Отговори
# 720
Не ми се вярва Дж. да пречи на К. , както не го е правила и до сега , и по това си приличат двамата с К.  Peace Принципно нямам предпочитания към женските образи освен към Бану , чисто визуално . Опитвам се просто да предвидя според досегашния сюжет бъдещия  Peace
Времето ще покаже , сега пускам епизода и се надявам да видя нещо по дълбоко от геометрични фигури  Tired

# 721
Здравейте Кузейки! И аз се включвам в гледането на дългоочакваната 21 серия. Ще коментирам, когато видя серия 20 преведена. Приятно гледане, момичета! Hug

# 722
Ако и щом Джемре е осъзнавала още тогава, че е по- близо като темперамент до Кузей и го харесва, съвсем не мога да разбера изборът и ! Тя знаеше , че Кузей я харесва, както и че на него това са "изразните му средства", но изборът и бе предопределен от съвсем други подбуди ! Няма лошо човек да иска по- добър живот, тя направи своя опит ! Сега, обаче Кузей иска такъв и тя няма никакво право да му пречи и да го обърква ! Peace

Да, Джемре сподели с Али, че само ако тогава е вярвала повече в себе си , а не да разчита Гюней да я извади от квартала. Косвено признава и за себе си друг мотив да е с Гюней, а не само любовта. Защото тя и тогава е обичала Кузей повече от Гюней.

Peace Не знам дали е обичала още тогава Кузей,  но със сигурност не е обила аГюней ! Peace

·٠•Snejka•٠·,  Hug Hug Hug

Момичета ,  Hug пожелавам ви приятно гледане ! Дали Роминка  Heart Eyes ще се включи с новата тема, че тази ще я изпишем за нула време като почне епизода !

# 723
Здравейте Кузейки! И аз се включвам в гледането на дългоочакваната 21 серия. Ще коментирам, когато видя серия 20 преведена. Приятно гледане, момичета! Hug

Къде се изгуби, джанъм ! Много ми липсваше ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Даж, на мен също Бану ми е фаворитка ! Peace Ама хич не ми се мисли как точно ще трябва да се извърти действието, че да се видят тези двамата ! Thinking

# 724
Dami, priyatni minuti! Dano da ostanem dovolni ot seriyata.

# 725
Госпожата  Heart Eyes Hug тук съм мила, ама снощи бях бясна на Нова тел. и нямах желание да пиша. В знак на протест си гледах Дневниците на вампира, а се бях настроила за Езел. А онези простаци от Близу ме излъгаха вчера, че днес ще пуснат бтв лейди, ама йок- ни на кабелната го има, ни на цифровата. Утре ще ги разглобя.

# 726
Сега, като гледам отново сцената с целувката със Зейнеб, настръхвам ! Невероятен е този Къванч, така предава нюансите на образа! Уж суров мъж, а така нежно отвърна на целувката на Зейнеб, леко само се приведе, сякаш не исакше да свършва , но и не искаше да я притиска... И после как прехапа устни, сякаш за да запази вкусът и ароматът и   за по- дълго ! Crazy Невероятен !
Приятно гледане !  bouquet

# 727
 ooooh!Тия пък намериха къде да се разправят

# 728
Зейнеп се разтревожи,че Симай си е помислила,че е останала в неговата стая.К звъни на С и обяснява,че са объркали стаите им.

# 729
Сега, като гледам отново сцената с целувката със Зейнеб, настръхвам ! Невероятен е този Къванч, така предава нюансите на образа! Уж суров мъж, а така нежно отвърна на целувката на Зейнеб, леко само се приведе, сякаш не исакше да свършва , но и не искаше да я притиска... И после как прехапа устни, сякаш за да запази вкусът и ароматът и   за по- дълго ! Crazy Невероятен !

Джанъм, личи си, че не само си психолог, а и нещо повече! Аз отдавна съм те признала!   bouquet

# 730
Здравейте и от мен надявам се да приемате нови Кузейки сред вас  Hug Hug Hug

# 731
А тази Венус може ли да я скрият вече!  #2gunfire Както и СимайчетУ!  Mr. Green

# 732
Здравейте и от мен надявам се да приемате нови Кузейки сред вас  Hug Hug Hug

Добре дошла !  bouquet Приятни минути в темата ти пожелавам ! Hug

Джанъм, личи си, че не само си психолог, а и нещо повече! Аз отдавна съм те признала!   bouquet

Ох ,  Crazy този мъж ме кара да мечтая и да ми се разлетят всички пеперуди в стомаха ! Embarassed

Емели , Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 733
Гюней откри обща банкова сметка с Хандан.
Ебру и Баръш нещо се притеснили за здравословното с-е на Бану.И двамата смятат,че Г не и влияе добре. Whistling

# 734
Гюней откри обща банкова сметка с Хандан.
Ебру и Баръш нещо се притеснили за здравословното с-е на Бану.И двамата смятат,че Г не и влияе добре. Whistling
Брех , колко са загрижени ! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт