Монодиета -част 4

• 21 890
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичетаq

Мимунче браво мила само така, получаваш лека критика за хапването снощи, но рожден ден е, а и ти имаш страхотен резултат  Hug Hug Hug  newsm20

Уки сиренцето наистина не е трябвало обаче зеленчуците - да на корем са така, че няма страшно  Whistling Whistling Whistling

Кет по добре бекон със салатка отколкото царевичните пръчки  Wink Wink Wink

При мен се получи следното: Първоначално се измерих на механичния кантар и едва след седмица на електронния. Като резултат тези килограми, които бях свалила според механичния не се явиха и на електронния. Сутринта се премерих и на двата - дава 2 кг. повече на електронния. От тук нататък ще се меря само на електронния, че така нещо не ми идва мотивацията.
В момента съм на килограмите, които си бях свалила предната седмица  Sad та тази седмица едва ли ще отчета кой знае какъв резултат, но ще има със сигурност  Wink

Вив оформлението е супер - въпреки че не трябваше да си губиш от времето за това  Hug Hug Hug Мимунка и мен ме стимулира - ДНЕС ЩЕ СЪМ ПРИМЕРНА и няма да смесвам храните  Hug Hug Hug
ааааа и Вив хубу каза че си лягаш в 21 какво шаваш в 23 та да се чудиш какво да изядеш  Naughty Naughty Naughty

Момичета не мислете за диетата като за диета. Имайте я като режим на хранене, който ще:
1. Подобри вашия външен вид
2. Ще понижи възможността от здравословни проблеми
3. Ще ви направи по социални
4. Мъжете ви /и вашите и чуждите/ ще ви обичат още повече просто защото няма да могат да отлепят очи от вас
5. Не на последно място /Кет това е от теб/: Ония ми ти кучки с късите поли няма да ви притесняват защото ще бъдат част от пейзажа, завиждащ ви за прекрасната фигура, а на плажа, ооооооооо на плажа колко прекрасно ще се чувствате когато тичате по пясъка и изглеждате страхотно.
Повечето от вас са майки и съпруги - нека докажем, че да си омъжена и с дете не значи да си занемарена домакиня. Нека не се крием зад мотото "Аз имам дете и затова нямам време за себе си", а да покажем и докажем, че българките са НАЙ-КРАСИВИТЕ жени на света.
Прекалено дълго подтисках огорчението си от погледите пълни със съжаление и подигравка, прекалено дълго чувах "толкова млада а се е занемарила - ужас"  Hug Hug Hug

Когато сваля тези проклети килограми ще си купя дънки /в момента не влизам в нито един номер/ и един бял потник - хи хи ще се обличам както си искам, като вляза в магазина няма да чувам "като за вас нямаме нищо hahaha hahaha hahaha", а на плажа няма да подвикват "Абе тва жена ли е"

Не съм подтисната - хич да не ви изглеждам такава просто това са неща които прекалено дълго търпях и за които само аз имам вина. Отказвам да бъда дебела - искам да изживея живота си като се чувствам добре.

Това мили мои дами означава, че борбата с килограмите не приключва с тяхното унищожаване, а трябва всеки ден да си припомняме какви не искаме да бъдем, да задържим теглото си. Трябва да променим начина си на хранене а от там и начина си на живот. Трябва да се подкрепяме и да се радваме на резултатите си. Винаги ще има по някой който да влее смут - просто продължете напред  Wink Временния застой или малък плюс не е причина да се отказваме. Малките прегрешения не са най страшното престъпление, а допусната грешка, която ще отстраним. Не се отказвайте от писането във форума - той дава кураж и мотивация. Среща на монодиетуващи ще има със сигурност и се надявам всички вие да присъствате, защото с писането във форума ние ще станем близки, а защо не и приятелки и срещата на живо само ще ни окуражи и една такава идея да се превърне в ежегодна ще помогне да задържим постигнатото и да променим начина си на живот.  Hug Hug Hug

Прегръщам всички - ама че реч дръпнах  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 61
vivileon   bouquet за темичката1
Не знам какво ми става,винаги съм доста стриктна в диетите,но сега направо през ден или два  се натъпквам/като снощи/.И на всичкото отгоре като не ям и се сковавам от студ направо.
Аааааааааа ще се взимам в ръце вече,щото кг сами няма да си идат.
Хубав ден на всички  Hug
diana_m ,речта е стимулираща-аз имам нужда от стимул  Hug

# 62
Добро утро диетуващи. Да си кажа и аз прегрешенията две чинии зелева салата с моркови люти чушки /от които трудно се отказвам/ две филийки черен хляб Вита.  Embarassed Embarassed Embarassed
Днеска кисело мляко и фреш довечера народни танци.
Диди smile3501 smile3501 направо ми спря тока с тая реч. Наистина имах голяма нужда от такава. За разлика от тебе обаче при мен нещата са други. Постоянно съм потисната от килограмите си и се чуствам в повечето време ужасно. Незнам как две три години нищо не направих по въпроса и все почвах и отлагах. Силно се надявам тоя път да успея.
Кети браво и на тебе, че не си докоснала пръчките на детето  Joy Joy Joy
Вив за темата   bouquet  bouquet  bouquet
Уки смятам, че се справяш страхотно.
МоРсКа СиРеНа права си килограмите сами няма да си идат.
Аз трябва да сваля поне още 2 до срещата на народните танци на 28.01
ina15 аз като се разчуствам или ядосам много почвам да ям  Joy Joy Joy верно си го написала.

# 63
ДОБРО УТРО на всички.
 Диди, адмирации за страхотната реч. И моята мечта е дънки с бял потник  newsm17. И мен електронния кантар винаги ме тегли по-тежка от механичния, но днес отново няма да се тегля. Чувствам се по-лека, но няма да се кача на демобилизатора.
Интересното е, че вчера за първи път ми се случи да ям четири пъти. Станах много рано и към десет и половина огладнях. Ядох и четирите пъти по-малко и два пъти ходих до  smile3550. Това не ми се случва често. Може би е вярно твърдението на често, по малко- засилва метаболизма.
УСПЕШЕН ДЕН КРАСАВИЦИ.
Днес ще тренирам през  деня в къщи  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes

# 64
Добре ,че е Диди да ни стимулира Hug Heart Eyes
И аз да се похваля от лунната съм свалила около 500 гр
и от вчера -700гр
и се видях 57,300
Утре си пожелавам да се видя 56 и нещо
 Laughing Laughing Laughing

# 65
привет,монодиетички! Hug
vivileon,браво за минуса!  bouquet Hug
ketuna,тази вечер и заради теб отараших де що има. Embarassedвече няма нищо..и днес пак от начало..то при мен се получава ден-сериозна,ден-почивка-презареждане на метаболизма. Thinking
mimi_msm,и аз обожавам люти чушки.уж от тях се заслабва,увеличават хормона на щастието,но май повече ме разяждат..
МоРсКа СиРеНа,от днес сме сериозни,нали? Hug
diana_m,страхотна реч! Hugблагодарско!  bouquetднес на ядки ли си още?
vivileon,поне са все протеини.не е фатално. Hug
mimuncheto,браво! Hug  bouquetе,днес е ден да презаредиш.какво по-хубаво от банички?то пак си е моно..
хубав ден на всички!с по-малко изкушения! Heart Eyes

# 66
Мимунче, Виви браво за минусите. Скоро пак да се похвалите.  bouquet  bouquet  bouquet
Кетуна ключето за у нас е под изтривалката ако имаш желание мини и там  Joy Joy Joy

# 67
Добре ,че е Диди да ни стимулира Hug Heart Eyes
И аз да се похваля от лунната съм свалила около 500 гр
и от вчера -700гр
и се видях 57,300
Утре си пожелавам да се видя 56 и нещо
 Laughing Laughing Laughing

аз ако са видя 56 и нещо ше умра на мига върху кантара от инфаркт  rotfImao rotfImao rotfImao
сега объсах кофичка кисело мляко, че искам да хапна повече днес от него за да не налитам довечера на нещо си дет не е запланувано, планувам за около 13 - още една кофичка и после вечерта още една - 3 броя за героя.
Говорейки си с една приятелка стигнах до извода че вместо да се вайкам за тоя и за оня кантар просто ще си увелича началните килограми и така ще си отчета реално смъкнатите.
Промених си и линийката - 5 кг. ги няма за 9 дни

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 10:43 от diana_m

# 68
Здравейте, сладурки и от мен! Присъединявам се към вас.
Родих преди 7м, качих 27 кг. Бях 50кг, в болницата влезнах 77кг Simple Smile Просто едвам се движех. Simple Smile)
Сега 7м по-късно тренирам когато мога, внимавам какво ям и съм свалила 20кг. ОСтавам ми 7кг до целта. Бяха 6, но тези дни попрекалих, ядох картофена крем супа, а знам, че картофи не трябва да ям. Но няма проблем за мен, аз и така се чувствам добре и не изглеждам зле, но искам пак да съм 50. ПОд 50 не се харесвам и никой около мен.
Ето каква ще е моята диета
1 ден - 2 кисели млека (вече изядох половин кофичка)
2 ден - плодове
3 ден- яйца
4 ден- зелечук
5 ден пиле или риба, най-вероятно риба, че фосфора ми е малко нисък.

Може да не е точно в този ред, но това ще е.
Ще гледам да изкарам 10 дни на диетата, пък да видим какво ще стане. Simple Smile
успех на всички.

# 69
Chicago  Hug Hug Hug добре дошла при нас - тук ще си изкараш страхотно и щом имаш дисциплината до момента да свалиш 20 то тези 7 няма да са никакъв проблем. Ще свалиш поне 3-4 за тези 10 дни просто защото имаш малко за сваляне.

Пожелавам ти успех и още веднъж добре дошла  newsm51

# 70
Аз днес съм на зеленчуци + фрешове
Диди ще се видиш даже 55  Sunglasses Hug
Chicagoуспех мила и аз се мъча да стигна до 50 ,ама все още съм на 57,ще се подкрепяме взаимно Hug

# 71
Здравейте момичета.Един ден ви изтървах от поглед и сега не мога да ви насмогна,чета отзад напред темата.Виждам ,че и остри реплики сте разменили за авторство спорите- я по-добре се скарайте коя повече килограми е свалила, че да се надъхате  и да имате повече стимул.Аз вчера си бях моно с леко прегрешение- един шницел ме изкуши.Кантара не е мръднал обаче днес-доволна съм не съм го лепнала на д..то.Засега съм още на кафенцето и умувам днес какъв ден да ми е-когато съм на работа ми е по- удобно кис. мляко или плодове.Успешен ден на всички .

# 72
Аз днес съм на зеленчуци + фрешове
Диди ще се видиш даже 55  Sunglasses Hug
Chicagoуспех мила и аз се мъча да стигна до 50 ,ама все още съм на 57,ще се подкрепяме взаимно Hug

а бре моме кви 55 аз ще съм като ходещ скелет висока съм 1,75 то ше ме духа вятъра  Laughing Laughing Laughing

# 73
  • Варна
момичета,мн ме стимулират вашите резултати!!!!!!!!редовно ви чета......

аз през деня съм ок,ама вечерта все прегрешавам в нещо по малко.....

тия дни карах на варено жито,хляб.....ама съм с по 200-300г нагоре-надолу....

днес мисля да съм на кис.мл.....

иначе забелязвам,че апетитът ми намалява....

# 74
Диди ,блазе ти искам и аз да съм толкова висока !
Не знам за вас аз трудно изживях това напълняване,отказах да си вземам дрехи размер М ,преди никога не ги бях носила ,отказвах да приема ,че вече не съм 48 кг .Но всичко  е по-леко ,когато си признаеш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт