Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои театри в София предлагат подходящи за деца на средна възраст постановки, освен Младежкия театър?
Какви са впечатленията от мюзикъла "Зорро" в Оперния театър?
Какви са отзивите за продукцията на "Котки" в Младежкия театър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои театри в София предлагат подходящи за деца на средна възраст постановки, освен Младежкия театър?
-
Какви са впечатленията от мюзикъла "Зорро" в Оперния театър?
Според един участник във форума, мюзикълът "Зорро" в Оперния театър е магическа цветна приказка, която е наистина вълнуваща. Въпреки това, други участници споменаха някои технически проблеми с озвучаването, които може да са повлияли на техните впечатления. Като цяло обаче постановката се смята за много изпипана и си заслужава да се види във всяко отношение.
-
Какви са отзивите за продукцията на "Котки" в Младежкия театър?
Отзивите за продукцията на "Котки" в Младежкия театър са смесени. Някои зрители смятат, че е подходящо за деца и децата им го гледат многократно, докато други са разочаровани от музиката, силата на звука и дикцията на актьорите. Въпреки това вкусовете варират, като някои деца намират шоуто за много интересно и забавно.
-
Какви са общите впечатления и отзиви за представленията "Хъшовете" и "Скачай!" в Народния театър?
-
Какви са впечатленията от мюзикъла "Българи от старo време" в Музикалния театър?
) завиждам на успелите да гледат Cirque du Soleil... Аз съм голям почитател на цирковото изкуство, но точно сега ми беше финансово невъзжно да поема подобен удар по месечия бюджет
Дано пак да идват! 

На сина ми му харесаха най-вече ефектите и фантастичния остров.