, но ми е толкова хубаво с децата
. Това време никога няма да се върне! Баткото го пуснах на ясла на 2г и 9м, мисля и Вики горе-долу тогава, живот и здраве
!

, а мама си мислише, че поне до 9 ще си поспи. За капак, май зъбките се активираха, цяла нощ суче и е кисел на сутринта иска гушкане, но таткото ни е виновен до някъде. Когато му кажа да го ггледа, за да свърша някоя работа, той го държи в ръце и гледа ТВ прав
казвам му да си играят или нещо да се забавляват, а той ми казва, че не искал. Ами как да иска, той свикна на ръце да си виси

също я понаучихме, когато се държи да сме прави и като седнем, ела да видиш какво става!!! 
Идваше ми да се гръмна по едно време. Всичко й омръзваше за отрицателно време и после хем иска да е в мен, хем не...няма угодия! Днес реших да проверя дали няма някое зъбче и с изненада открих, че са й избили горните 2 кучешки зъбчета
Дано днес да е по-добре

Днес от сутринта си слагам горещи компреси, Вики го слагам да суче на често от нея, с помпата пробвах да цедя, но нищо не излиза. Сещам се, че имаше едни хапчета за отпушване на канали, но как се казваха
, да си взема и дано ми помогнат, че е доста неприятна болка и какви ли мисли не ми минаха през главата
Даже снощи като ме заболя и пуснаха по ТВ песента " Ако умра и загина не мой да ме жалите" и като му ревнах, та разплаках и баткото, а то милото като ме гушна и ми каза "Мамо много тъжна песен, мама много те обичам
Ако до утре не се оправя мисля да посетя мамолог да видя какво ще ми каже 

Днес от сутринта си слагам горещи компреси, Вики го слагам да суче на често от нея, с помпата пробвах да цедя, но нищо не излиза. Сещам се, че имаше едни хапчета за отпушване на канали, но как се казваха
, да си взема и дано ми помогнат, че е доста неприятна болка и какви ли мисли не ми минаха през главата
Даже снощи като ме заболя и пуснаха по ТВ песента " Ако умра и загина не мой да ме жалите" и като му ревнах, та разплаках и баткото, а то милото като ме гушна и ми каза "Мамо много тъжна песен, мама много те обичам
Стискам палци по-скоро да ти мине!

Стискам палци по-скоро да ти мине! 

Недей така, всичко ще се оправи.И на мен редовно ми се случва, но след ден-два се оправя . Често сукане, лек масаж, топъл /при мен помага горещ/ масаж върху засегнатото място с душа и трябва да мине. Всеки път се заричах да започна лецитина, но се оправях и без него. Както и Буб е писала 1200 мг, май беше 3 пъти на ден, когато не е за профилактика. И в аптеките предполагам ще ти кажат дозата за по-сигурно. Хайде, пиши пак как е положението и горе главата.

и нЕма да се плашиш