LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 542
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 570
  • София
    Във връзка с това възможно ли е за да ми се хване някой код да сложа да кажем артикул на тази марка, а накрая реално да не ми го пратят и изтеглят пари и просто да съм го ползвала за увеличаване на сумата в поръчката, за да се хване кода ?
можеш, но може и да ти го пратят - аз така ползвах една шапка Вербадет, за да хване един код и те ми я пратиха, но пък тя никога не се получи  newsm78
   Интересно се е получило при теб. Аз ще пусна с нещо евентуално което го искам, така че да няма проблем , ако го изпратят. Но виж, ако уж го изпратят пък го няма, определено не ми допада варианта.

# 571
За тези ,които искаха да я видят... Laughing

Mr. Green

# 572
Цитат
[/quote]
можеш, но може и да ти го пратят - аз така ползвах една шапка Вербадет, за да хване един код и те ми я пратиха, но пък тя никога не се получи  newsm78
[/quote]
Дзвер,какво значи никога не се получи,изтеглиха ли ти парите за нея или не,че моите неща са на 6 стъпка и се проследяват,да не получа празно пликче Simple Smile

# 573
Момичета от събота(14.01.) някоя да има забавяне на обработката?Седмица и все още нямам 2ри ред,иначе съм на 4та стъпка.но незнам тръгнала ли е какво става?

# 574
  • Балчик
Моля някой (без да ме биете, ако е коментирано) да каже с две думи какво се разбира под термините "първи" и "втори" ред, че ги споменавате във всеки втори пост  и не разбрирам за какво говорите. newsm78 Благодаря.

# 575
Ето,мацки за любителки на Адидас,само 164 р-р,за сега
http://www.laredoute.fr/vente-survetement-ado-garcon.aspx?produc … n&prodcolor=2
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-droit-velours-ado.aspx?pr … 1&secintref=5 и едни джинси 174 р-р

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 18:03 от irkata7

# 576
Моля някой (без да ме биете, ако е коментирано) да каже с две думи какво се разбира под термините "първи" и "втори" ред, че ги споменавате във всеки втори пост  и не разбрирам за какво говорите. newsm78 Благодаря.

Джемма, ето това е нагледно първи и втори ред - как изглежда отвън суивито и вътре в самата поръчка......

Първи ред -

Втори ред -

Втория ред е де факто получаването на фактура в ПДФ формат..... Скоро след получаването и поръчката тръгва по пътищата - в рамките на няколко дни, понякога и в същия ден дори - имах една такава поръчка с покривало на предните намаления.......

# 577
  • София...........

Когато в суивито на поръчките в най-дясно се появи втори ред (+ justificatif d'achat disponible) - тогава и стоката ти е вече фактурирана.

# 578
За тези ,които искаха да я видят... Laughing

Mr. Green

Налична в момента

# 579
  • Балчик
Благодаря много, разбрах на кое е втори ред. Laughing

# 580
  • на морето
irkata7може ли линк на чантата,че по реф.номер я дава изчерпана

# 581
# 582
  • Варна
Момичета от събота(14.01.) някоя да има забавяне на обработката?Седмица и все още нямам 2ри ред,иначе съм на 4та стъпка.но незнам тръгнала ли е какво става?

Колко е спокойно днес в темата Simple Smile
Имам втори ред на втората поръчка, а на първата от предния ден нямам. Дано всичко получа без проблем,

Записвам се за да следя темата.  Peace
Желая на всички успешни поръчки и бърза доставка.  Hug
Имам две поръчки до адреса на СД  платени с дебитна карта VISA.
Първата ми поръчка е пусната  на 18.01.2011 нямам втори ред всеоще,
а иначе е на 4та стъпка - Preparation colis.
Втората ми поръчка е пусната  на 19.01.2011 имам втори ред,
 и тя е на 4та стъпка - Preparation colis

# 583
  • София
irkata7може ли линк на чантата,че по реф.номер я дава изчерпана

Чантата е налична само в коша.Линк не излиза.В сайта я няма за сега . Peace

# 584
Здравейте момичета,
имам една поръчка от 13.01., която стои на 4 стъпка, но не е фактурирана/няма втори ред/, в ПП статуса е pending и пише това Colis nº 20120130702287 en cours de traitement le 13/01/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 21/01/2012. Дали ще си получа нещата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт