Монодиета -част 4

• 22 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Да ви почерпя с чайче , лунуващи момичета
========

Мерси Дани. Мила, ти ще лунуваш ли днес с нас?

# 301
Мерси Дани. Мила, ти ще лунуваш ли днес с нас?

да, поне ще се опитам  Mr. Green след "потопа" миналата седмица даже съм в +  #Cussing out

# 302
Добро утро момичета,днес смятам да съм на плодове и ако ми е трудно ще хапна и малко сварен ориз,но влизам в ритъм.Утре почивам и ще се поизпотя за да сваля каченият килограм от уикенда.Това е от мен желая успех на лунуващите и воля да постигнем целите си.

# 303
  • София
Здравейте,
да се отчета днес и аз. На зеленчуци съм. 2 моркова за закуска. И да питам - между храненията може ли да се яде пак по малко или 3-4 пъти дневно само определена порция?
И още един въпрос - някой да е пробвал тези зелени Кламатски AFA водорасли. Чета много добри отзиви за тях, а и снаха ми ги ползва а тя е слаба, та слаба Simple Smile Да не би да убиват апетита, а е ясно, че имат и полезни съставки.

# 304
Ехее здрайете лунуващи момичетааа  Hug.Аз лунувам от снощи до утре сутрин в 6..бззз ще е дълго

Целувки

# 305
Здравейте момичета! Това,че съм гледала да ям здравословно не значи, че никога не съм яла по-калорични неща, просто ги избягвам, първо защото не съм много по сладкото, второ не съм по тестеното, а не говорим за газирано и алкохол.
Чела съм книгата за джънк фудс (американска), еми няма смисъл да ви плаша какво се слага вътре, отвратително е, предпочитам аз да си направя бургер, но не и да го ям оттам.
Вчера, момичета, бях на плодове, после фазан малко, пак плодове и накрая хапнах салата моркови.Резултатът е + 1,000гр. Значи пак съм 56.800гр.
Направих си мидена супа и миди с подправки около 1/4 ч прясно мляко и 1 ч.л. масло. ЩЕ си пека и риба.
Между другото тялото ми трепери, явно съм го разбъзикала. Чувствам се слаба, а пък качвам Simple Smile .
ЩЕ пробвам да съм на риба днес, но да видим. Говорих с лелята на мъжа ми каза, че захарта ми е ок. Да не се притеснявам, но да ям, за да се махне този гаден ацетон.
Сега мисля да тренирам малко пък да видим дали ще успея, че съм като отпаднала.
На всичкото отгоре и цикъла ми закъснява с два дни, дано не съм си прецакала тялото. то не че винаги ми е на точната дата де.

# 306
Ехее здрайете лунуващи момичетааа  Hug.Аз лунувам от снощи до утре сутрин в 6..бззз ще е дълго

Целувки

засега се справям добре аз - даже не съм прибягвала и до фреш - ще пробвам само на водичка да изкарам днес, заредила съм 5 литра  hahaha

миналата седмица от един ден лунуване бях -1,5 кг а дано и тая сега че да компенсирам плюса от двата дни плюскане  Confused ама и на 1 ще съм доволна

Другите как се справяте днес  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 307
Здравейте,
да се отчета днес и аз. На зеленчуци съм. 2 моркова за закуска. И да питам - между храненията може ли да се яде пак по малко или 3-4 пъти дневно само определена порция?
И още един въпрос - някой да е пробвал тези зелени Кламатски AFA водорасли. Чета много добри отзиви за тях, а и снаха ми ги ползва а тя е слаба, та слаба Simple Smile Да не би да убиват апетита, а е ясно, че имат и полезни съставки.

Софи може да хапваш когато искаш и колкото пъти искаш през деня.
А за въпросните водорасли - нищо незнам да ти кажа. Но знам, че няма продукти, които да те карат да хапваш и да отслабваш, а за намаляването на апетита - водата върши супер работа. Я се нагълтай с 1-2 чаши вода преди ядене да те видя колко пък толкова ще изядеш.  Wink Wink Wink

# 308
  • София

Софи може да хапваш когато искаш и колкото пъти искаш през деня.
А за въпросните водорасли - нищо незнам да ти кажа. Но знам, че няма продукти, които да те карат да хапваш и да отслабваш, а за намаляването на апетита - водата върши супер работа. Я се нагълтай с 1-2 чаши вода преди ядене да те видя колко пък толкова ще изядеш.  Wink Wink Wink
Благодаря ти Диди за инфото,
сега хапнах салата от 2 домата и една зелена чушка и съм на чай и вода.
Довечера пак същото мисля да е.
Успех на лунуващите  Hug

# 309
сега хапнах салата от 2 домата и една зелена чушка и съм на чай и вода.
Довечера пак същото мисля да е.
Успех на лунуващите  Hug

Софи, мила извинявай обаче се опитах да видя ти какви килограми имаш да сваляш, но имаш много мнения и не ми се търси та направо питам:
Колко имаш да сваляш, колко си свалила, от кога си на диета и т.н. бе въобще подробности дай, че момичетата дето са в табличката ми лесно - отварям и гледам, ама теб те няма там  newsm78

# 310
Леле, Диана-5 л. вода, ти ще жабурясаш, бе жена!

# 311
Леле, Диана-5 л. вода, ти ще жабурясаш, бе жена!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
да напълня мешката с водичка

# 312
Здравейте момичета на линия съм и съм си вече в къщи. Лунувам си днеска само вода и нищо друго. При мама представянето ми хич не беше лошо имах прегрешения но не вечерях, което си е плюс. До кантара не съм стигнала.
Кетуна и е гръмнал компа и неможе да се докопа до темата но и тя е режимна.
Ще се върна да ви изчета при първа възможност. Леле че много  сте писали  ooooh! ooooh!

# 313
Здравейте момичета на линия съм и съм си вече в къщи. Лунувам си днеска само вода и нищо друго. При мама представянето ми хич не беше лошо имах прегрешения но не вечерях, което си е плюс. До кантара не съм стигнала.
Кетуна и е гръмнал компа и неможе да се докопа до темата но и тя е режимна.
Ще се върна да ви изчета при първа възможност. Леле че много  сте писали  ooooh! ooooh!

wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

май повечето сме се поиздънили този уикенд

# 314
и аз в кюпа с издънките..но моите са колкото сбора на всичките ви!
ще вия днес,дианка,но не ми се пият течности..
този път луната ще ми е по 'зоната"-течности +айрян/пр.мляко.
успешна нова диет седмица на всички ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт