The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора, България
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!  Hug Hug Hug
Не че някой ме помни, но аз ще си кажа, че е хубаво отново да пиша в темата.  Mr. Green  Изчетох няколко страници- с някои неща съм съгласна, с други не, ама няма да коментирам  Mr. Green Mr. Green

(трябва да сменям аватари и подписи ми се струва..  Peace)

# 196
  • Срещу планината:)
 Crazy тотално се обърках,колко реално двойници има на тази първа петрова (раб.заглавие Шарлот).

Много обичам сцените с преобразяването на Тейлър и евала, че се осъзна и се опитва да се отлепи от влиянието на Клаус Peace
Тъста ще му разкаже играта Mr. Green
Кой/Коя е анди от анкетата Blush нещо ми бяга името
 Thinking и ще се въздържа от гласуване.Не са ми нелогични,просто такива са обстоятелствата.
Особено шерифа и кметицата Laughing ми наследниците им са вече свръх същества логично е да се променят

Йо
мерсаж за темата   bouquet

# 197

Анди беше репортерка, която излизаше с Деймън. Стефан я уби в началото на сезона.

# 198
  • Срещу планината:)

Анди беше репортерка, която излизаше с Деймън. Стефан я уби в началото на сезона.

вярно  tooth много запомняща се роля,лека и пръст

# 199
Чудно ми е дали Илайджа пак ще бъде забаламосан от брат си, за да му помага?

# 200
Не знам дали е работно или решено заглавието на първата Петрова, но според мен тя ще е в ковчега. Все пак ни лишиха от Катрин, не може Елена, милата, да си броди без близначка Laughing

# 201
Според мен, в четвъртия ковчег не се крие нищо, което може да унищожи Клаус. По-скоро той се крие от някой, от когото се страхува. Не е казано, че непременно трябва да се убие.  Mr. Green

# 202
Не знам дали е работно или решено заглавието на първата Петрова, но според мен тя ще е в ковчега. Все пак ни лишиха от Катрин, не може Елена, милата, да си броди без близначка Laughing
Нищо не се знае, Кат може да се появи на предстоящия бал или в леглото на Деймън. Simple Smile

# 203
tooth много запомняща се роля,лека и пръст

Ей това ме уби  Joy Joy Joy Joy

Катето скоро ще се появи, някакви бледи спомени от Джули и спойлери имам Simple Smile

# 204
  • Атлантис, Галактика Пегас
И на мен Катето липсва.  Rolling Eyes

# 205
Целта е Вие да измислите репликата, а не да познавате какво са казали. В страницата им във ФБ има много забавни реплики.
Знам. Знам, лайкнала съм страничката преди доста време..  thumbsup 

Сега да попитам нещо и аз, нямам навика да се връщам назад в темите, може да сте го коментирали, извинявам се ако повтарям в/са.. Е таз мацка докторката я знам - беше бавачка на Джейми в ОТХ и сестра на Спенсър в лъжкините. По принцип ми е симпатична като лошият герой, отдава и се добре..  Laughing  Няма ли някаква връзка с Пол Уесли (жена ли му е или приятелка, или какво..) почти съм убедена, че съм виждала в нета техни снимки на някакъв баскетболен мач..  Thinking   

# 206
Жена му е Simple Smile

# 207
Аз пък все съм се чудила как стоят и гледат екранното другарче да целува жена ти... или мъжа ти?!?  #Crazy

# 208
Браво на него! Знаех си, че не си въобразявам. Красива жена си е намерил..  Сигурно му е много приятно нагледно да вижда жена си как се целува с други мъже на снимачната площадка..  
Като я знам колко е добра като "лошото момиче" - Аларик ще е големият печеливш  Mr. Green  Добре, че е Деймън, да му пази гърба. Хубаво приятелство завързаха там. В началото се дразнех как Аларик му целува задника, но сега ми харесва цялата тази история с приятелството м/у ловец на вампири и вампир.. Много са сладки двамата, свежо им върви диалога, страхотно хрумване на сценаристите.  Simple Smile  

# 209

Общи условия

Активация на акаунт