"Освободен" или чист простак?

• 28 223
  • 466
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе/София
Не познавам човек, който посяга към кутията с бонобони отново и отново или пък взема два при първа покана...  Thinking

оооо имам близки,които като дойдат у дома с децата бонбон не остава.Не се правят нито забележки,нито строг поглед. #Cussing out

# 76
  • Варна
Темата става все по-гнусна и по-гнусна.
Еднакво е недопустимо да си бъркаш в носа, да издаваш физиологични звуци пред други хора /ако неволно се случи, извинение се ДЪЛЖИ, нищо че си кихнал/, да си показваш анатомията под предлог, че храниш друго човешко същество. За пантофите вече се изказах.
Не разбрах само колко са допустимите бройки бонбони, които могат да се вземат.

# 77
Не познавам човек, който посяга към кутията с бонобони отново и отново или пък взема два при първа покана...  Thinking

оооо имам близки,които като дойдат у дома с децата бонбон не остава.Не се правят нито забележки,нито строг поглед. #Cussing out
Е, ти пък ме изумяваш. Ами нали за това си ги отворила тея бонбони,  за ядене  са, а и да не струват милиони та ги пестиш... Не мога да повярвам, че може да се прави сметка на това колко и какво е изял някой у нас, който съм поканила на гости, камо ли дете Shocked

# 78
Аз за това като поканя гости вадя по една баМбонка в чинийка и аре, стига толкова! Тая кутия не съм я купувала да ми стигне за едни месец, я! Година карам с едни Таралежки.
А пък имам едни другари- семейство с деца, ей, аз такива изчадия не съм виждала!  #Cussing out И децата и възрастните. Първите омитат всичкото мезе, а аз с остатъка правя сутрин сандвичи на децата, а дъртите пък и за кучето не оставят. И после чувам приказки по мой адрес: "Тая, пък Касита, к`ва е стисната- кокали с месо в десертни чинии слага, а мезето го поднася в чинийки от сервиз за кафе."
А тоалетна у дома не се ползва- знам ли дали са се мили преди да дойдат у дома!

# 79
  • Бургас
Аз пък винаги, когато отворя кутия с бонбони да черпя гости, особено деца, я оставям на място на което да си взимат, когато поискат. Ако родителите им не дават, прибирам. Но за моите деца, трябва да си купя сейф, че да ги крия, иначе ще си счупят вратовете да се катерят.
Касита, другия път по едно парченце в чинийката. Амаха нахалници Mr. Green

# 80
  • където ми харесва
Еднакво е недопустимо да си бъркаш в носа, да издаваш физиологични звуци пред други хора /ако неволно се случи, извинение се ДЪЛЖИ, нищо че си кихнал/, да си показваш анатомията под предлог, че храниш друго човешко същество. За пантофите вече се изказах.
Не разбрах само колко са допустимите бройки бонбони, които могат да се вземат.
Да се извиня, че съм кихнала? Защо? Ако може да ми разясните, че нещо не разбрах?

# 81
  • Варна
Адел, има една книжка, "Как се държим в обществото" /като за начало/ се казва. Не е дебела, никак.
Там всичко подробно е описано и обяснено.

# 82
  • където ми харесва
Аз питам теб. Щом не можеш да ми дадеш логично обяснение, значи и ти не си я прочела от корица до корица.
И ако обичаш, назидателния тон можеш да го прилагаш върху децата си. Днеска явно си на метлата и ти е кеф да се дъвчеш с хората...

# 83
  • Варна
Адел, кхм, как да се изразя... дължимото поведение след кихане и кашляне се научава в първите 7.
Но, ако много настояваш, мога да ти резюмирам книгата.

# 84
  • където ми харесва
Да, моля. След кашляне и оригване (спонтанно) съм чувала, че трябва да се извини човек, но за първи път чувам за кихането. Искам цитат, където ясно пише конкретно за кихане. Защото откакто имам съзнателен живот, никога не съм чула някой да се извини след като е кихнал. И не, не съм расла в планината, нито на село...

# 85
Приятно ми е - Богиня! , ти къде чете за показване на анатомия, а? Май на два пъти споменах за прикриване, ама кой да чете? Трябва да се покажем колко сме префинени.

Аз искам резюме на книгата, относно частта с храненето на бебета, ако може?

# 86
Да, моля. След кашляне и оригване (спонтанно) съм чувала, че трябва да се извини човек, но за първи път чувам за кихането.

Покрай цъфтежа на тополите големи изниненя ще паднат, особено от тези със сенната хрема.

# 87
  • Варна
Беджолина, щом си се прикривала, извинявам се.
Аз говорех за онези изпълнени с гордост и ексхибиционизъм майки, които без свян се отдават на най-свидното си. Не ми казвай, че няма такова нещо. Лично съм го виждала в Морската градина.

Адел
, кихането се смята за еднакво смущаващ звук, наравно с кашлянето, оригването и освобождаването на червата.
Лично аз не бих се гордяла с показването на незнание по тези въпроси.

Има голям избор на литература по темата.
http://www.book.store.bg/search?srchstr=%EA%E0%EA%20%E4%E0%20%F1 … E%F2%EE&sin=1

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 19:11 от Приятно ми е - Богиня!

# 88
  • Бургас
Всеки си храни бебето, както иска, в книги такива неща не пише. То и памперсите не се сменят пед погледите на всички хора на централните улици, ама всеки ден я наблюдавам тази картинка.
След кихане и аз се извинявам, ако има странични хора, все пак без да искаш може да съм напръскала някой,  Laughing, . Така са ме учили от малка, не съм се замисляла дали е по едтикет или задължение.

Да, моля. След кашляне и оригване (спонтанно) съм чувала, че трябва да се извини човек, но за първи път чувам за кихането.

Покрай цъфтежа на тополите големи изниненя ще паднат, особено от тези със сенната хрема.
Извиняваш се веднъж в края на серията Peace

# 89
  • където ми харесва
И аз не се тупам в гърдите, че не го знаех, добре че си ти, да ме удостоиш с божествено знание.
Точно, аз имам сенна хрема. Ако трябва да се извинявам пролетта за всяко кихане, няма да мога да смогна-да кихна ли първо, да се извиня ли...ма нищо, толкова е смущаващо за останалите...как така не се извинявам, че издавам този спонтанен, дразнещ, физиологичен, неконтролируем звук ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт