. Без да искам хапнах 1 залък пълнен картоф и се усетих, ама го погълнах. За първи път се случва да сгреша.
Утре трябва да съм по-драстична тогава. И тренировка, днес хубаво тренирах 1ч.

# 638
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Днес ще си направя картофения ден - реших да не го пропускам. Сварила съм си 3 картофа /пропорцията е 5 ама тез у дома много големи/ без сол с копър. Ако са ми много безвкусни ще си сложа сол малко.

Днес е четвъртия ден от диетата ако не броим лунния, направо нямам търпение да дойде следващото мерене за да видя колко съм свалила. чувствам се прекрасно, вече не се наливам така с вода - най много до 1,5-2 литра стигам  Wink Wink Wink

Много много ми се иска да сваля всичко много бързо, нооооо всичко това тези килограми сама съм си ги докарала на главата така че ще търпя

черпа кафенце

и малко сутрешна мотивация
НЕ НА ТОВА

И ОПРЕДЕЛЕНО ДА НА ТОВА

# 639
Добро утро и от мен. Царевични пръчици- ДА ДА  newsm44 newsm44 newsm44. Хапнах към шест часа един домат и малко месце, но не прекалих изобщо. Легнах си рано и днес съм доволна. Мисля да я карам на месо.
Диди, даде ми голям стимул  за днешния ден. Снимките са точно на място  newsm20
Успешен ден на всички

# 640
Добро утро. Диди мерси за кафенцето.И на мен ми се отяде днеска като видях дебеланките. Кетуна как ги ядеш тия пръчки мари с награда ли вземате, че тъй са ти сладки  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Снощи малки грешки но не са за умиране. Днеска кисело мляко. Айде дами отчитайте се   ruporuu  ruporuu на кантара никакви минуси нямам но ще има в най скоро време.

# 641
Кет май за мезе та взеха с тия царевични пръчки, ама аз си знам че си железарка ти  Wink Wink Wink

Мимс душа ти вземи да  smile3550 че сигурно от това няма минуси. Начи след работа вземи са поразходи в това хубаво време и търсиш едни такива магазинчета дето има кръстче на тях, не тия дето пише ПРОМОЦИЯ НА ШОКОЛАД, а едни други дето на тях пише АПТЕКА та като откриеш едно такова веднага са шмугваш и питаш за нещо дет да ти отпуши очистителната система  newsm65 newsm65 newsm65

# 642
Нещо много хора ми липсват в темата Вив, Дани, Мимунчето, Херзен и Обичанка само се записаха пък нещо отказаха ли се какво стана, Морска Сирена и тя не се обажда вече  Confused Confused Confused Confused Confused

Дани каза че ще бъде на хижа нещо си може още да не се е прибрала  Hug Hug Hug Hug

# 643
Да и на мен ми се губят много хора. newsm78 newsm78 Дано се завърнат по бързичко.
Диди аз туй с кръстчето го знам викат му аптека  Joy Joy Joy Joy ще ида и ще взема. Ей сега ходих до магазина и късмет днеска промоция един литър фреш 3,99 Кака ви Мима лапна веднага една бутилка така че днеска само течности.

# 644
Да и на мен ми се губят много хора. newsm78 newsm78 Дано се завърнат по бързичко.
Диди аз туй с кръстчето го знам викат му аптека  Joy Joy Joy Joy ще ида и ще взема. Ей сега ходих до магазина и късмет днеска промоция един литър фреш 3,99 Кака ви Мима лапна веднага една бутилка така че днеска само течности.

еееееееееее недей така де - само на течности ти на диета ли си или ще гладуваш. Вземи са в ръце че ше играе сопата

Общи условия

Активация на акаунт