Монодиета -част 4

• 21 994
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
чикаго,мерси за рецептата! Hugаз не дочаках твоята рецепта и си направих,че мн гладна бях......и аз моите ги пекох с лук,малко домати (около 2с.л.),сол,1 пил. бульон,черен пипер,чили на прах и 1ч.л. маргарин( Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed)....копър и сух чесън и аз щях да сложа(че видях копъра в твоето),ама се отказах.....мащерка и естрагон никога не съм ползвала като готвя,но ще си купя и ще пробвам....аз обичам да има подправки в яденето......другият път ще пробвам като твоите,ама и на моите няма да им се размине.....

# 346
Chikago, купи си кафява захар от истинската и като се чувстваш замаяна и разтреперана изяж една лъжица. Знам го от лекарка, защото и аз съм се чувствала така. Много добре ми повлиява, веднага ми светва пред очите.

# 347
Аз днес ще пробвам да ям, както ми каза инскруктора. Няма да е много моно, но нямам намерение да ви напускам и да отивам в друга тема. Менюто ми, което от днес ще пробвам да включва и закуска.
Закуска, той казва каквото ти се яде, аз изядох четири фурми натурални.
Обяд риба със салата
След обяд- плод
Вечеря- само някакъв зеленчук /мисля да си направя спаначена супа без ориз, само с лук

# 348
Аз днес ще пробвам да ям, както ми каза инскруктора. Няма да е много моно, но нямам намерение да ви напускам и да отивам в друга тема. Менюто ми, което от днес ще пробвам да включва и закуска.
Закуска, той казва каквото ти се яде, аз изядох четири фурми натурални.
Обяд риба със салата
След обяд- плод
Вечеря- само някакъв зеленчук /мисля да си направя спаначена супа без ориз, само с лук

Начи само да си посмяла да ни изоставиш  Naughty
и браво бе много си бърза - ти прочете ли там житото какво трябвало да е, щото това имало голямо значение  newsm78
Аз от де ше го търса това жито не знам
Ти какво мислиш за този подготвителния етап - някакво много ше ми е тегаво да броя калории и незнам си кво си, но ще видим. Довечера на спокойствие ще прочета какво точно трябва да се прави и ще преценя дали ще се справя  newsm78

# 349
момичета три дни бях далекоооо от диетата си :  ) но днес се завтъщам и нека малко да ми олегне 'пукницата' и почвам да тренирам : )  newsm78 newsm78 много кофти пак съм качила свалените килограми ,така се чувствам  Tired Tired ooooh!

и Дианкааа бравооо за свалените килограмиии , страхотен резултат : )

# 350
Мимунче   Hug Hug Hug Hug Hug
Няма нищо, че си прецакала работата, това да ти е за урок. Достигни си желаните килограми пък после сваляй и качвай по 2-3.

Аз набивам едно киви - вкусна работа дано да не стане като с грейпфрута миналата седмица.
Кивито го обичам за разлика от другите плодове  Thinking

# 351
аз прекъснах, защото нямаше как да се храня по диетата .. алергична съм към доста неща .. и цялата съм обрината все още ...трябва да изключа : млечните продукти,яйцата, мъхестите плодове ..а като цяло това се съдържаше в диетата ми :Д  Hug Hug  Thinking Thinking

# 352
kalinka-malinka, ще ти препоръчам да не използваш готови бульони, то са само боклуци вътре, гледайте да ядете само изчистени неща.
Няма начин да не станат вкусни и твоите картофки:)
Катуна, благодаря, имам кафява захар ще пробвам. По принцип вече гледам да избягвам захарта, купила съм си стевия и ако ми се прияде нещо сладко ще си слагам от нея.
Сега направих един десет на мажа ми, но аз няма да го ям Simple Smile)
Отивам да си беля грейпфурти.

# 353
и аз имам стевия вкъщи, на хапченца, но не свиквам с вкуса и!

# 354
аз прекъснах, защото нямаше как да се храня по диетата .. алергична съм към доста неща .. и цялата съм обрината все още ...трябва да изключа : млечните продукти,яйцата, мъхестите плодове ..а като цяло това се съдържаше в диетата ми :Д  Hug Hug  Thinking Thinking

включвай си такива дето нямаш алергия към тях, в крайна сметка при моното няма изключени неща, моя приятелка, която не пише във форума но спазва монодиета - има дни и на хляб дори и пак си сваля. Е, по малко от предните когато е на кисело мляко например, но сваля  Wink

# 355
diana_m,за същият режим на дънов става въпрос.аз толкова няма да се фанатизирам.не пуша,но пия кафе.масовият е от 8.02.
пак повтарям започвам го утре,според фазата на луната (след новолуние)е за желание.още едно момиче ще го прави за забременяване.аз съм с далеч по-несериозно желание,но всеки според проблемите си,нали?
мин.година пак правих тази фаза и ми се сбъдна невъзможното,за което копнеех.
не съм правила подготовка,защото знаете как се тъпчех от ядове,причинени от гадове..
и днес ми е последен банкетен ден,имам достатъчно силен мотив,за да издържа и да се захраня по режима.
та,ако има още желаещи с подобна цел и без толкова вманиачаване в духовният характер на режима,ще се радвам на компания.
прегръщам вси всички до една!
за протокола:и аз съм от варна,но живея на далеко от нея..

# 356
diana_m,за същият режим на дънов става въпрос.аз толкова няма да се фанатизирам.не пуша,но пия кафе.масовият е от 8.02.
пак повтарям започвам го утре,според фазата на луната (след новолуние)е за желание.още едно момиче ще го прави за забременяване.аз съм с далеч по-несериозно желание,но всеки според проблемите си,нали?
мин.година пак правих тази фаза и ми се сбъдна невъзможното,за което копнеех.
не съм правила подготовка,защото знаете как се тъпчех от ядове,причинени от гадове..
и днес ми е последен банкетен ден,имам достатъчно силен мотив,за да издържа и да се захраня по режима.
та,ако има още желаещи с подобна цел и без толкова вманиачаване в духовният характер на режима,ще се радвам на компания.
прегръщам вси всички до една!
за протокола:и аз съм от варна,но живея на далеко от нея..

едва сега разбрах за какво става въпрос
щом е така направо ме пиши и мен от утре  Hug Hug Hug Hug
няма да те питам какво ти се е сбъднало въпреки че ми е много интересно за да не навлизам прекалено в личното ти пространство.
значи задължително от утре съм и аз на жито.
Но пак да питам: Нали си правя житото с вода в съд глинен или нещо от сорта и го оставям, или го вариш кажи ми нещо повече, че много съм невежа моля те, после една ябълка и 9 ореха и това е за целия ден с много вода  Hug

# 357
Здравейте момичета.Още не съм решила днес на какво да съм-ама и нещо не ми се яде-май пак ще се разболявам.Рецептата за картофките изглежда супер-ще ги направя тези дни.Аз също съм с ниско кръвно и когото усетя че ми е паднало - лапам 1 лъжица мед или изпивам чаша солен айрян и се освестявам.За протокола аз съм от Бургас.Миналата година като отслабвах с броене на калорий ползувах един калкулатар дето беше супер лесен и удобен-пишеш какво си яла за деня в грамажи и той ти смята калорийте-ако някой се интересува мога да го потърся и да ви го копна.

# 358
Айде и днеска да се отчета. За сега съм режимна запасих се с грейфурт, портокали  и киви. За довечера салата зеле пека и едно месо но може да не се възползвам. От вчерашния ден се чуствам по лека но кантара не отчете нищо  Shocked Shocked да си гледа работата кантара дънките взеха да ми стават леко широчки на шкембето.
Момичета ето ви едни упражнения пише че са подходящи и за отслабване. Смятам от утре да ги правя ама някой може ли да каже как да ги намерим за изтегляне или откъде да ги изтеглим. Няколко глави мислят повече от една. Мислих гледах неможах да видя откъде да изтегля. Ето ги и тях:

# 359
diana_m,ще ти пиша на лични за желанието,да не натоварвам темата.иначе и 3лъж.мед.по-добре житото да го правиш на кълнове-в темата е описано.пак ти казвам,че сега стана много фанатична,преди 2-3г.си го варяхме.
та като ми омръзни вкуса на покълналото,ще сварявам с илюзията,че ям ашуре.
ако ти е недостатъчно-може да увеличиш количествата,обикновено след няколко дена ти писва от вкуса и не ти се яде полагаемото.и за това ми трябва мотив-сбъдване на мечта.
мин.год.се захраних с пица. Embarassedтази година-няма да правя така!
иначе обикновено стартирам с 100гр.жито,3лъж(разбирай черпака)мед,орехо колкото кокосови,ябълки като дини.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт