LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 793
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София...........
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-en-croute-de-cuir-de-porc. … 2&secintref=0

quote author=sasi6 link=topic=634956.msg20840296#msg20840296 date=1326885950]
Пак ще помоля за размери на тези дънки,май ги имаше на миналото намаление и доста мами си взеха.
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-imprime-denim-stretch-en … 1&secintref=0
  bouquet  bouquet

В момента съм с тях и няма как да премеря, но довечера ако не е късно. Иначе като мнение размера в скобичките си отговаря аз взимам размер 38 от ЛР и тези дънки ги пуснах така и са ми ОК.
А като качество хубави ли са дънките?

Хубави са, но доста се отпускат
[/quote]

И на мен ми харесват(стоят много хубаво), но след пране трудно ги обувам, а няколко часа по-късно са ми леко свободни. Аз ги взех миналата година по намаленията за 10 Е - заслужават си за такива пари!

# 212
Не съм купувала никога мъжко и се чудя 36/38 за какви размери мъж ще да е.  Laughing По-скоро за тийнейджър си мисля.  Rolling Eyes Или греша?  newsm78

Много благодаря за отговора!

# 213
  • София
Не съм купувала никога мъжко и се чудя 36/38 за какви размери мъж ще да е.  Laughing По-скоро за тийнейджър си мисля.  Rolling Eyes Или греша?  newsm78
Не грешиш Peace Слаб тийн, да бъдем точни Laughing

# 214
Нещо светна ли ви, този обед newsm78

На мен ми светна сивия анцуг от 5.40 за 3-год.  Peace
daj link

# 215
Някой има ли представа този размер 30/32 на колко е равен в см.Търсих в оразмеряването,но не можах да открия.Повечето дрехи на AWS го имат този размер.Благодаря!  bouquet  bouquet

# 216
Ето това е хубаво http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-junior.aspx?produ … n&prodcolor=1
Миналата година не ги намалиха.
По принцип нося маратонки 37, но тези си взех 36 защото се носят на босо и да не хлопат. Оказаха се точни. Те бяха от другия модел който бяха пуснали но предполагам че са същите.

# 217
  • Пловдив
Някой има ли представа този размер 30/32 на колко е равен в см.Търсих в оразмеряването,но не можах да открия.Повечето дрехи на AWS го имат този размер.Благодаря!  bouquet  bouquet

Това трябва да XS-S нямам вече никакви такива,но точно си отговарят,имам доста дрешки на AWS 34/36 и си отговарят точно  Peace

линк към сивия екип http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-et-garcon.aspx?produc … mp;zanpid=1583651 дава го наличен,но в кощницата го огражда.Аз пуснах два,да видим какво ще ми фактурират Simple Smile

# 218
  • София

това е размер по-малък от 34... т.е. нещо като XXS

# 219
Момичета, нали няма значение от кой акаунт пускаш поръчка в ларедут...в смартделивъри си пускаш заявката от един и същи?

# 220

аз имам този размер 30/32 на анцунг, долнището ми е добре, но горнището тясно по принцип нося дънки 34. и от късите панталони имам 32 ужасно тясно. аз съм 46кг и 155 /зависи и от модела/

# 221
# 222
Не грешиш Peace Слаб тийн, да бъдем точни Laughing
Моят баща е слаб,178 см. От младежко 180 му стават.Бельо 36/38 също,но панталони поне 38  Peace Добре сложен,просто слаб( не хилав) Peace

# 223
Има ли още кръгли цени по време на намаленията? Ако има, може ли линк?  Praynig

# 224
Има ли още кръгли цени по време на намаленията? Ако има, може ли линк?  Praynig
евентуално понеделник вторник мисля аз

Общи условия

Активация на акаунт