"Освободен" или чист простак?

• 28 171
  • 466
  •   1
Отговори
# 330
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво да споделя, аз и в боксерка ги предпочитам напращели Mr. Green

# 331
  • на плажа
 Абе най-добре да е без нищо и да върви с чифт мускулести крака, плосък корем, нежни ръце и дебел портфейл  Flutter.

# 332
От кърменето да преминем към други случки.

В офиса пристигат две момичета, едното е дъщеря на работеща в това място.Другото моли за ножица, не майката на приятелката и, другата работеща дам дава ножица на момичето.Предполага се, че ножицата служи за рязане на хартия, пликове е др. подобни на такова място.Момичето, което за първи път идва в този офис, покрай приятелка, чиято майка работи там , взема ножицата, събува се и започва да си изрязва някакви неудобни конци от сандала.Лято е, може да си представите състоянието на краката на момичето.След като си свършва работата, казва "Благодаря" и оставя ножицата на бюрото.

За мен сцената беше потресаващо просташка.
Другите не обърнаха внимание.
Собственичката на ножицата не е достатъчно освободена, за да каже"Моля, иди и измий ножцата, преди да я върнеш"Не го направи, да не я вземат за простачка.Което също е вид простотия от нейна страна.

ето как се смесват "освободеност" и "простащина", понякога от деликатност се получава точно обратния ефект.

Моят казус с ножицата никой не коментира Crossing Arms

# 333
  • на плажа
 Гадничко е. Аз не бих направила забележка, но ще измия ножицата.

# 334
А, кхъм, а портфейла от де да го извади, бе, булка?

Светкавица, аз съм толкова гнуслива, че само при прочита обяда ми се премести леко в неправилна посока.

# 335
  • на плажа
А, кхъм, а портфейла от де да го извади, бе, булка?

Ай ся отде да го извади?! Само да не е от банския, че картинката става различна. Mr. Green

# 336
Тъй като вече се изложих, да кажа, че мандахерцащите се по плажа, независимо от размера, не ми харесват. 

# 337

Светкавица, аз съм толкова гнуслива, че само при прочита обяда ми се премести леко в неправилна посока.

Съжалявам за обяда, ама много европейско време за обяд.

Аз мисля, че само аз съм гнуслива до степен на девиантност.Сама си измих ножицата ,"преди" и "след" редица дезинфекциращи процедури.Но така и остана у мен усещането за някаква долнопробност на въпросното девойче.За радост, повече не го видях.Тъпото беше, че само на мен ми направи впечатление.

# 338
  • Kопенхаген

Ето, например, аз много се дразня от мъж на плажа, обут с бански тип слипове, под които прозърта 10 санта пишле.
Може ли да доуточниш в какво състояние обаче? Че има женици и за 10 см  са петимни   Grinning

# 339

Ето, например, аз много се дразня от мъж на плажа, обут с бански тип слипове, под които прозърта 10 санта пишле.
Може ли да доуточниш в какво състояние обаче? Че има женици и за 10 см  са петимни   Grinning

В състояние на недозрял еквадорски банан.

# 340
 hahaha hahaha hahaha

Светкавица, според мен е било хубаво да пита девойчето дали може да си отреже конеца с въпросната ножица, инак чак гнусно не ми е, ама аз не съм гнуслива хич.  Mr. Green

# 341
  • В заешката дупка
Но се съмнявам дълбоко едно дете на 2+ години, особено в гррадинска възраст, да е неспособно извън къщи да изкара без да сее сложи на гърда, и да му е невъзможно да се успокои по друг начин, ако някой му вземме лопатката.

"Дълбоко се съмнявам" и "доколкото зная" обаче не са факти, Андариел. Но пък са база за формирането на предразсъдъци, като почнеш от идиотизми за дългото кърмен като форма на мастурбация (щото и аз съм го чела това), та до по-безобидни обобщения и изводи като направения от теб по-горе.

# 342
  • на плажа
 ЧеКа, зарежи тази тема! Дай да поговорим за бананите, че иначе ще се върнем в изходна позиция, а не е хубаво да разваляме седянката. Wink ( Иначе абсолютно те подкрепям, но за да се разберят някои " феномени" е нужно повече да се чете, а не само да се пише. Повечето достигат до тези гениални обобщения по емпиричен път, но не всеки има богат опит и познания, за да го направи качествено и твърденията му да имат стойност.)

# 343
  • София
Но се съмнявам дълбоко едно дете на 2+ години, особено в гррадинска възраст, да е неспособно извън къщи да изкара без да сее сложи на гърда, и да му е невъзможно да се успокои по друг начин, ако някой му вземме лопатката.

"Дълбоко се съмнявам" и "доколкото зная" обаче не са факти, Андариел. Но пък са база за формирането на предразсъдъци, като почнеш от идиотизми за дългото кърмен като форма на мастурбация (щото и аз съм го чела това), та до по-безобидни обобщения и изводи като направения от теб по-горе.

Когато представям факти, представям факти. Ако трябва да  говорим точно за акти и кърмене, то важи и за привържениците на идеята, че едно дете извън къррмаческата възраст има нужда от гърда по всяко време и на всяко място, стига да пожелае, включително на пясъчника и няма какво друго да го успокои. Мен не ме намесвай с останалото, аз коментирах единствено случката на детската площадка и се запитах какво какво правят децата в детските градини, като няма кой да им подаде гърда за успокояване.

Ок, Ковалска, дай твоите нелично-емпирични аргументи! Готова съм да ги прочета. Става въпрос за кърменето като единствен познат начин за туширане на афекта при дете, по-голямо от 2 години. Ако не греша, беше казано относно случката със секвестирането на лопатката и майката, която веднага му е подала гърда.

# 344
Мен не ме намесвай с останалото, аз коментирах единствено случката на детската площадка и се запитах какво какво правят децата в детските градини, като няма кой да им подаде гърда за успокояване.
Обикновено като я няма майката, децата не се сещат да си поискат на тази възраст. Така действа механизмът на повечето. А за лопатката и площадката: лично аз смятам, че на майката е по-лесно да го накърми, отколкото да го дундурка. Не я защитавам. Казвам от опит. Макар че моите деца след 6 месец предпочитаха да се кърмим изключително в легнало положение на леглото и съответно такива ексцесии не сме имали навън. Но тогава пък успокоявавено навън наистина беше по-дълго и трудно и изскваше доста усилия, докато с една гърда, хоп - и тишина на минутата Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:18 от Deni-meni

Общи условия

Активация на акаунт