Монодиета -част 4

• 21 967
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
mimi_msm, благодаря !  Hug

Очаквам утре тлъст минус. Имах двучасова тежка бокстренировка във фитнеззалата, а и само на пилешко месо я карах цял ден. Надявам се на поне -1 кг Mr. Green.
Утре ще дам отчет !

Малко ме съмнява да избутам това кисело мляко Whistling. Но поне ще гледам да съм режимна по дюкански, тоест само на протеини.  Rolling Eyes

Малко мотивация от мен !  Wink

# 406
Бяла лястовица мерси за стимула. Страшно интересни задачи си сложила  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 407
Мими,Диди,Лястовичке,Чикаго,Кетунка,Калинчи,Явили,Дани...супер сте ми всичките ,голяма подкрепа  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз се чудя какво да поспортувам,не съм много ориентирана в София..аз знам само как да стигна от уни-то вкъщи и от вкъщи до мола,толкова Grinning..някой,нещо..съвет  Laughing
Последно време и на мен не ми върви с водата,повече от 2 литра не мога да ги направя  Crossing Arms

# 408
Здравейте, мацки! Тук времето е ужасно като в Аляска съм. Сняг до колене, много силен вятър, терасата е пълна със сняг. Все едно има буря. ЩЕ се седи на топло, ако не ида да се разходя до някой мол, трябва да купя на бебе разни нещица.
Вивилеон, аз тренирам вкъщи, имам си швейцарска топк,а гирички, и клипчета с които винаги тренирам. Н е нужно да излизам. Но ако се разходиш около района ти, може да откриеш нещо.
Не съм била до вц, но съм свалила 900гр, значи сега съм 55,2 кг.

# 409
аз след вчерашните дробчета със зеленчуци, съответно със сол, имам плюс.
А и съм в ПМС.
Днес съм на същото меню.
Важното е да съм в ритъм.
Минуси на всичките...От доста време не съм прегрешавала. Това си желая и за целия МЦ период, че ми е доста лакомо, та затова и сега съм на това по-апетитно меню, за да не се изкушавам с други неща.
А утре съм на кръчма.
Там кви ще ги върша, не мога да кажа. Rolling Eyes

# 410
Калинчи, може да е от цикъла, защото аз си ям сол. На кръчмата може да си поръчаш пак дробчета, но не те съветва, там обикновено ги правят много мазни. Ако искаш мини на пилешко или риба и съответно и там същото си поръчай на тиган.
Хайде отчитайте се с минуси, напоследък май всички сте сериозни.

# 411
Добро утро и от мен момичета,

Днес кантара ме зарадва с минус 0,700 кг. не е това което очаквах, но съм доволна.
Тази седмица май няма да отчета кой знае какво, особено на фона на онези 5 кг, които отчетох за 9 дни. Сега за десет едвам съм свалила 2 и до утре най много още половинка да стане.

Утре да не забравите, че отчитаме резултати  Hug Hug Hug Hug Hug

Вчера всичко мина ОК - на две кофички кисело мляко, едното с малко овесени ядки  Wink

Гуш на всички и отивам да работя, че днес и утре - много тежки дни ще са  Confused

# 412
Добро утро монодиетуващи. Почерпка по едно фрешче.

Аз днеска ще карам на плодове щото сега видях че утре е контролното мерене. Довечера съм на гости ама казаха ще има салата с месо така че идеално ме устройва.
Приятен ден на всички.

# 413
Добро утро момичета.Мисля ,че няма опасност някоя да забрави за утрешното контролно мерене-аз лично тръпна в очакване.За днес още не съм решила на какво да съм.Бяла лястовица-стимула с страхотен-благодаря ти.viveleon-тренирай си в къщи,аз преди да си купя гирички ползувах бутилки от мин. вода.Ще ти кажа едно упражнение което знам от фитнес инструктор за изпълнение у дома-клякане-страшно натоварва краката и седалищните мускули.Три серий по 30 клякания и ще усетиш разликата още на първата седмица.

# 414
  • София
Добро утро дами,
не съм се мерила нито вчера, нито днес. Смятам чак в събота. Вчера хапнах 3 яйца, но вечерта не ми се ядеше яйце и хапнах половин пилешко бутче.
Днес ще съм на кис. мляко и мисля, че ще се справя, защото си го обичам.
Какво казвате за цикъла. Не се сваля докато сме в цикъл така ли? че аз го чакам всеки момент  Sad

# 415
Добро утро, мономадами !

Бърз отчет от мен. След успешен първи ден на пилешко (ко-ко-ко) съм -1 кг. Добре е, но вчера едва не отървах каруцата в калта. На няколко пъти аха да се натъпча нережимно. Дечурлигата и съкровището като захрупаха едни пържени картофки. Малееее полудях !  Crazy

Как се справяте с децата и мъжете когато сте на диета?  #Crazy
Точно когато съм на диета моите зверове ще се сетят, че искат на сладкарница или мама да спретне някоя торта ooooh!. Ей аман ! Никой не ти влиза в положение ! Ама като се поотпусна в ядене и напълня тумбака, мъжо не забравя, а дори и на майтап да каже, че май съм качила някое килце.  #2gunfire Знам си го и без да ми го казва.  Crossing Arms

vivileon, супер спорт практикуваш.  Hug И аз съм там винаги редовна  hahaha. Особено сега като се изваях и съм като разпасана. То роклички, то полички - направо разкош Wink.

# 416

Днес ще съм на кис. мляко и мисля, че ще се справя, защото си го обичам.
Какво казвате за цикъла. Не се сваля докато сме в цикъл така ли? че аз го чакам всеки момент  Sad

Преди и по време на цикъл се задържа вода, но със спирането на цикъла може да се окаже, че си олекнала с 2-3 килограма. Не се плаши, то отслабването ти не се губи.
Значи ще сме заедно днес на кисело мляко. На мен ми е много тежко цял ден на кисело мляко. Направо ми се слепва корема от глад с него Confused.

# 417

Как се справяте с децата и мъжете когато сте на диета?  #Crazy

.Не питай Мъжът ми всяка сутрин ми заръчва да му готвя супер странни неща, и е много капризен,не се задоволява с какво да е .. и така де,всяка сутрин му правя закуска и като се прибере вечерята е готова .Последно време ,го карам да си стоим вкъщи,защото като излезем няма да успея да се контролирам Grinning

# 418
Аз пък съм си мазохистка, като кажа че съм на диета и като почна да готвя мога по цял ден само това да правя без да кусна. Вечер гледам да седя далеч от кухнята да си се оправят сами с детето да си сервират и отсервират. Щом ще ми прави забележки че съм надебеляла да ми влезе поне в положението и да се обслужват сами с детето.
Иначе моят е голям лакомник като седне на масата в седем става в десет. И после като си обели една чиния с плодове и като нареди вътре орехи и шоколад ми иде да  box box box bash bash ама мисълта че ще ми каже, че все съм на диета и все съм същата просто не ми дава да кусна нещо. Абе амбицирала съм се това е няма да се дам докато не ги сваля тия кила.
Вие момичета сте ми голяма опора  Hug Hug Hug без вас до сега да съм се натъпкала.
Виви много го глезиш твоя  Joy Joy Joy

# 419
Момичетаааааааа, аз понеже един ден обяснявах как в кренвиршите няма месо и не знам си кво си та днес ще съм на кренвирши  hahaha hahaha hahaha

При нас е страшно и няма кой да отиде до магазина за храна, така че ще караме на каквото има.
Не че не ми се хапват - направо ми се прияде като се сетих за кренвирши така че днес ще съм хепи диетуваща. Снощи пак отново не се измерих - добре че кантара показа минус че иначе щях вече да умра  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Колкото и бавно да става - важното е че става, е ще отчета някакви си 2 килограма утре ама в крайна сметка важното е че вече не примирам като видя храна, а и сега съм сигурна, че дори и да реша да се натъпча няма да е както преди, а ще е доста по малко. Личи ми вече на по дрехите и силуета  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт