LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 398
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 720
4. Жилетка за мъжа ми. Rose framboise е цвета. Много хубав цвят. Номерът е 4XL. Според мен е един номер по-малка, идва леко къса. Моят мъж е 130кг. на ръст 193см.
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-pur-coton.aspx?productid=324 … 5&secintref=0

А би ли споделила цвета как е ...розовее или е по към лила  newsm78
Че и аз и се чудя, но мъжо дали ще хареса цвета  Wink

Не си получила конкретен отговор на въпроса, затова- ето го. Жилетката, а и пуловерът /има такъв в същия цвят/ са в класическа тъмна циклама. Красив дамски цвят. Пуловерът е идеална дреха за по-пищни дами. И жилетката би била, ако не беше мъжкото закопчаване.

# 721
  • Варна
Благодаря, Ева   bouquet

# 722
момичета,моля за малко помощ - искам да сменя адреса за доставка, вписах новите данни но когато избера опция - 24relais kolis, gratuit,dans moin relais colis (доставка до пункт) ми дава един адрес а когато избера, 8 a 18(с къщичката) jours,gratuit  a domicile (доставка до вкъщи) ми дава новия адрес който съм въвела, моето питане е от къде да сменя адреса който ми показва когато натисна 24relais kolis, gratuit,dans moin relais colis, защото ако избера доставка до пунк се плаща допълнително, благодря ви предварително приятна вечер.

# 723
  • София
момичета,моля за малко помощ - искам да сменя адреса за доставка, вписах новите данни но когато избера опция - 24relais kolis, gratuit,dans moin relais colis (доставка до пункт) ми дава един адрес а когато избера, 8 a 18(с къщичката) jours,gratuit  a domicile (доставка до вкъщи) ми дава новия адрес който съм въвела, моето питане е от къде да сменя адреса който ми показва когато натисна 24relais kolis, gratuit,dans moin relais colis, защото ако избера доставка до пунк се плаща допълнително, благодря ви предварително приятна вечер.
Мила, къщичката трябва да избереш! Тогава адреса на превозвача трябва да излезе....

# 724
  • София...........
Имате ли впечатления от марката KAPORAL(мъжко) - качество и как е като номерация?

Благодаря  bouquet

Пак да питам ?
Става дума за това http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-imprime-style-hawaien.aspx … 1&secintref=0

сина ми е висок 170 см.  с талия 73 см. и ханш 90 см. кой рамер да поръчам 36 или 38 ?

bouquet

# 725
  • София
  Поръчката ми от 18-ти, от три чифта боти на VERTBAUDET, два отдавна ги дадоха изчерпани, не че единият беше, а единият чифт си стоеше на втора стъпка. Е от днес е вече на четвърта стъпка 4.Preparation colis и има колисимо номер. Така че се надявам да го получа в крайна сметка.  Simple Smile
   Кръглите цени, на коя седмица след началото на намалението обикновенно се появяваха?

# 726
  • София
  Поръчката ми от 18-ти, от три чифта боти на VERTBAUDET, два отдавна ги дадоха изчерпани, не че единият беше, а единият чифт си стоеше на втора стъпка. Е от днес е вече на четвърта стъпка 4.Preparation colis и има колисимо номер. Така че се надявам да го получа в крайна сметка.  Simple Smile
   Кръглите цени, на коя седмица след началато на намалението обикновенно се появяваха?
Айла, от понеделник , вторник ги чакам smile3521
Дано се сдобиеш и с втори чифт, да няма сърдити! Grinning

# 727
Някой има ли идея какво е това яке?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-style-motard-imitati … n&prodcolor=2
Отзивите са лоши но са само два. На мен ми харесва, пък и пише, че е леко и против вятър, което и търся в случая.

# 728
  • София
  Дано  Hug
  Ауу якенцата които напоръчвах, вече ги има на оферта четвърто безплатно...  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 23:54 от Aila

# 729
Някой има ли идея какво е това яке?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-style-motard-imitati … n&prodcolor=2
Отзивите са лоши но са само два. На мен ми харесва, пък и пише, че е леко и против вятър, което и търся в случая.

http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-style-motard.aspx?pr … 1&secintref=0   Тука пък са добри, според мен якето е същото.  Аз съм го поръчала /от втория линк, с добрите отзиви  hahaha / , чакам го тия дни да пристигне.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 00:04 от Фенси

# 730
  • Бургас
Получих си първата поръчка от намалението  Peace
 Маратонките Адидас, номер 43 1/3 направо лепнаха на мъжо, който си носи 42  Wink Балеринките Пума-аз съм м/у 37 и 38, поръчах 38 и ми са добре, но си мисля, че и по-малкият номер щеше да е ок  Whistling Анцузи Адидас за малката, тази ризка за мен - http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-satin.aspx?productid=324 … n&prodcolor=6 , другата ризка нещо не я намирам сега  Rolling Eyes
Засега съм доволна, очаквам следващите  Heart Eyes

# 731
Ларедутска им работа... в двата линка и цените са различни - при мен с негативните коментари е по-висока. Снимките са същите. Пък и аз си харесах червеното.
Ще взема да хвърля един боб утре освен...

# 732
  • София/Русе
Според мен със сигурност ще ти стане. Аз имам 174 см., но съм с по-малка гръдна обиколка. Мойто е цвят каки. Не съм го обличала обаче, защото изобщо не ми харесва и изглеждам в него като борец.

Защо като борец? Много е широко или? Дано да е заради цвета, че чакам с нетърпение и аз такова яке, ама искам и да го нося  Thinking

# 733
  • София
Според мен със сигурност ще ти стане. Аз имам 174 см., но съм с по-малка гръдна обиколка. Мойто е цвят каки. Не съм го обличала обаче, защото изобщо не ми харесва и изглеждам в него като борец.

Защо като борец? Много е широко или? Дано да е заради цвета, че чакам с нетърпение и аз такова яке, ама искам и да го нося  Thinking
Не е широко, обемно е.....кройката не е женска, право е. Аз също не го препоръчвам за жени, но, както казах не веднъж- много момичета си го харесва и го носят с удоволствие.

# 734
  • София/Русе
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт