от нас. Бързо да се оправят малките сладурковци. Добре, че няма лоши последствия
Това се е получило защото е нямало дупчица от където да излезе спегмата
На Вики първия път като му изтече беше през една дупчица и нямаше никакво зачервяване, но 2-рия път преди да изтече се беше надула леко кожичката от единия край и даже си помислихме че нещо не е наред но се оказа че е пак спегма. Преди това не си ли забелязала като го миеш да има подута кожичка или някаква друга деформация да я нарека
А за да не се слепне пак знам че задължително трябва да се маже, иначе пак залепва. На Вики вече му се отлепи част от кожичката, но не до край. Надявам се че така ще продължава
Вчера падна по гръб и така се тресна на паркета че....
Преди това 2 пъти си сцепва устата
за цицините .... няма да говоря. Много странно, но кака му беше много по внимателна и нямаше такива проблеми. Още повече че по това време ходеше съвсем стабилно, а той е уж по бъзлив пък повече пада. 
Преди това му капвах кърма и сребърна вода, но не можах да ги стопирам този път 
Детето не се научава да се пази и след това пораженията са по големи. Дълго време си пада по очи, защото е свикнало някой да го пази. Аз няма да използвам такова нещо.

А и творението е върха
Много да се обичате и тръпката между вас никога да не ви напуска.
Днес останах без едно гипсово мече,което ми беше подарък за НГ от съученичка. Прането също си има проблеми с нея понеже го разхвърля из цялата къща. Иначе единствено ме е страх от стъпалата,понеже се катери нагоре по тях - вече два пъти ги изкачва съвсем сама.

за объркването 

С Боби гледахме клипчето и започна да ми мрънка, че и той искал да си има кака 

. Аз веднага зарязвам всичко, което правя и си го гушвам, направо се разтапям. Започна и да танцува като друса дупето
. Маха с ръчичка за чао, показва къде е лампата, дава боц, дава ръчичики за гуш, показва колко голям ще порасне
Споделете и вашите мъничета какво правят 

само да успее да се докопа до тях
Браво на Мартина. По принцип прощъпулника се прави, когато се пусне да ходи само детето. От това което пишеш може вече да го правите
Моя сладур хич не ще да спи до късно, а лятото когато изгрява рано слънцето става с изгрева
Аз няма да мога да се изкъпя от обикаляне след него
ама обикновено е достатъчно отговорна и не съм имала проблеми.
Аз няма да мога да се изкъпя от обикаляне след него :hahah
Вечер Александър с нетърпение чака да дойде време за лягане, за да пълзят заедно, да удря таблата на спалнята с нея, като имитира всички звуци и пискливи извивки от радост..., и още много други неща, които не ме кефят, защото не иска да се храни сам, да се облича и т.н. Та дори снощи и тази сутрин си поиска от млякото на Елица, разбира се не му отказах, та даже го и поощрих, та сам да се откаже, но малкият ми хитрушко само каза, че ще го изпие, но без биберон, защото не му е удобно
Веселба голяма е, но пуста ревност си остава. Явно и на 3 години, му е трудно да разбере, че не е само той, а я има и нея. Но въпреки всичко редовно си я гушка, целува, храни, или пък вози на импровизираната кола, където качва само мноооого любими хора. Явно е период, който постепенно ще премине, но е нужно много търпение и от двете страни.
За ортопедичната стелка, за глезена
Кое сега е правилното?
Аз няма да мога да се изкъпя от обикаляне след него :hahah
Абсолютно диване е
И аз като четох Маринелс, ми се видя неизпълнимо това упражнение с къпането.
, Зайо, Мечо. Казва "Тата" като види баща си, мама - не. Пляска с ръце, когато си иска, танцува. Като иска нещо, сочи и вика "Ъ-ъ". Прави боц, гуш и чао. 

......., а си представям и ужаса който сте изпитали вие
Да се оправят бързо!!! 

Не съм го вярвала, но се принудих да спи при нас, иначе фиестата ще е цяла нощ.При нас, не се буди.
Ние днес пък с мъжо правим 16 години от както се бракувахме