Отговори
# 705
Крайно време е в нашето филмче да пуснат някоя бомба. Раздели, събирания, но нещо трябва да се случи.
 Според мен линията по-нататък ще бъде задълбочаване на връзката между З. и К. И съпротивата срещу нея. Симай я елиминирам. Въпрос на време е да я изгонят. Но да не стане така, К. докато се чуди и узрее за някои решения, да  свърши филма. newsm78

# 706
  • ... да усещаш мириса на море ...

Интервю с Буура и колегите му от пиесата "Pragma". Буура е автор, режисьор и актьор в тази пиеса. (пиесата "събира" на едно място 4 действителни серийни убийци) Hepimizde öldürme içgüdüsü vard … нстинкт да убива)

# 707
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Изгледах серията цялата на спокойтсвие завладяна съм от момента в който са сами искам да споделя с вас какво мисля... Според мен Кузей се осети най-после за Джемре както и Заинеб ... няма как да го крие повече освен ако не реши да се хване с Баръш.

# 708
Сещо така ми е много интересно какво точно каза Симай на мама Хандан което и Гюнеи чу интересно ми не е преведено а ми се иска да разбера???

# 709
Джемре както и Кузей никога няма да си признае за чувствата си . Дж. няма какво да признава и пред З. ,защото тя я пита имало ли е нещо м/у теб и К. ,а истината е че нищо не е имало и Дж. може да каже само истината .  Също смятам , че Дж. с нищо не е виновна за любовната мъка на К. по нея . Ако е страдал е страдал заради своята нерешителност  липса на увереност да си признае . 
Вярно е , че със З. ще му е по лесно на К.  Peace Но не мисля че това е целта на сериалчето  Laughing
Честно казано в  последните  три серии нещо ми се изгуби основния замисъл К/Г   Tired

# 710
  • Toronto
Сещо така ми е много интересно какво точно каза Симай на мама Хандан което и Гюнеи чу интересно ми не е преведено а ми се иска да разбера???
Хандан: Малко по малко всички ще разберат каква си! Не разчитай на никого в тази къща. На никого! Всички ще си отворят очите за теб малко по малко!
Симай: Можеш да се пениш колкото си искаш, г-жо Хандан! Моята съдба няма да е като твоята!

# 711
Джемре както и Кузей никога няма да си признае за чувствата си . Дж. няма какво да признава и пред З. ,защото тя я пита имало ли е нещо м/у теб и К. ,а истината е че нищо не е имало и Дж. може да каже само истината .  Също смятам , че Дж. с нищо не е виновна за любовната мъка на К. по нея . Ако е страдал е страдал заради своята нерешителност  липса на увереност да си признае . 
Вярно е , че със З. ще му е по лесно на К.  Peace Но не мисля че това е целта на сериалчето  Laughing
Честно казано в  последните  три серии нещо ми се изгуби основния замисъл К/Г   Tired
Даж, напълно подкрепям Hug

tuparowa, благодаря за превода   bouquet   bouquet

# 712
Хандан: Малко по малко всички ще разберат каква си! Не разчитай на никого в тази къща. На никого! Всички ще си отворят очите за теб малко по малко!
Симай: Можеш да се пениш колкото си искаш, г-жо Хандан! Моята съдба няма да е като твоята!

бЛАГОДАРЯ

# 713
Джемре както и Кузей никога няма да си признае за чувствата си . Дж. няма какво да признава и пред З. ,защото тя я пита имало ли е нещо м/у теб и К. ,а истината е че нищо не е имало и Дж. може да каже само истината .   Също смятам , че Дж. с нищо не е виновна за любовната мъка на К. по нея . Ако е страдал е страдал заради своята нерешителност  липса на увереност да си признае . 

Имаше какво да каже, но предпочете да замълчи. Което си е нейно право.За любовта на К. към Дж,
според мен можем да говорим в минало време. Любовта се е превърнала в приятелство. Не гледа на нея като на жена. Ей така, да я пожелае в един момент.Специална, не би искал да я натъжи, но само толкова. Зейнеп усеща като жена,
с която би прекарал живота си, би му родила деца, би правил секс с нея. Финалът на серията е абсолютно красноречив.

# 714
Джемре не само, че имаше какво да каже, но и би могла да даде съвсем друг ход на живота на Кузей, ако беше пожелала! Но тя предпочете по- перспективният брат ! Тя е умно и наблюдателно момиче и много добре знаеше, че Кузей я харесва и тайно е влюбен в нея, дори си позволяваше да флиртува с него - сцената с неосъществената целивка на плажа , е достатъчно красноречива ! Джемре като образ, претърпя голяма метаморфоза от началото на сериала, но аз не съм забравила началото ! Peace Затова тогава и не я харесах и и нямах доверие, затова и сега мисля, че тя е ретроградната линия в живота му !

dafne_1,  Hug виждам радикална промяна в мнеието ти ! Peace

# 715
Джемре , се надяваше К. да и обърне внимание , защото очевидно го харесваше . Точно затова и търсеше с поглед  там на плажа К. , докато Г. и се обясняваше и целуваше . Но К. освен да и роши косата не показа нищо с което тя да разбере , че я харесва .  ooooh!
Кузей като мъж трябваше първи да каже това което имаше да казва , след като той не го каза , не разбирам , защо Дж. трябва да го прави . И Дж. като К. избра да си запази чувствата за себе си .
А в началото образът на Дж. беше такъв , и аз го харесвах , Защото искаха да покажат , че Дж. е много по близо по темперамент до К. от колкото до Г. за това беше онова с гривна .    Peace

# 716
Да, Кузей е много по-близко до Джемре. Наистина Кузей е този, който е трябвало да сподели чувствата си. Като си мълчеше, той даде преднината на Гюней, който, за разлика от Джемре, е наясно с чувствата на брат си, затова прекъсна по този начин целувката.
Подло от Гюней, неслучайно и Джемре го нарича подлец.
Сещам се за разговора между Али и Кузей. Той също му каза, че с мълчанието си е предизвикал всичко, което по-късно му се случва, а е могло да бъде предотвратено.
Та Кузей първи се е влюбил в Джемре, но амбициозният Гюней не е можел да си представи брат му да има нещо, а той да го няма. Той никога не е обичал истински Джемре, всъщност той не може да обича така, както Кузей.
Али му каза също, че и Джемре е като него, мълчи , не споделя чувствата си.
Дали ще продължи да е така ?  Rolling Eyes

# 717
Ако и щом Джемре е осъзнавала още тогава, че е по- близо като темперамент до Кузей и го харесва, съвсем не мога да разбера изборът и ! Тя знаеше , че Кузей я харесва, както и че на него това са "изразните му средства", но изборът и бе предопределен от съвсем други подбуди ! Няма лошо човек да иска по- добър живот, тя направи своя опит ! Сега, обаче Кузей иска такъв и тя няма никакво право да му пречи и да го обърква ! Peace

# 718
Ако и щом Джемре е осъзнавала още тогава, че е по- близо като темперамент до Кузей и го харесва, съвсем не мога да разбера изборът и ! Тя знаеше , че Кузей я харесва, както и че на него това са "изразните му средства", но изборът и бе предопределен от съвсем други подбуди ! Няма лошо човек да иска по- добър живот, тя направи своя опит ! Сега, обаче Кузей иска такъв и тя няма никакво право да му пречи и да го обърква ! Peace
newsm10 newsm10 newsm10

# 719

Да, Джемре сподели с Али, че само ако тогава е вярвала повече в себе си , а не да разчита Гюней да я извади от квартала. Косвено признава и за себе си друг мотив да е с Гюней, а не само любовта. Защото тя и тогава е обичала Кузей повече от Гюней.

Общи условия

Активация на акаунт