LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 549
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 555
Искам да поръчам черната чанта но немога да я вкарам по реф.номер а в коша имам каки и при вас ли е така.
Sac clouté en croûte de cuir
LA REDOUTE CREATION
Ref :7865325

# 556
  • Бургас
Здравейте момичета
Харесала съм си това яке http://www.laredoute.fr/vente-parka-et-cardigan-amovible-fille-1 … amp;source=search Някой може ли да ми каже дали ще пристигне,ако го поръчам /чрез СД/ понеже чета ,че много от артикулите на тази марка не ги изпращат и дали има смисъл да чакам да го намалят още или няма такъв шанс?Благодаря ви предварително и успешни покупки.Има ли някой код ,с който да го намаля още?

Имаш нужда от един пакет боб  Laughing ,или от вълшебната топка на Духи Пухи  (май така и беше ника,не съм я мяркала напоследък ...  Rolling Eyes )

Аз лично не бих рискувала да го поръчам,понеже масово отказват артикулите на тази марка  Peace
Дори и до френски адрес ли отказват?

# 557
  • София
Искам да поръчам черната чанта но немога да я вкарам по реф.номер а в коша имам каки и при вас ли е така.
LA REDOUTE CREATION

Да, дава я изчерпана  Hug

# 558
LA REDOUTE CREATION

Да, дава я изчерпана  Hug
Благодаря и другата я дава изчерпана а в кошницата е налична.

# 559
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-jean-court-boyfit-talle-basse.aspx … n&prodcolor=1

а на тези какво им има, че не свършват дебел ли е плата или модела е кофти newsm78
Модела Stop Аз в бойфит дънки съм голяма карикатура Mr. Green Иначе, на слаби мацки им седят яко.
 Мерси аз с ханш 104 също не се  харесвам, но си мислех да взема по-малък номер 40например

# 560
  • София
   Аз опитах на Вербаудет да пусна няколко пъти няколко неща. Веднага ги отделят в мейла като артикули със пециален статут , после в ларедут стоят на първа или втора стъпка само те, докато другите вече потеглят на път. 
    След няколко дни се  върнаха на първа стъпка две от нещата, като изчерпани и получих и меил че ми се извиняват, но едното е още налично реално. Поиграх си да ги пусна отново, но явно няма шанс да пристигнат. Доколкото разбирам тъй като плащам с пеи пал, всъщност само ще блокират парите и няма да си ги изтеглят.
    Във връзка с това възможно ли е за да ми се хване някой код да сложа да кажем артикул на тази марка, а накрая реално да не ми го пратят и изтеглят пари и просто да съм го ползвала за увеличаване на сумата в поръчката, за да се хване кода ?

# 561
# 562

Харесала съм си това яке http://www.laredoute.fr/vente-parka-et-cardigan-amovible-fille-1 … amp;source=search Някой може ли да ми каже дали ще пристигне,ако го поръчам /чрез СД/ понеже чета ,че много от артикулите на тази марка не ги изпращат и дали има смисъл да чакам да го намалят още или няма такъв шанс?Благодаря ви предварително и успешни покупки.Има ли някой код ,с който да го намаля още?
Аман вече от едно и също.
четете, че нещата  Verbaudet принципно не се доставят до тук и  пак питате.
После поръчвате и продължавате да питате , ама имам първи ред, ама нямам.
И моля, ако  като рискувате, след като ви е обяснено, че най-вероятно няма да се достави, моля не пълнете темата с опраквания. каквото сте си направили,такова  ще сърбате.

Ехеее, хайде малко по-спокойно. Ако мислиш, че в темата трябва да има само това, което на теб ти харесва, да вземем да я кръстим на твое име? И на мен не ми е приятно на всяка страница да се пита ботуша от 12 Е дали си отговаря, но да си прочела някъде да съм сиктирдосала хората  ooooh!

# 563
Здравейте момичета!Да ви кажа днес сложих нови пари в картата,нали не ми от блокираха старите и сега пробвах да поръчам-май стана. На  suivre mes commandes -вече ми излиза май поръчка-има номер и дата и пише статус-Enregistré .Tsaneva ZORNITSA, suivez et modifiez

votre commande Nº
нещо такова-имам и емайл с нещата които съм поръчала-зарадвайте ме сега че този път съм успяла да поръчам-Благодаря на всички за помоща,която ми оказахте.
Сега от сайта на DHL да пиша този номер и да гледам -така ли?Благодаря ви момичета  bouquet

# 564
  • Варна

Сега от сайта на DHL да пиша този номер и да гледам -така ли?Благодаря ви момичета  bouquet

Не, чакай поръчката ти да мине поне на 4 стъпка тогава е сигурна. Номера за проследяване ще получиш с мейл.

# 565
  • София...........

Сега четох отзивите в сайта и повечето са , че на първите обувания се разлепвали и не ставали ... Sad

# 566
    Във връзка с това възможно ли е за да ми се хване някой код да сложа да кажем артикул на тази марка, а накрая реално да не ми го пратят и изтеглят пари и просто да съм го ползвала за увеличаване на сумата в поръчката, за да се хване кода ?
Не знам дали може да стане, ,защото Vertbaudet не се влияе от кодове. Peace

# 567
Момичета ,някой получил ли е тази тениска  да каже размер за 38/40

http://www.laredoute.fr/vente-tunique.aspx?productid=324209447&a … a_n_n&prodcol

# 568
  • София
можеш, но може и да ти го пратят - аз така ползвах една шапка Вербадет, за да хване един код и те ми я пратиха, но пък тя никога не се получи  newsm78

# 569
  • Все на втория етаж
Колко е спокойно днес в темата Simple Smile

Имам втори ред на втората поръчка, а на първата от предния ден нямам. Дано всичко получа без проблем,

Общи условия

Активация на акаунт