LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 496
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 945
Момичета, ще има ли този едноеврови и двуеврови цени?

# 946
Чантичката от 3,50 евр.налична в кошницата!На мен кафявата ми е налична
http://www.laredoute.fr/vente-boots-compensees-haut-talon-8-cm.a … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=1&secintref=6-

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 14:04 от irkata7

# 947
# 948
Които плащате с ПИБ, на акаунта ви искаше ли да си регистрирате картата с 3Д код, и после като се плаща в сайтовете пак да се въвежда. Било за по-голяма сигурност. Да не ни обърката сега плащанията в ларедута ?

# 949
  • София
Аз имам въпрос, несвързан с намалението - става въпрос за поръчките по времето на сагата с ИР - всичките ми бяха направени с ПП и си получих обратно парите след пуснати диспути, сега обаче получавам писмо от ЛР, към което е прикрепен BON D'ACHATS LA REDOUTE ЗА 7,99 Е, има и 9 цифрен номер, доколкото разбирам е ваучер, доколкото разбирам не са успели да ми върнат парите през ПП, ще се опитам да проверя, дали наистина не са върнати, че поръчките ми тогава бяха доста и бяха разделени на доста пакети и плащания и не съм следила всички връщаници, интересно ми е какво е това - ваучер ли е  newsm78

# 950
  • София
Аз имам въпрос, несвързан с намалението - става въпрос за поръчките по времето на сагата с ИР - всичките ми бяха направени с ПП и си получих обратно парите след пуснати диспути, сега обаче получавам писмо от ЛР, към което е прикрепен BON D'ACHATS LA REDOUTE ЗА 7,99 Е, има и 9 цифрен номер, доколкото разбирам е ваучер, доколкото разбирам не са успели да ми върнат парите през ПП, ще се опитам да проверя, дали наистина не са върнати, че поръчките ми тогава бяха доста и бяха разделени на доста пакети и плащания и не съм следила всички връщаници, интересно ми е какво е това - ваучер ли е  newsm78
Да Peace

# 951
# 952
Които плащате с ПИБ, на акаунта ви искаше ли да си регистрирате картата с 3Д код, и после като се плаща в сайтовете пак да се въвежда. Било за по-голяма сигурност. Да не ни обърката сега плащанията в ларедута ?
аз натиснах това за 3д код в профила си в интернет банкирането,но код не са ми пращали newsm78
вчера плащах в адамс с пейпал и ми поиска наново да си напиша данните на картата там,и после пак ми блокираха 1 USD.плащането ми мина,блокираха ми ги и в картата,но ги нямаше в пейпал newsm78

# 953
Айви, видях назад в темата, че са ти отказали артикули на Somewhere. А нещо успяла ли си да си купиш от тази марка за да кажеш как върви като размери, че почти всичките им неща ми харесват, но в темата отзив не съм срещала. Благодаря   bouquet

# 954
# 955
  • София
Да Peace
Благодаря  bouquet

# 956
Айви, винаги съм уважавала мнението ти, безкрайно го ценя и сега! Абсолютно права си!
Но! Има едно но и то е, че с ЛР с рогите не става. Колкото и да изтъкваме равноправието си като европейски граждани, пред тях не минава номера... Това е, за съжаление от личен опит.
И затова предпочитам да наведа главица тук и да продължим да пазаруваме изгодно, да не привличаме внимание с дребни поръчки заради подаръка, защото алтернативата всички я знаем - 25% + 5.95 доставка. На мен не ми харесва тая алтернатива, ама никак...
А други сайтове не ща! Запънала съм се и си искам само ЛР!  Laughing
Е, то и аз това имах предвид да не привличаме внимание именно заради общата ни страст и любов към Ларедута, но интерпретации много.....дори се редактирах поста махайки главните букви в молбата ми(сори, но в реакцията си изключих, че означаваха "размахване на пръст", най- малко пък това съм имала предвид, камо ли към стари, активно раздаващи се съфорумници) и с това спирам по темата.
Да вметна наблюдението си от днешното"намаление" -изглеждат ми само понамалени нещата на Celaia....дано по късния следобед се пораздвижат нещата...

# 957
Аз раздвижване отчитам към 13.30-14.30ч,има ли и други такива пикови часове  newsm78

# 958
Уф...докато се мОтам, са вдигнали едни "куклички" от 28 на 35 евро.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-flash-macro-pour-femme.a … 2&secintref=7
Да не ги чакам по- евтини, а? Мнооооооого ме е яд, няма да пускам и други нещица засега  Crossing Arms Ух...

# 959
Айви.......................no Comment

Нануче,който иска ще разбере какво съм искала да кажа.

Успех с пазаруването!

Общи условия

Активация на акаунт