Монодиета -част 4

• 21 719
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Искам да кажа, че сгреших и че последното нещо което съм искала е да си преписа чужд труд ,оформлението на темата е много добро ,затова го копирах ,просто се подметна ,че е време за нова тема ,но не съм искала да плагиатствам ,,след няколко часа ,ще сменя цялото оформление. Събрали сме се за нещо добро , а то какво злоба злоба  .искам само едно огромно СЪЖАЛЯВАМ най -малкото което съм искала е да крака и да си преписвам заслуги . Peace!

# 31
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Честита нова темичка! Пожелавам много успехи в нея!
Прочетох последните постове... мисля си, че темата е на всички и с общи усилия трябва да я доразвиваме и обогатяваме. Така че... щом наближаваме края на предишната е добре да се пусне нова. А аз наистина съм доста по-ангажирана напоследък, по-рядко влизам и пиша тук. Така че съм пропуснала и добре, че все пак някой го е направил. vivileon   bouquet Не си сгрешила!
По-важното е, че всички ще имаме къде да пишем и споделяме!
sivila Hug трогната съм! Донякъде си права, много труд влагаме, но го правим за всички нас. Между другото... аз работя в областта на авторското право, но не смятам моно темата за изцяло авторска. Както и другите теми в bg mama. Просто... който има време и желание доразвива и дообогатява, пуска нова тема и така...
Много са хората, взели участие, и ти и се включила, и Herzen, и Таня, Ина... и много други... всички, които в момента пишат и вкарват нещо ново. Не мога да ги изброя и много ще пропусна. А и няма нужда... По-важното е следното: когато нещо изникне и искате да бъде на първа страница за следващата тема - просто трябва да го запазите и при оформяне на новата тема да се добави.
Пожелавам успех на всички момичета! Аз напоследък съм си на мой си режим и така овладявам положението!
Хубав ден! Hug
PS vivileon хич не си играй да сменяш оформлението, ще го направите при следващата тема. Важно е да се допълват нещата, а не толкова картинките! Sunglasses

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 16:03 от Snow4eva

# 32
vivileon   Hug Hug Hug
Snow4eva Благодаря, че се намеси. Постата ти наистина е невероятен и целта на темата е точно такава каквато я описваш. Никой не оспорва трудът ви напротив похвално е това, което сте направили всички смятам, че и ние ще допълним по нататък и после други след нас и така ще се обогатява още повече и повече.

# 33
Още веднъж... извинявам се много,не съм искала да стават такива спорове . Нова съм тук и действах прибързано ,но ми е много обидно да чувам думи от сорта на крадла и т.н.
Ако знаех ,че ще се стигне до тук ,въобще нямаше да правя нова тема ,съжалявам  Confused

Snow4eva  изивинявай ,не съм искала да си преписвам труда ти ,нито на другите момичета

# 34
Още веднъж... извинявам се много,не съм искала да стават такива спорове . Нова съм тук и действах прибързано ,но ми е много обидно да чувам думи от сорта на крадла и т.н.
Ако знаех ,че ще се стигне до тук ,въобще нямаше да правя нова тема ,съжалявам  Confused

Виви нещата са изяснени, няма нужда да се извиняваш и аз бих направила същото. Нека не губим страници в спорове а да видим днеска кой каква я е свършил  Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз съм на месо на обяд пържолка пилешка печена за вечеря смятам салата зеле и печен пипер.

# 35
mimi_msm аз съм на един фреш, не съм яла още ,нещо изгубих апетит...

# 36
днес всички изгубихме апетит...
особено за моят е супер странно...та той си е прешит за мен и си ходи навсякъде с мен..и че е в излишък..
ама няма да се разсърдя,че го няма.ако някой го намери,много моля ,да не ми го връща! Naughty

# 37
mimi_msm аз съм на един фреш, не съм яла още ,нещо изгубих апетит...

Не ми е ясно днес всички ли трябва да тупам че да ви дойде акъла в главата   341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu  341uu

ама хапнете нещо бе хора - не стига че доста ни е малко храната, а пък вие и съвсем ще я откажете. Вивелонче недей така и ти като Инчето /на нея и се накарах вече/, фреша добре ама довечера ще си освирепяла от глад и ще има да тъпчеш моля те  Hug Hug Hug

Аде сега си помисли кое е по важно и дали ще се почувстваш по добре ако довечера се нахвърлиш върху храната, или после ще се мразиш защото ще си пропилееш труда който хвърли до момента. Действай разумно, бъди упорита, но не прекалявай с гладуването.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 38
diana_m, Hug Hug Hug
ех,и ако и от форумстване се отслабваше..днес колко ли свалих? Grinning

# 39

Snow4eva хайде на моното Hug

# 40
Диди е права. Аз хапнах и не съм така гладна така че вечерта мога да задоволя лакомията със салата. Хапнете и вие та пондрелник ще сърбаме фрешчетата.

# 41
Ядох ,ядох кисело млекце + ябълка ,по-късно още малко кис.мляко (така го мразя много ми се повдига от него,особено ако е чисто,само активията ми понася)

# 42
Ядох ,ядох кисело млекце + ябълка ,по-късно още малко кис.мляко (така го мразя много ми се повдига от него,особено ако е чисто,само активията ми понася)

ше видите вие като ви нашокам рапоните как бързо бързо влизате в правия път  Laughing Laughing Laughing

# 43
и аз съм вече на яйца,с добавки..
Herzen, Grinning Hug
Snow4eva
,хайде при нас! Hug

# 44
Днес прегреших с една активия (ден на кисело мляко съм) и 2 скаридки ..ии след малко ще пия фрешчета и фрешчета ,толкова от мен за днес,не че е малко
Утре съм на зеленчуци на корем  #Splat Laughing

Общи условия

Активация на акаунт