Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 632
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, искам да попитам, когато съм закупила ваучер за Спа уикенд, но хотела не е Спа, дават ли халати или не?!

# 166
Здравейте,
Да споделя впечатление от 2-та ваучера, които ползвах:
1. Вечеря в Мезон Годе - френски ресторант в центъра на София
http://www.zadrujno.bg/1565/zimni-predlojenia-maison-godet-restorant.aspx
Като цяло съм доволен, добра локация, страхотен интериор и обстановка, малък и уютен ресторант. Кофтито е, че се пуши и климатикът не вършеше добра работа. Зимното им меню е хубаво, всичко е АДСКИ вкусно. Неприятното е, че 2 ваучера от 15лв ни стигнаха колкото за бутилка вино, една салата и едно основно. Очаквах по-добро обслужване. Оценка 8/10
2. Нощувка в Хотел Лион София
http://www.lapni.bg/offer/1270/СОФИЯ-Хотел-ЛИОН-3-нощувка-със-закуска-за-ДВАМА-в-двойна-ЛУКС-стая-само-за-69-лв
Доволен съм. Хубава (луксозна стая със спалня и вана), топло и чисто. Само закуската можеше да е малко по-богата (не е на блок маса а е по меню). Оценка 8/10

# 167
  • в града на вечния купон
Здравейте,много се радвам че открих тази тема.Много интересни неща намерих.Искам и аз да се похваля,купих си  за Измиване, подстригване и сешоар с продуктите на Keune от Студио „Джинджар“Софиɹ, ул „Алеко Константинов“ 37 много съм доволна.Салона беше страхотен и жената ,която извърши процедурите беше много мила.За съжаление не откривам нищо за следващия си .Взех си преди няколко седмици  за Две нощувки, две закуски и една вечеря за двама за 89лв вместо 220лв от хотел Тетевен*** в град Тетевен.Някой дали е пробвал вече тази оферта?Аз съм резервирала да ходя края на този месец,но като слушам прогнозите,май бая студ ни чака;) newsm78
Моля после за отзиви, и аз съм си харесала тази оферта...........

# 168
http://hito.bg/4-dni-na-ski-v-dobrinishte-vzemi-sega-svoia-paket … za-129lv-?aff=111

Здравейте. Взехме си ваучери за Добринище. Преди време имаше пак оферта за там. Някой да сподели как е хотела и заслужава ли си? Ние заявихме за 8 дена, но все още не сме ги платили. Чакам отзиви!!!
Благодаря предварително!

# 169
Момичета, искам да попитам, когато съм закупила ваучер за Спа уикенд, но хотела не е Спа, дават ли халати или не?!

Здравей, кажи кой е хотела и ще ти кажем Simple Smile

Иначе и аз имам едно питане ... преди си бях взела един Пъзел от фирма Educa , който е уникален! 2000 части и така нататъка , абе доста си поигхраме съботите и неделите, беше ни много забавно на цялото семейство:) Сега гледам че от Колектива пак са я пуснали тази оферта, само че не на 12лв, както аз си я взех, ами на 7лв. Нещото което не ми хареса обаче преди беше, че имаше лого на Мтел на самия пъзел. И понеже сега имаме празник скоро и искам да го купя на едно приятелско семейство не знам дали са същиет пъзели - с лого на Мтел.... Някоя от вас купувала ли го е 2000 части пъзел на Educa? Имате ли идея дали е същи... Мене много ме съмнява, че са им останали в Мтел от някоя промоциийка сума ти пъзели и сега се опитват да ги раздават, хем да направят някоя стотинка  Laughing Моля кажете дали са същите за да знам дали да вземам, че и на 7 лв си е оферта.

Ако също така ви попадне оферта за технически преглед на автомобили, давайте някакъв знак Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А ... също съм много доволна от това !  Хавайски масаж Ломи

# 170
didinkaa123 пъзелите са точно тези - изостаналите на Мтел и на кутията с големи букви е изписано логото им. Аз взех един тази седмица, също за подарък, но детенцето ни е познато и мога ди си го позволя, иначе бих се почувствала неудобно.

# 171
Да , гадничко си е ... все едно съм си взела телефон преди, пъзела на ме кефи и да го пробутам на някой Grinning

# 172
didinkaa123, Апарт хотел Роял Банско е хотела Peace

# 173
Здравейте,много се радвам че открих тази тема.Много интересни неща намерих.Искам и аз да се похваля,купих си  за Измиване, подстригване и сешоар с продуктите на Keune от Студио „Джинджар“Софиɹ, ул „Алеко Константинов“ 37 много съм доволна.Салона беше страхотен и жената ,която извърши процедурите беше много мила.За съжаление не откривам нищо за следващия си .Взех си преди няколко седмици  за Две нощувки, две закуски и една вечеря за двама за 89лв вместо 220лв от хотел Тетевен*** в град Тетевен.Някой дали е пробвал вече тази оферта?Аз съм резервирала да ходя края на този месец,но като слушам прогнозите,май бая студ ни чака;) newsm78
Моля после за отзиви, и аз съм си харесала тази оферта...........
Разбира се,ще пиша като се върнем.Надявам се някой преди това да сподели някаква информация за там Rolling Eyes

# 174
Поръчах си пъзела с 2000 части, който е в съботната колективна треска...Дано си заслужава, а не като сваровския Simple Smile Аз за мъжа ми го взех,че им е фен на пъзелите

# 175
  • София
http://hito.bg/4-dni-na-ski-v-dobrinishte-vzemi-sega-svoia-paket … za-129lv-?aff=111

Здравейте. Взехме си ваучери за Добринище. Преди време имаше пак оферта за там. Някой да сподели как е хотела и заслужава ли си? Ние заявихме за 8 дена, но все още не сме ги платили. Чакам отзиви!!!
Благодаря предварително!

Този хотел е на центъра и преди няколко години беше доста хепи соц. По-миналата година даже май го бяха затворили и може пък да са поосвежили, но като гледам снимките  в сайта май не са. Но беше топло, чисто и топлата вода не спираше. Механата им е добра. Не очаквайте лукс.

# 176
didinkaa123, Апарт хотел Роял Банско е хотела Peace

Предполагам, че се чудиш дали има смисъл да си товарите багажа с халати. Simple Smile

Това е телефона на хотела 0878617125. БИ трябвало да получиш информацията, която те интересува Simple Smile

# 177
Благодаря ти много, това се чудих да, страхотна си Hug

# 178
Да, хотел Добринище си е най-стария хотел ние сме ходили преди години там, не мога да кажа как е сега, но определено е стария хотел в Центъра на селото.

# 179
  • София

Благодаря предварително!

Здравейте,
Хотела си е старичък и май не е правен ремонт. Много обичам да ходим в Добринище и лятото пак бяхме там. Даже хапнахме в хотела, понеже любимото ни заведение (Дедо Дине - дано не се приеме като реклама)беше затворено Sad.  Не съм минавала по стаите, ползвах WC-то долу  Sad, мъка. Иначе храната беше хубава, обслужването малко бавничко, но пък любезно. Намира се на центъра.

Общи условия

Активация на акаунт