Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 389
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Отзив за дълготраен маникюр с гел-лак Cuccio от Салон No5-Варна
(ваучер от Грабо)

Моя колежка:
Направи си го вечерта в събота. В неделя единият нокът се отлепи. В понеделник се отлепиха всички нокти, до един, без остатък, като лепенки. Дори при мазна нокътна плочка обикновеният лак издържа поне по 2 дни и пак не се отлепя така. Колежката се е обадила на момичето, тя й казала, че не може да направи нищо. Последната не е предлагала възстановяване на сумата или нов маникюр.

Аз:
На 07.01.2012г. закупих ваучер и в следващите няколко дни (около 10.01) си запазих час. Заради натоварен график часът ми бе за 30.01.2012г.
В 17:55 се обадих, за да предупредя, че съм в задръстване и ще закъснея с 5-10 минути, като съобщих името си и запазения си час.
Дамата, приела обаждането ми благодари. 5 минути по-късно ми звънна, за да ми каже, че часът ми е отдавна отменен ("задраскан"). След като няколко пъти я уверих, че не съм се обаждала да отменя часа си, а напротив, съм съобразила графика си именно с него, тя заяви, че "той не се е задраскал сам". Казах, че съм заплатила за услуга, която искам да получа и тя отговори "Всички с ваучери са си платили." Любезно попитах какво правим оттук нататък и дамата заяви "Ами не знам, Вие сте си отменили часа, задраскала съм го, какво да направя?" Попитах още няколко пъти какво предлага като решение и тя отговаряше само "Не знам, какво да предложа, Вие сте си отменили часа, аз съм го задраскала, дали е Ваша колежка или Вие, не знам, часът е задраскан."

Първоначално бях съгласна за промяна на деня и часа, в рамките на валидността на ваучера. Предвид грубото, непрофесионално отношение и негативните коментари на други мои познати, използвали услугата бих искала връщане на парите, заплатени за ваучера.

Писах на Грабо.
Отговорът им е:

Цитат
Здравейте,

Съжаляваме за възникналата ситуация.

От наша страна няма възможност да възстановим заплатената от Вас сума, без разрешението на фирмата, предоставила офертата, тъй като сумата от закупените ваучери макар и постъпила по нашата сметка, не е наш приход. При закупуването на ваучер Вие сте сключили търговски отношения с фирмата, по които ние не сме страна.

Свързахме се с фирмата, чиято оферта сте закупили, за да проучим въпроса и да Ви съдействаме. За съжаление, от тях получаваме противоречива информация, както и несъгласие сумата да Ви бъде възстановена.

Можете да се свържете с тях за повече информация на..... .....

Излишно е да казвам мнението си по въпроса.

Дано тук има доволни от услугата.

# 511
  • софия
Zoe A.P., пиши на КЗП.

# 512
Здравейте, искам да направя подарък за Св.Валентин на един специален за мен човек.Скоро гледах някъде масаж с шоколад,но сега не го откривам.Ако някой ми помогне ще му бъда благодарна!
Това може би да е било, но е изтекло  Sad

# 513
На kavkaz препоръчвам http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1547, точно този масаж не съм го ползвала, но ходя там с ваучери и ми харесва.

# 514
Идвам с молба към сайтовете за колективно пазаруване  Praynig

Виждам, че от Флоримонт са пуснали пакети за почивки, като единия включва билети за ММА мача. Моля ви, пуснете на промоция само билетите  Praynig Praynig Praynig Искам да направя хубав подарък на мъжа ми. Моля ви!!!  Praynig Praynig Praynig

# 515
Пловдив: 3 АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ С ПРЕСОТЕРАПИЯ ЗА 10 лв. В САЛОН ЗА КРАСОТА МОНА ЛИЗА
http://www.lapni.bg/offer/2134
 Stop

Не се лъжете и не си харчете парите на вятъра...

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 18:36 от maria_2103

# 516
Някой да има отзиви за мивка много ми е мръсна колата?

# 517
Здравейте!
Да дам отчет за оферта за Комплекс "Рибарската хижа" - взех си оферта за 5 дни! Ами 9/10 и то заради студеното, не можахме да се разходим! Иначе в стаите - топло!  Отидохме двама възрастни и дете. Стаята голяма, но ако държите на тераса - искайте си. Отиваш в ресторанта и там ти дават ключът за стаята/ апартамента. Първата вечеря ни казаха, че не са я предвидили и да си поръчаме каквото искаме за 30 лв, останалото ще доплащаме - има прясна риба, отядохме си! Първата сутрин - много вкусни мекици. Следващите сутрини си поръчвахме каквото си искаме, както и на вечерите. Опитахме едно страхотно бяло вино - Врачански мискет, на изба Евксиновгард. Басейна беше топъл, приятен, сауната сам си я настройваш. Идеално си изкарахме. Мъжът ходи да мие кола в Девин и понеже обича да се разговаря  са му казали, че когато е топло в хижата е фраш!
Пътищата бяха разчистени, когато спре тока - хората имаха генератор!
Много приятно отношение от персонала!

# 518
  • София
Миналия път си взех зелени лещи и останах доволна. Сега се чудя и аз за едни сиви.

И аз искам зелени, от подобна оферта ли ги взе и естествени ли са т.е. изразих се неправилно, те са си изкуствени, но дали са близки до зеленото или са по изчанчени.
Имаше я тази оферта преди време май от Грабо. Изглеждаха естествено, но сигурно зависи от цвета на очите.

# 519
Имам питане за това устройство http://www.lapni.bg/offer/1254. Някой купувал ли си го е и има ли наистина такива чудодейни свойства? 30% звучи много добре newsm78

# 520
  • София
Имам питане за това устройство http://www.lapni.bg/offer/1254. Някой купувал ли си го е и има ли наистина такива чудодейни свойства? 30% звучи много добре newsm78
Ние си купихме такъв  уред от Пловдивския панаир за 45 лв. Факт е че сметката ни намаля с около 10 лв. на месец.

# 521
Ние си купихме такъв  уред от Пловдивския панаир за 45 лв. Факт е че сметката ни намаля с около 10 лв. на месец.
Предполагам десет лв са далеч от обявените 30 процента? Дано се бъркам, би ни било много полезно, защото се отопляваме с климатик и ел. радиатори  .    bouquet

# 522
  • София
Zoe A.P.,много грозно и некоректно отношение от тяхна страна,не им прави чест  Naughty

И да ви кажа няколко хубави думи за хотел Медите в Сандански,не съм ходила с ваучер но сега виждам че са пуснали,което е страхотно и ако не бях ходила там преди месец щях определено да се възползвам,определено е едно страхотно място за релакс и почивка.
http://www.goldendeals.bg/deals/hotel-medite-delnichen-paket-za-dvama

# 523
И аз това исках да питам тодоричка,това 30% ли е от вашата сметка за ток?Ох,на мен на нашите 200 лв. за ток и 20% биха ме зарадвали, ама много ми е трудно вече да повярвам.

# 524
  • София
Може би ще съм първата във форума, но до се оплача от сладкарница "Орхидея". Четох много положителни коментари и реших да отида да хапна френска селска торта. Много разочарована. Не беше прясна, малко парче, много сухо, крема и той, отгоре имаше 2 или 3 парченца орехи.  newsm11

Преди 4 дни си бях поръчала френска селска торта от "ЕФИ" с безплатна доставка. От нея останах очарована. Прясна, с тънки блатове и страхотен крем, покрита изцяло със ситно натрошени орехи  newsm10 Изглежда 1 към 1 със снимката от сайта им и с всички описания от форума в темата за френска селска.

Точно заради тази от "Ефи" ми се прияде и реших да посетя "Орхидея".  Weary

Общи условия

Активация на акаунт