Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 707
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мерси Simple Smile Ще ги пробвам. С 2 ваучера даже, че са ми близичко на мен Simple Smile

И аз ще изпробвам, благодаря!  bouquet

# 91
Аз пък  съм от доволните във Флими - мацката беше с черна, много дълга коса, вързана на опашка... Е, ако е тя - за нея си струва.  Peace
Това бяха едни от най-добре направените кичури.  Flutter

Връщам се да чета назад.  Grinning

# 92
  • Sofia
Дами, някой ходил ли е в салон Style, до мол Сердика? Имаоферта за кичури, те често пускат за боядисване, но не пише с какви бои работят. Някой има ли впечатления от качеството им?
За кичурите нямам впечатления, но салонът и фризьорките са под всякаква критика.  Mr. Green

# 93
  • София
Цитат
Цитат на: krasimilo в Четв., 19 Ян. 2012, 16:10
http://www.lapni.bg/offer/2027

Kashmir, бирарията изпробвана ли е?

Ехеее Младост 3!   Много ми е далече!

krasimilo, посещавала съм бирариите в Гоце Делчев и Белите Брези и всичко е било много вкусно. Интериорът е приятен, но това заведение конкретно не съм го посещавала

Мерси Simple Smile Ще ги пробвам. С 2 ваучера даже, че са ми близичко на мен Simple Smile

Май ще трябва да се жертваме и да пробваме без отзиви.  Mr. Green
Иначе и аз се поразрових из нета и намерих добри отзиви за тези в центъра, дано и тук е същото качеството.
krasimilo, знаеш ли къде точно се намира тази бирария? Гледах на една карта, но нещо не мога да се ориентирам. Блокът е някакъв доста дълъг, като местоположение ми се струва, че е някъде срещу Палавници, но не мога да се сетя там да има такъв дълъг блок.  Thinking

# 94
  • софия
И аз съм недоволна от Флими- момичето ми говореше на ти. Неутютен салон. Close

# 95
Цитат
krasimilo, знаеш ли къде точно се намира тази бирария? Гледах на една карта, но нещо не мога да се ориентирам. Блокът е някакъв доста дълъг, като местоположение ми се струва, че е някъде срещу Палавници, но не мога да се сетя там да има такъв дълъг блок.  Thinking

Не съм ходила там, но си представям горе-долу мястото, точно срещу "Патиланци" има уличка,  продължава се по нея и после се завива на ляво. Засега взех само един ваучер с идеятя тая вечер да го пробваме, но половинката примря по моята картофена крем-супа и категорично отказа да консумира каквото и да било друго.  Надявам се мястото да е хубаво, щом е новичко още Simple Smile

# 96
  • София
Звънче, благодаря за новата тема.
Дано само хубави оферти да споделяме в нея.

# 97
Тази масичка не ви ли прилича на  lack масичките от ИКЕЯ  по 10 лв?              http://www.dalavera.bg/index/offer/id/1161/name/masichka-za-kafe … a_bid=&a_rid=  

DALAVERA са новите Колектива, почти нямат читави оферти, ако пускат суши, обикновено е или на Супер суши или на Сушито.бг, а за тях знаете. Скоро имаха оферта за екскурзия, бяха проверили наши близки фирмата туроператор- офиса им не изглеждаше да е функционирал скоро. Понеже се интересувам от суши, та доста им чета коментарите. Коментарите се модерират, ако допуснат негативен коментар то е, за да се покаже някой хуйчо после и да се прави на мъж на питащите, защо е некачествен продукта/услугата или просто, за да наглее.  За всичко, което купувате  от тях иамйте 1 на ум Simple Smile

# 98
Момичета, вижте нашите приятели от Енсо къде се подвизават и как завладяват нови пазари Simple Smile.
http://bg-mamma.prodavalnik.com/sushi-za-vkashti-ot-sushito-bg-i3399854

Това не са ЕНСО,  а другите мизерници Супер суши Simple Smile

# 99
  • София
Дами, някой ходил ли е в салон Style, до мол Сердика? Имаоферта за кичури, те често пускат за боядисване, но не пише с какви бои работят. Някой има ли впечатления от качеството им?
За кичурите нямам впечатления, но салонът и фризьорките са под всякаква критика.  Mr. Green
Аз пък съм доволна от салона. С майка ми сме ходили по два пъти за подстрижка и сешоар и не сме имали оплаквания. За боя не мога да кажа.

# 100
Мили дами, гледам, че много се нароиха разни странни нови ресторанти със суши.

Моля за актуална информация кои са най-добрите места за поръчване и кои да избягвам на всяка цена?

Благодаря предавително за всяко включване.   bouquet

# 101
  • София
Цитат

Не съм ходила там, но си представям горе-долу мястото, точно срещу "Патиланци" има уличка,  продължава се по нея и после се завива на ляво. Засега взех само един ваучер с идеятя тая вечер да го пробваме, но половинката примря по моята картофена крем-супа и категорично отказа да консумира каквото и да било друго.  Надявам се мястото да е хубаво, щом е новичко още Simple Smile

Много благодаря   bouquet! И аз там някъде си го представям.
Ще чакам отзиви значи, защото ние все нещо се мотаем и винаги в последния момент се сещаме да си ползваме ваучерите за храна.

# 102
Ей, тук съм! Peace

Двете халби са.. класа!  bouquet Мерси за линка!

Аз пък да пусна мухата за боулинг и 4Д кино  Wink аз вече запазих  Peace

# 103
  • Бургас
Дами ето една готина оферта която важи за любимият ни празник Свети Валентин
Аз мисля да се възползвам от предложението  

http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMyNzExNjY3NDY5&offer_id=713

# 104
  • в света на неограничените измерения
Била съм във "Феста Уинтър Палас" - Боровец. Няма да съжаляваш.

Предполагам, че ще ти хареса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт