The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 346
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • срещу двата комина :)))
Къде си бе, прическа  Joy

hahaha

# 211
Mokka, издаде най-големия спойлер. Simple Smile Mr. Green Joy Не мога да реша как ми харесва повече - със старата прическа или с новата.

# 212
Аууу ,хубув ,хубав Илайджа  Heart Eyes

# 213
Mokka, издаде най-големия спойлер. Simple Smile Mr. Green Joy Не мога да реша как ми харесва повече - със старата прическа или с новата.

С новата  Heart Eyes

# 214
Уау! Страхотен е така. Много е секси този Илайджа. И един такъв джентълментски тип, елегантен, баш някогашен кавалер.

# 215

Вие май вярно си обичате през 2 страници да се доказва кой от кого е по-добър Simple Smile

Нищо лошо не виждам  Mr. Green

Така ли? 3 сезона да си говорим едно и също, при положение, че има други много по-интересни неща за обсъждане? Еми ок, аз отказвам да се включвам вече.

Да, но другите теми се изчерпват за 2-3 страници и после пак на Стелена-Делена се връщаме, мисля, че е доста показателно кое е интересното  Mr. Green Пък и не те карам да се включваш в този спор, де  Peace Hug

Мернах нещо за първата двойничка, някоя Шарлот, ще е интересно да се появи, но мисля, че ако ще има нещо такова, то ще е в края на сезона, последната серия, че да може целия 4-ти сезон да се върти около това.

Аз залагам обаче, че в 4-тия ковчег лежи двойника на.... Клаус  Mr. Green Така сапунката ще е пълна.

Да добавя, че прическата на Илайджа е убиец!  Heart Eyes

# 216
Да се запиша и аз в темата. Почнах сериала миналия петък и снощи приключих с 12-ти епизод от 3-ти сезон, направих рекорд направо Joy . Абсолютно зарибена съм и се радвам, че Илайджа се завърна Mr. Green , а новата му прическа е убиец Heart Eyes !

# 217
СлънцеЛуна, добре дошла в клуба  Hug

# 218
На мен пък ми е банално и скучно, не виждам да сме стигнали до извод или консенсус.

# 219
Не вярвам някога да стигнем, Йо  Mr. Green

# 220

И точно поради тази причина го намирам за безсмислено и безполезно, поправи ме ако греша?

# 221
Аз пък много обичам като има такъв спор, но сега ще си направя изпитание на волята и няма да се включа. Joy

# 222
Аз залагам обаче, че в 4-тия ковчег лежи двойника на.... Клаус  Mr. Green Така сапунката ще е пълна.

Да добавя, че прическата на Илайджа е убиец!  Heart Eyes

Моя приятелка мисли същото за ковчега и, че Клаус се страхувал от него, защото нали ако са близнаци и той е хибрит.

Илайджа ми харесва повече с новата прическа.

До колкото ми стана ясно една двойница се ражда на всеки 500 години. И тази Шарлот е била първата!

# 223
  • КиТ

С новата  Heart Eyes

+1  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,кой взе Илайджа? Mr. Green Да се договорим нещо  Crazy

# 224

И точно поради тази причина го намирам за безсмислено и безполезно, поправи ме ако греша?

Може да е безсмислено, но пък е много по-интересно от това колко е нелогична шерифката. Или пък обсъждането на герои, които след 2-3 месеца ще сме забравили и масово ще се питаме кои бяха (пресен пример с Анди Стар). Предпочитам да дъвчем Стелена-Делена пред герои, чиито имена трудно помня и без това  Mr. Green

Сега като се замисля за двойник и близнак на Клаус, ако е така наистина, което ме съмнява, разбира се, то има защо да го пази. Майкъл вероятно ще гони и него...

Общи условия

Активация на акаунт