Монодиета -част 4

• 21 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
и аз съм в прегрешения,но ще ги броя адаптация към режима..
а и като по чудо,не са със сладко..значи отказвам да ги броя. Crossing Arms

# 46
ina15 утре ще е ден без прегрешения ,знам го,вярвам го!
21h е а няма глад.. чудооо ,след малко лягам  Wink

# 47
Ехеееее за малко да ви остави човек и някакви недоволни се пръкнали. Какво толкова е станало, че момичето пуснало нова тема. Тя не си е приписала заслугите, а само е продължение на темата. VIVI, страхотно продължение на темичката  newsm10

# 48
SNow4ewa, страхотна тема,    страхотно изказване  newsm20smile3525

# 49
ЕЕЕЕЕЕ докато, чета и се чудя награбих солетите на детето на бюрото  smile3505. Добре, че изядох само три и се усетих.

# 50
Аз днес имам малко прегрешения, например малко бекон със брюкселското зеле, но е по-добре от вчера. Няма царевични пръчици, няма снаксове. Брех, да не вземе да стане човек от мене.  newsm47

# 51
Аз днес имам малко прегрешения, например малко бекон със брюкселското зеле, но е по-добре от вчера. Няма царевични пръчици, няма снаксове. Брех, да не вземе да стане човек от мене.  newsm47
ше стане ми. и аз да си отчета прегрешение - мнооооооого малко пилешко и две кисели краставички - ауууууу знаех че трябва да си спазя маршрута входна врата - баня - спалня ама а да са права на жена та на мойто да му сложа масата че да му я вдигна абееее нема поиче така да права  Joy Joy Joy

# 52
и аз да се отчета-с желирани мечки.. Embarassed
като се отчетен,нали няма да ни се полепи? Thinking

# 53
Много съм гладна,чак ме боли главата от глад..пффф,няма да ям ..малко морков ще си гризна

п.п. смених облика на темата ,надявам се да ви хареса Embarassed (приемам критики)

# 54
И аз да се отчета- сутринта мляко с нес кафе (от него не се откзвам), после на няколко пъти през деня хапвах домати, печени чушки и малко сирене. А- и един морков.  Знам, че не трябва сирене, но така реших, дано не развали нещата... Изпих литър и малко вода и един чай- това е абсолютен рекорд за мен.
Момичета, зеленчуците нали са на корем? Че доста чушки хапнах- да не ми е уроки  Laughing
Как ви се струва- дали се справям или много изключения допускам в менюто?

Спокойна нощ на всички и големи минуси на сутринта  Hug

# 55
vivileon,стига го изживява!пречи на отслабването. Wink Hug  bouquet

# 56
vivileon, нали си на мляко днес? Какво пречи да хапнеш  малко- не вярвам да е фатално.
Хубаво е оформлението на темата, сега с тази шоколадова диета ще се появят много последователки сигурно  Laughing. А щом приемаш критики- малко е дребен шрифта за лелки като мен.
Това е съвсем добронамерено и незлобливо  Hug

# 57
Уки сравнение с моите прегрешения,едно сиренце е нищо ,много е лошо,че смесвам така храните ,ама какво да се прави Laughing Hug

# 58
мацки мойте 10 дена свършват Simple Smile  с минус близо 6кг ..  Thinking Thinking Thinking цял ден всичко беше наред не се изкуших с нищо което приготвях за рождения ден : ) но на масата прегреших , хапнах салата и питка : ) после и тортата дегостирах ..но се гордея че поне пих цяла вечер вода : ) дори за момента не погледнах към любимата ми кола или алкохола : ) това значи много хахаа ... ще видя на каква вълна съм утре Simple Smile ако не ми се хапват баничките на 'белла' пак почвам едни 10-на дни Simple Smile аа ако ми се хапват ще си дам 1 ден почивка хаха  ooooh! ooooh! Outta Joint newsm78

# 59
mimuncheto Бравооо много се радвам,това така ме окуражи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт