The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 32 949
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Абе то нека пак си е началото, но трябваше да го набие като хората  Twisted Evil

# 106
Добро утро  Wink

Епизодът беше хубав...емоционален на моменти.Събуждането на Илайджа - върховно  Laughing А физиономията на Клаус - безценна!
Признанието на Елена беше много силен момент,реакцията на Стефан,насълзените й и недоумяващи очи и накрая : You're better than both of us!  Хмм и няма как да пропусна крошето,което отнесе Деймън.

Докторицата продължава да ми е леко съмнителна.Да ти имам и лекарката:да си лекуваш пациентите с вампирска кръв.Вярно,ефективно е...но все пак.И това ли е нейната история или беше просто замазване на очите...Онова убийство все още ме гложди  Thinking

# 107
  • на кого му пука
Докторицата е много съмнителна.Прекалено бързо си каза "всичко".
Иначе моя Стефан се показа на повърхността най-после.Малко съм по-спокойна.
Целта му да отдалечи Елена от себе си и всичко вампирско не успя.Предполагам че е искал  оттървавайки я от Клаус, да и осигури нормален живот.А тя продължава да си играе с вампири и то не с кой а с брат му.

# 108
Епизодът беше страхотен! Стана ми жал за Стефан, а винаги съм харесвала Деймън повече, но пък този сезон се обърнаха нещо нещата. Това с майката на Бони ми беше доста неубедително. Да си оставиш детето, за да живееш нормално?! Но да си го оставиш в градче, пълно с върколаци, вампири, а самото то - да е вещица...Че и тази майка да е добра по душа, готова да отгледа чуждо дете като свое? А и върхът на всичко, да рискува живота на собственото си дете заради друг. Много ми е странно, нелогично. Ето този персонаж за мен е най-нелогичният досега.
Лекарката също ми е особена, как се опита да му свали пръстена на Аларик, беше подозрително.

# 109
Това с майката на Бони ми беше доста неубедително. Да си оставиш детето, за да живееш нормално?! Но да си го оставиш в градче, пълно с върколаци, вампири, а самото то - да е вещица...Че и тази майка да е добра по душа, готова да отгледа чуждо дете като свое? А и върхът на всичко, да рискува живота на собственото си дете заради друг. Много ми е странно, нелогично. Ето този персонаж за мен е най-нелогичният досега.

И аз снощи докато гледах серията си мислех, че избързахме с анкетата  Mr. Green Майката на Бони трябваше да е в нея. Щеше да отнесе солиден брой гласове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
Добро утро Simple Smile
Серията ми хареса Simple Smile
Деймън каква самодоволна муцунка извади, когато каза на Бони за целувката. Simple Smile Не издържа да не се похвали. Милата Елена, как само се опита да отрече не само пред най-добрата си приятелка, а и пред себе си, че не и е харесала целувката с Деймън. Държанието й към Стефан, мисля че беше нормално, с оглед на това какво и причини той. Елена е истинска приятелка, тя искаше Бони, да изживее своя емоционален момент с майка си и затова се опита да държи настрана братята Салваторе,без изобщо не се замисли за опасностите, които могат да ги сполетят.
Измислих два варианта за посещението на Майкъл в Мистик Фолс преди 15 години:
1. Искал е да убие Елена, още докато е малка, за да не я намери Клаус;
2. Клаус може да се убие със заклинание, за което е нужна кръвта на Елена и древния татко е отишъл да си вземе малко кръв, но там е попаднал на могъща вещица.
Играта на Майкъл беше невероятна. Направо съприживях неговата болка.
Докторицата е много съмнителна.Прекалено бързо си каза "всичко".
Докторицата продължава да ми е леко съмнителна.Да ти имам и лекарката:да си лекуваш пациентите с вампирска кръв.Вярно,ефективно е...но все пак.И това ли е нейната история или беше просто замазване на очите...Онова убийство все още ме гложди  Thinking
И мен много ме съмнява д-р Фел. Още след като показаха трупа на д-ра и си помислих, че тя е виновна. Ако нямаше нещо, за което да се притеснява Меридит, нямаше да реагира така остро в миналия епизод, когато си приказваха двамата бивши.
Стефан видя Елена в една друга страна. Той се беше вглъбил в отмъщението си, че не видя промяната в любовта на живота си. Освен, че Елена каза целунах Деймън, ми направи впечатление и друго. Тя каза не чувствам вина, за това което направих, а защото ти не знаеш. Тийм Делена съм, но ми стана много тъжно, когато Стефан се качи в колата и си тръгна. Може би Деймън се размина само с едно круше, защото малкия брат чувства, че по някакъв начин той е тласнал Елена в обятията на по-големия си брат.
Охх сцената между Елена и Рик  cry cry. Като заговориха за Джена се разплаках.
Появата на Илайджа беше върха. Направо се появи с финес в стила на древен вампир. Клаус лекичко се притесни от появата на братчето си. Почна да го стяга около врата ми се струва.
Ето забравих да спомена майката на Бони. (Благодаря Ви, че ме подсетихте:) )Дали някои не яя е заплашил и тя затова да си е заминала. newsm78
Ох днес пак написах цял роман.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:24 от mili4ka88

# 111
Майката на Бони? Веднага почна да ме дразни. Историята ми е много измислена. Явно всичко свързано Бони ме дразни. Simple Smile

# 112
Да, майката на Бони и Бони са моите два гласа  bowuu ...... голямо обяснение даде-искала нов живот? Точно това най-много ме издразни в епизода иначе другото беше в кръга на нещата ,ама Боневите истории... #Cussing out  #2gunfire

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 11:42 от yonova

# 113
Може би Деймън се размина само с едно круше, защото малкия брат чувства, че по някакъв начин той е тласнал Елена в обятията на по-големия си брат.

Мен да питаш, Деймиън се размина само с едно круше, защото Стефан беше прекалено бесен на себе си, че е допуснал да повярва, че Еленка ще тръгне да се натиска с убиеца на брат си. Не че нормален човек би го предположил, разбира се  Mr. Green

Ето още една алогична постъпка  Laughing

Разбира се, аз не губя надежда за качествен бой. Искам да видя Стефан да си излее всичко върху брат си с юмруци Simple Smile

Майката на Бони откровено не ми се коментира, просто това беше върха на изсмукването от пръстите. Надявам се след време да я завъртят някак тази история, че да има защо да са изхабили цял епизод за нея.

Докторката си е съмнителна. Много искам обаче да ги видя в обща сцена Пол и Тори. Дано е скоро.
Илайджа направи страхотно завръщане, Клаус беше много, много стреснат. Не знам кой ще е в ковчега, който не може да се отвори, но все си мисля, че ще е вещица.

# 114
Здравейте! Аз също много харесвам сериала. Последната серия много ми хареса. Бони не ме дразни, но сънищата и започнаха да ме дразнят. Появата на майка и беше много нелогична. Зарязала си детето и отишла да отглежда чуждо. Аз много искам Елена и Стефан да се съберат отново. Харесвам и Деймън, но мисля, че Стефан е по-подходящ за нея. Много ми стана жал за него, когато Елена му каза за целувката и с Деймън. Появата на Илайджа също беше добра. Клаус го гледаше като извънземно. А за Тайлър мисля, че ще се пребори с верността си към Клаус. Според мен Майкъл е идвал в града преди 15 години, за да убие Елена и да не може Клаус да стане хибрит. Докторката ми е много съмнителна. Особено след като тръгна да сваля пръстена на Рик. В ковчега мисля, че ще бъде майката на Клаус. Аз много искам нещата между него и Керълайн да потръгнат.

# 115
Даа, и аз съм доволна от реакцията на Стефан, един път да действа адекватно. Притесни ме обаче сцената преди това - ясно е, че Стефан обича Елена още и действа така заради нея, но е много рано да връщат стария Стефан.. Не го ща Simple Smile

# 116
http://www.ladypopular.bg/?id=665289 Ние сме са всеки километър.... hahaha

# 117
  • КиТ
Да избързахме с тази анкета,майката на Бони си е най-нелогичната мноооого голяма бяла птица Crazy
Йо не са го върнали стария Стефко Thinking Доста се е променил,не се разплака,както би направил стария Стефан примерно  Peace

# 118
Да избързахме с тази анкета,майката на Бони си е най-нелогичната мноооого голяма бяла птица Crazy
Йо не са го върнали стария Стефко Thinking Доста се е променил,не се разплака,както би направил стария Стефан примерно  Peace

Знам, че не са. Говоря в бъдеще време.

# 119
не се разплака,както би направил стария Стефан примерно  Peace

А толкова ми липсват сълзите му понякога  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт