The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Вие май вярно си обичате през 2 страници да се доказва кой от кого е по-добър Simple Smile

# 166
Вие май вярно си обичате през 2 страници да се доказва кой от кого е по-добър Simple Smile

Хехе, дразним лъва, пардон,  лъвицата   Mr. Green

# 167

Аз? Grinning

# 168
Уж Елена не е Катерина. Изключително различна.
Дай Боже да не я преврънат в манипулаторка и възползваща се от този,
който е на разположение в момента.

# 169
Искам Катеринаааа! yahoo_49 Тя уравновесява нещата с мудната Еленка. Дали скоро ще я видим за по-дълго?

# 170
И на мен ми липсва Катерина ,в сравнение с мудното Ленчеееее  Laughing

# 171

Аз? Grinning

Който си се припознае  Grinning

# 172
Здравейте,
Фен съм на сериала, следя го от самото начало на сезон 1. Но не съм писала тук.
Сега имам един въпрос, кажете какво мислите, моля?
Нали Деймън каза, че е успял да скрие от Клаус един ковчег - заключения. И Клаус много се ядоса.
А после на края, малко преди да се появи Илайджа, го дават как говори с хибрида и там са 4 ковчега. Един бял и 3 кафяви. Нали липсваше единия, от къде се взе???

# 173
Здравейте,
Фен съм на сериала, следя го от самото начало на сезон 1. Но не съм писала тук.
Сега имам един въпрос, кажете какво мислите, моля?
Нали Деймън каза, че е успял да скрие от Клаус един ковчег - заключения. И Клаус много се ядоса.
А после на края, малко преди да се появи Илайджа, го дават как говори с хибрида и там са 4 ковчега. Един бял и 3 кафяви. Нали липсваше единия, от къде се взе???

Той нали е взел трите от Деймън + един, в който затвори Ребека.

Аз? Grinning

Който си се припознае  Grinning

Значи не съм аз.

# 174
Благодаря, права си!  Hug

# 175

Бе не знам дали съм, така мисля, но не си спомням в какъв ковчег затвори Ребека. Може това бялото да е друго нещо  Thinking

# 176
  • София
Ребека е Peace

# 177

Бе не знам дали съм, така мисля, но не си спомням в какъв ковчег затвори Ребека. Може това бялото да е друго нещо  Thinking

Ребека е (:

# 178
Здравейте Simple Smile. Сега ще Ви пусна една снимка, с която да ви разнообразя малко деня. Задачата Ви ще е да измислите интересна, забавна или остроумна реплика! Снимката е от страницата на Всичко за The Vampire diaries. Това е тяхна идея и имам разрешението на Mokka, да ви ги пускам и на вас. Ще ви пускам 2-3 дена снимки и ако няма интерес повече няма да ви занимавам.

Това би било забавно занимание..  Макар че хората гледали епизода - се досещат за снимката и репликите, аз не помня какво си казаха тук, но..
Според мен;
Деймън: - Виж, уреди си нещата!
Шерифа: - Е, знаем се.. вече сме кръстосвали саби..  Mr. Green   
Всичко говори за това. При все, че шерифа се държи за пистолета, а наш Деймън за чашката.. Както си му е редът.  Laughing 

# 179
Ама да си кажа защо ми харесва Клаус:
1. Актьорът е британец - страшен акцент, страшна визия, гледала съм го и преди... просто перфектен
2. Идеално се впосва в идеята ми за вампир - злобен, жаден, мазен, привлекателен, наживял се... а бе всичко!!!
3. Внася свежест в сериала. Ако не бяха Клаус и Илайджа щеше да има само сълзи и сополи.

Съгласна съм с всяко едно от горепосочените твърдения. Особено пък за акцента, мммммм....

Нищо лошо не виждам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт