Монодиета -част 4

• 21 969
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
ах,че хубаво дианка тогава моя ден на кренвирши така и не се състоя ..затова днес ще съм с теб   chef мисля да се огранича до 2 или по малко :Д ще видим  Flutter Flutter

бях извън града и нямаше как да пиша  Tired Tired като съм далече от вас направо нямам стимул да ви кажа... така че момичета нека продължаваме да се надъхваме една другааа : ) ) )  Praynig Praynig

# 421
ах,че хубаво дианка тогава моя ден на кренвирши така и не се състоя ..затова днес ще съм с теб   chef мисля да се огранича до 2 или по малко :Д ще видим  Flutter Flutter

бях извън града и нямаше как да пиша  Tired Tired като съм далече от вас направо нямам стимул да ви кажа... така че момичета нека продължаваме да се надъхваме една другааа : ) ) )  Praynig Praynig

Hug Hug Hug Hug аз омахах вече два да ти кажа и ако мога да се огранича до тях ще е най добре. Ще се опитам повече да не хапвам до утре, за стимул ще ми е отчета утре сутрин.

и на мен ми е голямо надъхване от форума - като го отворя и се зачета и така не се нахвърлям върху разните му там вкусотии в къщи  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 422
Диди   Hug и аз съм на мръвка , само че още не съм яла и ми стърже и едни пици ми се въртят из главата  Whistling

# 423
  • София
Аз хапнах едното мляко. Другото мисля към 5ч. и толкова за днес. Днес няма да готвя, но трябва пък на децата да сервирам. Трябва да се сдържам довечера. Утре мисля да съм на риба. Но идват събота и неделя, когато съм си вкъщи и трябва да внимавам и то много  Tired

# 424
Голямо затишие е тук-като пред буря-да не се скрихте да прегрешавате? Аз сега изпих 2 чаши чай и си лягам, а утре още рано рано на кантара и отчет.

# 425
Здравейте момичетаа... Hug И мене броите  Laughing от утре съм при вас..в момента съм на лек режим без сладки неща,но мисля че не е достатъчно, затова и аз ще се включа...Да ме упътите за някакви по стриктни правила?  Mr. Green

# 426
Пу първа! Simple Smile)
Измерих се, часът на истината - 9 дни на диета с няколко отклонения, всички знаете защо, не защото съм прегрешила, бях до вц, не съм закусвала,вече съм 54,600гр, което значи, че съм свалила точно 2,600гр.
Доволна съм даже много.
Хайде похвалете се.
Wonderful life, добре дошла, започни диетата с това , което ти харесва, аз съм пример, че дори и на печени картофи пак свалям.
Остава ми 4,600гр. Simple Smile
Ох, 10 пъти поправям поста, рано сутрин изпускам букви, сигурно съм гладна.

# 427
Добро утро момичета,

wonderful_life добре дошла при нас мила  Hug Hug Hug Стриктни правила няма, просто една и съща храна през целия ден, най добър ефект има ако повтаряш поне два дни на едно и също  Wink Дай повече инфо за себе си: колко кг. си колко искаш да свалиш и т.н. Ако искаш се включи и в табличката на монодиетуващите  Hug Hug Hug Hug

Chicago браво мила - веднага те отчитам в таблицата  Hug Hug Hug

Моя отчет е от 10 дни -3 кг. не съм много доволна, но ще го преживея  Cry

Днес ще съм на кисело мляко и утре също. Най големия проблем при мен са прегрешенията през уикенда. Трябва някак си да си внуша, че трябва и когато съм у дома да не прегрешавам. Когато съм на работа е по лесно - постоянно съм заета и не мисля за ядене.

Хайде чакаме и останалите за отчет   bouquet  bouquet  bouquet

# 428
  • Варна
при мен 85,300кг

# 429
101 кг   :oops:newsm43  Embarassed за 5 дни отивам на планина , там не знам как ще бъде с диетата  Wink

# 430
101 кг   :oops:newsm43  Embarassed за 5 дни отивам на планина , там не знам как ще бъде с диетата  Wink

Мила не се коси, че няма минус то и при мен някакъв гаден застой се получи, но няма да се предаваме  Hug Hug Hug Hug А на планина доста се отслабва така че като се върнеш ще има минус, откажи по време на планината тестените и сладкото и всичко ще е наред  Wink

# 431
Добро утро-при мене е шок и ужас- сутринта кантара показа 69кг. Къде бъркам,че съм в застой-от нещастие изядох една баничка сутринта.

# 432
  • София
Добро утро дами,
браво на Дидка и Чикаго за свалените кг  Hug Аз утре ще се тегля да видим резултата за 1 седмица. Днес съм на картофки, ама само на обяд. Привечер съм на детски РД с децата и там незнам, може би все пак ще опитам тортата в чест на рожденичката  Simple Smile
Иначе от събота продължавам пак стриктно. В цикъл съм вече  Sad

# 433
Добро утро-при мене е шок и ужас- сутринта кантара показа 69кг. Къде бъркам,че съм в застой-от нещастие изядох една баничка сутринта.

Май при повечето ни има застой. При мен винаги първия месец е било много бързо, а после става все по бавно, ама сега нещо още след първите 10 дни зацикли кантара  ooooh! ooooh! ooooh!
Не се кахъри ама за баничката ще ядеш пердах да знаеш   341uu

# 434
КАЖЕТЕ СИ ЧЕ ОБРЪЩАТЕ ГРЪБ НА КИЛОГРАМИТЕ

КАЖЕТЕ СИ ЧЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ КРАСИВИ И СИЯЙНИ

ЗНАЙТЕ ЧЕ КАНТАРА НЕ Е ВАШ ВРАГ

КАЖЕТЕ СИ ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСКАТЕ ПОВЕЧЕ КОМПРОМИСИ С ВЪНШНИЯ СИ ВИД

БЪДЕТЕ СИЛНИ И ПОСТИГНЕТЕ ЦЕЛТА СИ

БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ В ТЯЛОТО СИ

Общи условия

Активация на акаунт