LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 538
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Ivanichka Или старият трик с памук  на мястото на пръстите   Wink

# 901
Тази пола какво ще кажете за нея,отговаря ли на номера.Мерси Simple Smile

# 902
  • Пловдив
Тази пола какво ще кажете за нея,отговаря ли на номера.Мерси Simple Smile

много е хубава.. една идея е уголемена.. но за мен е по-добре така.. защото я дръпвам надолу и става с паднала талия  Peace

# 903
Ivanichka, аз си взех подобни есента и на мен ми бяха много големи и си сложих стелка от тези, които са като с вълна и с чорап са ми добре вече, те и без това моите нямат топло вътре.

# 904
  • Пирдоп
http://www.laredoute.fr/achat-enfant-sport-enfant-vetement-sport … oix%3Dallarticles
 този комплект отговаря ли си номера или има разлика

# 905
  • София
Много са ми странни тези надцаквания кой от кога ползва ЛР, малко звучи като натресен софиянец, да доказва кое поколение кореняк е, че видите ли, баба му дошла от не знам си кое село преди еди колко си години и той вече е голяма работа. Представете си, има хора които са пазарували / пазаруват в ЛР без да пишат/четат във форуми с години. Напълно подкрепям, че пускането на евтини артикули само за да се сдобие някой с подаръка към доставката  е злоупотреба. Добре помня и истерията покрай евровите цени, когато темите преливаха от писания в 3 и 4 през нощта! Да не продължаваме да цитираме кой какво помни и какво прави, а да се концентрираме върху конкретна помощ / съвети! Пазарувам според нуждите на семейството си, като от това зависи честота и количеството на поръчките ми и предпочитам да правя цялостно зареждане за сезона и да не се занимавам повече с ровене където и да било. На някои може да им е странно, че има хора, които не дебнат темата само и само да попаднат на някоя линк с далавера 2-3 евро по-ниска от вече намалената цена и купуват неща които им харесват, а не защото са по 1Е и се включват само в случаите, в които наистина имат нужда от споделен опит и съдействие.
Разбирам и страстта към ЛР на голяма част от пишещите тук, това си е почти като хазарт с висока доза адреналин, да издебнеш добър артикул на добра цена. Затова, молбата ми е да се игнорират всякакви постове, даващи неправилна насока на разговорите и да се наслаждаваме на тръпката и очакването!

И понеже от много време се каня, искам да споделя впечатлението си ето от тази детска жилетка: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe-raye-bebe-et-garcon.as … n&prodcolor=2
Не мога да оценя артикула в сайта, заради „добрия” ми френски, но може тук да съм от полза на някой: на външен вид изглежда много добре, при пране обаче лесно се мачка и за разлика от много други ларедутски пуловерчета, които не се налага да гладя, това ми създава работа. Материята също е по-скоро тънка, не плътна и се завалва, като става на топченца. Бях го взела 2010 за 6Е, та може би има шанс и тази година да го намалят.

# 906
  • София
Много са ми странни тези надцаквания кой от кога ползва ЛР, малко звучи като натресен софиянец, да доказва кое поколение кореняк е, че видите ли, баба му дошла от не знам си кое село преди еди колко си години и той вече е голяма работа. Представете си, има хора които са пазарували / пазаруват в ЛР без да пишат/четат във форуми с години.
И на мен са ми странни навлеци, дето само дебнат и чакат на гюме...
Все едно в сайта  ги няма линковете, а ние тук ги вадим от вътрешния джоб!  Mr. Green
Няма начин да уважавам и да се съобразявам с такива индивиди. Форумът и темите затова са обществени, четете си и се възползвайте на воля! Информацията, опитът и помощта са безплатни! Но не размахвайте пръст!  Stop
Може и преди мен да пазаруваш от ЛР, какво значение има... Може и да съм или не съм кореняк "софиянка", разбирай "ларедутка"... на кого му пука?! Whistling
Българинът иска всичко да му е поднесено на тепсия, сега и веднага!
Да, ама всичко в тоя живот е взаимно! А като не искаш да дадеш, което не е задължително в случая... поне уважавай времето и енергията на тези, които имат желание да дават!

Да не продължаваме да цитираме кой какво помни и какво прави, а да се концентрираме върху конкретна помощ / съвети!  
А тук само ще оставя .......  Sick

# 907
Ако някой има от анцуга Адидас ръст 174 би ли дал мерки.
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … mp;nkw=1&vsp= pas (Path = '23107224')#

# 908
  • София-Лагера
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … mp;nkw=1&vsp= pas (Path = '23107224')#
Бях го взела за детето на приятелка.Той е на 15 и 16г му лепна.

# 909
Бях го взела за детето на приятелка.Той е на 15 и 16г му лепна.

За мъж М размер е подходящ. Peace

# 910
На някои може да им е странно, че има хора, които не дебнат темата само и само да попаднат на някоя линк с далавера 2-3 евро по-ниска от вече намалената цена и купуват неща които им харесват, а не защото са по 1Е и се включват само в случаите, в които наистина имат нужда от споделен опит и съдействие.
Не, това не е странно. Странно е, че тези някои явно не разбират, че има хора, които купуват "едноевровите боклучки", дебнат сайта и не зареждат дрехи накуп за сезона, просто защото нямат необходимата сума в точното време и затова обличат семейството си на порции.

# 911
  • София-Лагера
Според мен няма да влезе мъж М в детския.

# 912
Здравейте!Някой има ли ги тези или подобни,харесва ми подметката и това,че са от естествена кожа,но дали са удобни?
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-compensees.aspx?productid=3 … 2&secintref=1
  bouquet  bouquet

# 913

Аз си мислех да го пусна за малката преди време, но има коментари, че ръкавчетата са тесни и не могат да напъхат ръчичките на дребосъците. Затова се отказах. Иначе пише още, че е много сладко и качествено.

Не мога да отворя линка, но ако е този:
SURVETEMENT
Coloris : ROUGE / NOIR
Taille : 174
Ref : 6814417
Аз успях да го пусна преди час, но вече ми е отказан. Платих го директно с карта и сега ще чакам поне 2 седмици да ми разблокират сумата, защото банката иска от ЛР да им пишат директно, а това няма как да стане.
Моят мъж е 171 см и 73 кг и носи 174 от детските. Ако беше с една идея по-голям щеше да му е по-добре, но за вкъщи и този става.

# 914
  • Стара Загора
Според мен няма да влезе мъж М в детския.
Деси-не съм съгласна с теб.Дала съм размери в по стари теми както и Мама Цоцооланка и доста други момичета Peace
моят мъж е слаб,размер М е -около 174 и 62кг,идеален му е,заспа му.Дори съм му взела от 2 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт