Отговори
# 75
Момичета, толкова адекватни съвети сте дали, че за нас почти нищо не е останало за писане! Страхотни сте!  bouquet
Не, вие сте страхотни!!!Всичко , което сме дали като съвети е благодарение на вашата адекватна и бърза намеса всеки път, когато някоя от нас е имала нужда. Амореволе и другите консултанти-БЛАГОДАРИМ ВИ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Мигео, честито със закъснение на рожденика у вас, нека ви е жив и здрав и винаги опора във всичко!Тортата е супер! Simple Smile
Скреч, и аз имам спонтанно потичане, когато Ева суче, но вече е капка-две, не както преди.
Лъки, няма да ни изоставиш сега, нали? Wink Подозирам, че скоро дружинката ни ще се смали съвсем, а не ми се иска, защото сме заедно вече толкова време и наистина ще ми липсвате всички. Confused
Маца, радвам се, че си добре вече! Simple Smile

# 76
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Мигео,честито на рожденика на патерици! Да е жив и здрав и много да се обичате!

Маца,радвам се, че си по-добре вече!

Марис,мерси за кафето!

Пенмар, картинката за тортата е супер. Ще стане страхотна,браво за уменията!

# 77
Мами, някоя от вас да има координати на добър хомеопат, който работи и с деца?

То се е видяло, че трябва да взема мерки след поредната нощ, в която будувахме от 3 до 5:30 .... Не се издържа вече. Зъби ли е, какво е, но ако трябва да почна работа след 2 месеца, просто не знам как ще я карам  Confused

# 78
  • София
Привет, момичета!

migeo, честит ти рожденник на патерица  bouquet Сподели рецпетата за тортата  chef

penmar, и аз разглеждах такива декорации. Ако направя торта, с продукти, които могат да се ядат от бебета, тази хартия отгоре просто може да не се яде. Това вафлена хартия ли е? И как ще я поставяш, директно върху крема ли, че четох, че май го мажат с нещо преди това, а на мен не ми се иска? Ако имаш опит ще се радвам да споделиш  chef

# 79
  • София
Цоп и от нас с Тео!

Нападна ни някакъв вирус и ни дойде в повече. Бях си мислила преди как ли ще бъде, когато се разболее за първи път (т.к. това е неизбежно в някакъв момент да се случи а до сега не беше боледувал) и сега разбрах ... Лошото е, че всички сме болни и трябва да гледаме болно дете... Вече поразмина но още малко време трябва за да кажа, че сме добре.

Сиренце, как сте вие? Марио предполагам е ок  Hug

Поради това, че изпуснахме срока, май няма да учавстваме в инициативата за подаръци, но нищо.
Връщам се да ви изчета.

До скоро момичета и бебчета!

# 80

Момичета, почерпете се - днес моят малък мъж навършва 10 месеца!!!
 Hug

# 81
Хелоу  Hug

Честито на малките пораснали месечинки.  bouquet   

redreny2000 аз тортата ще я правя за големи. Други бебета , освен моето, в семейството няма. А Дени ще се размине без торта. За него ще направя мини бисквитена торта с бебешки бисквити, крем ванилия и банани. Отгоре пак с картинка, която ще махна преди изяждане   Mr. Green А относно голямата торта, след като сиропирам блатовете и ги подредя (блат, крем, блат и т.н.) на най-горния блат след като сложа крема ще поръся тук таме с крокан и ще притисна хартията , по този начин ще залепне.

После ще се разпиша пак  Mr. Green

# 82
  • София
penmar, Благодаря за включването. А дали ще залепне, ако се сложи директно върху крема или нямаш представа? Освен да си поръчам аз един сега и да направя генерална репетиция вкъщи Wink

Честити месечинки на порастналите бебоци  bouquet

# 83
Мами, тук съм, ама нямам време да се отчитам, че ме погнаха с едни служебни организации от дистанция, та само пиша мейли и т.н.   typeuu  

Маца, радвам се, че се оправи проблемът с гърдата   Hug
Migeo, да ти е жив и здрав мъжа  newsm67

Моля тези, които купуват от интернет от турските синьо-зелени памперси  (четворка, по 66 бройки в пакет) да кажат по колко и от къде точно ги взимат, както и колко струва доставката  - аз в Продавалника ги видях 39.50лв за два пакета + 7 лв доставка.

Андули, благодаря, добре е Марио  Hug Дано и вие вече да сtе оздравели   bouquet
Ако ти, и някоя друга мама все още искате да си размените с някого подарък, може да ми пратите на лични съобщение, и аз ще ви съчетая, само няма да сте били в общата томбола, а в допълнителна, ама все пак е нещо Wink

Stacked  Hug

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 15:54 от sirence

# 84
софиянки, среща утре (събота) в 11 ч. в Мол Сердика (пред Хиполенд)

vikiimm, честита месечинка

# 85
Моля тези, които купуват от интернет от турските синьо-зелени памперси  (четворка, по 66 бройки в пакет) да кажат по колко и от къде точно ги взимат, както и колко струва доставката  - аз в Продавалника ги видях 39.50лв за два пакета + 7 лв доставка.
Аз ги купувах на 21лв,но от склад,от нета не знам  newsm78

redreny2000,то рецепта няма.Правя два пандишпанени блата-3 яйца,чаша брашно с 1ч.л. бакпулвер,чаша захар 7с.л.вода,ванилия,1с.л.какао/за всеки един.Сиропирам с един компот,между двата блата намазвам с един разтопен на водна баня шоколад,смесен с масло и жълтък.Отгоре е заквасена сметана разбита със захар и украсяваш както ти падне Peace,ама мнооого вкусно бе  Blush бон апети

# 86
Мерси, Мигео  Hug
Лилироуз, как ги измисляш ти тия срещички така изведнъж? Кои ще бъдете? Има някакъв шанс да се измъкна и да дойда по женски - сама Wink

# 87
  • София
migeo, мерси Hug

sirence, проверявала ли си в този магазин на Пиротска? Нали имат и доставка до дома. Аз оттам купувах зелените Huggies, но им спряха доставката по едно време. Мога да ти дам тел. за връзка, ако искаш.

# 88
Мерси, Мигео  Hug
Лилироуз, как ги измисляш ти тия срещички така изведнъж? Кои ще бъдете? Има някакъв шанс да се измъкна и да дойда по женски - сама Wink
е как кои - обичайните заподозрени  Joy - мигео, лилироуз, рачолинка, майски (евентуално).
мигео е инициатор - останала й от онази хубавата торта  Mr. Green

# 89
Ахаааа, така значи, пак изкушения ... Wink Ще се постарая да дойда - ако закъснявам, ще ви звъня, но не мога да обещая.

RedReny, дай, моля те телефона  wavey

Общи условия

Активация на акаунт