Монодиета -част 4

• 21 992
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Добро утро момичета,
да се отчета след вчерашния зеленчуков ден -1.5кг Simple Smile Днес съм на месо, но ми е малка порцията. Вчера не успях да си взема плануваните пилешки бутчета.
И аз искам рецептата за картофки, утре мисля да съм на картофки, после на яйца и т.н.
Браво Калинчи за свалените 4кг  Hug, ех и аз да можех до края на седмицата да се похваля с този резултат...
Аз пък си донесох и степера в офиса и така си правя по 300-400 крачки 3 пъти на ден. Нали трябва да има и движение, за по-добри резултати.

# 331
Sofy, браво! Какви зеленчуци си хапваш

# 332
Добро утро момичета,

и при мен няма резултат от лунуването, а така се надявах поне да сваля трупнатото от уикенда, но не ми пука - вече сваленото ми се отразява и външно, свалих бузките малко, чувствам се по добре и съм мнооого щастлива.  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Кет това за водата е вярно. Аз откакто пия по толкова много вода /вчера верно изпих 5 литра вода/ и метаболизма ми е супер, ходя редовно до  smile3550 Развам се че си оздравяла мила  Hug Hug Hug

Инче я разкажи за този житен режим и  newsm78 релиода в който усилията сбъдват желания  newsm78 newsm78 newsm78
и аз бих се включила в нещо житно  Wink

Днес мисля да пробвам отново на плодове  Wink а дано устискам, мисля че след вчерашния глад ще мога да се справя  Hug Hug Hug

Калинчи браво за резултата мила  Hug аз също си водя дневник на отслабването. Преди години дори всеки ден пишех какво съм яла за деня, мерих се всеки ден както сега и записвах резултата. В последствие сведох храните до тези от които отслабвам най много и всичко ставаше по лесно и доста по бързо. Сега при започната диета от 09.01.2012 т.е. за 15 дни съм свалила 6,5 кг. /щяха да са 7,5 ама пусти почивни дни/ - доволна съм. Всеки ден когато си спазвам режима и пия много ама много вода кантара показва надолу - е какво повече да искам. Щом сваля още поне 10-15 килограма веднага тръгвам на фитнес - това ми е заложената цел до края на февруари. Довечера се каня да си направя едни снимки та да мога после да си направя албум "Преди и след" та като ги сваля килата да ги гледам тия снимки и да се стресирам та да си ги запазя. Знам, че винаги ще има кило напред назад, но ако се огранича до кило две да качвам и да ги свалям - значи целта ми за тази година ще е изпълнена.

Може би на доста от вас новогодишните обещания са пълна глупост и до преди тази нова година аз никога не си поставях цели за следващата, но тази беше по различна: омръзна ми да се примирявам и искам да се чувствам добре. Може би някое момиче, жена или мъж,който ще прочете това ще се изсмее, но те не знаят ........ просто не знаят нищо  Hug

# 333
И аз четох за този житен режим. Две години не успявам, но тази година пак ще пробвам

# 334
И аз четох за този житен режим. Две години не успявам, но тази година пак ще пробвам

това ако е режима на Дънов - ми не мога да не пуша бре  Confused Confused Confused smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546 smile3546

# 335
В темата за лунуването имаше една жена, която на едното лунуване не беше свалила нищо, а на следващото почти двойно от очакваното за нея.
ТАка че има надежда за другия път.
Пак ще лунувам.

Воденето на дневник е доста полезно и мотивиращо за мен. Поне така се оказа.
Вече съм в очакване на МЦ и за съжаление се отразява пагубно на апетита ми, който и без това си е завиден.
Надявам се тази и следващата седмица поне да не качвам...защото винаги така става.
Ще съм доволна и на това да задържа.

А за новогодишните обещания-знам си и аз.

# 336
Диди, и аз уж ги отказвах, но сега много ги подкарах. И  аз не мога да си го представя.

# 337
Здравейте аз днес съм на кисело мляко,нещо последно време не ми се получават нещата..ама не се предавам ,ще ги махна тези кг  ии така от мен днес 2 кофички кис.мляко .Успех на всички Hug

# 338
Диди, и аз уж ги отказвах, но сега много ги подкарах. И  аз не мога да си го представя.

аз изобщо нямам желание да ги отказвам. Попрочетох това онова за житния режим на Дънов - мииии заинтригува ме - ми че то си е моно  Grinning

Прочетох също и че се прави на определена фаза на луната:
Ето етапите на Житния режим през февруари:
-29.1.2012 г.- 7.2.2012 г-подготовка ;
-8.2.2012 г.-17.2.2012 г.-същинска част;
-18.2.2012 г.-27.2.2012 г.-захранване.

Мисля, че имам достатъчно време да се подготвя за тогава и мисля да се пробвам. Прочетох отзиви 10 дни на режима - 9 кг. надолу имаше при едно момиче дето си го спазвала стриктно.
Аз изкарах 1 седмица на кисело мляко та няма да изкарам 10 дни на жито айде де  Praynig

# 339
Момичета вие повечето сте от Варна - да не ме карате срещата във Варна да е - не съм се отказала да знаете и само някой да не е дошъл.

Уки и ти мила ако четеш - нищо, че се отказа от моното много ще се радвам ако дойдеш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 340
Момичета, много са ви слаби ангелите, само ми прегрешавате, не е вървяла в тази тема голямата тояга май, аааааааааааааааа? Simple Smile
Аз пак съм свалила и сега съм отново 55,800кг Днес съм на плодове, така че Диана ще те следя.
Дали кръвното ми пада не знам, но всяка сутрин до обяд съм леко разтреперена и все едно пулса ми е ускорен.
Софи, дано не си почнала да правиш картофите, та рецептата ми е:
1кгдо 1,200кг картофи, млади бяха
няколко глави лук.
Всичко се нарязва на кубчета. 1 с.л. мазнина
Сол, пипер, червен лют пипер, мащерка, естрагон, чесън на прах, копър. Не помня дали друго слагах, но аз бях писала преди какво съм сложила. Запичам ги и бяха супер вкусни. Свалих 200гр.
Кетуна, браво Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 10:17 от Chicago

# 341
Ужас ,това жито..не бих искарала.. пък за пушенето ,не мога да се отакажа от ментоловите цогари,знам че са вредни Simple Smile

И аз съм от Варна,ама живея в София,заради мъжа ми и по цял ден си стоя вкъщи ..

# 342
Ужас ,това жито..не бих искарала.. пък за пушенето ,не мога да се отакажа от ментоловите цогари,знам че са вредни Simple Smile

И аз съм от Варна,ама живея в София,заради мъжа ми и по цял ден си стоя вкъщи ..

Аз мисля да пробвам житния режим, но за цигарите и дума не може да става да ги отказвам  Whistling

А колкото до срещата - ще я направим на някое място дето нито една от нас не живее там - така хем ще се видим, хем всяка една от нас ще си направи един страхотен уикенд някъде където не живее.

# 343
Мразя жито ,още от дете ,направо ми се повдига като се сетя за него ..пфф

# 344
Диди, и аз знам, че се сваля От тебе съм на осми, дори си купих житото

Общи условия

Активация на акаунт