Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 355
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз да се оплача от един от най-несполучливите ми ваучери досега Tired Търсех си оферта за ботокс за коса и този салон Intercoiffeur Adriana беше препоръчан в темата няколко пъти (сега като се замисля май от една и съща съфорумка). Така че реших да рискувам и с подстригване. Което се оказа голяма грешка  ooooh!  От едната страна на главата ми "етажите" са с около 10 см по-къси отколкото от другата. И отзад стърчи нещо, което драстично се различава по дължина с основната етажирана част от косата ми. Направо кошмар #Cussing out
...Това, което описваш като щета, да не би да е търсен само от фризьорката ефект?... Ти не се ли видя, защо не и каза да те "оправи" още там, преди да си тръгнеш, да те изравни, ако това е било желанието ти?
Има такъв метод (като онова, което описваш) за постигане на обем, категорично ли смяташ, че при теб е било некадърност?  Rolling Eyes

Определено не е търсен ефект - то изглежда ужасяващо просто. Самата тя, като ми показваше колко е най-късото - показваше кичури, които са до брадичката. Отпред наистина е до брадичката, и отляво, и отзад, а от дясно отпред е до брадичката, а отстрани стига до средата на ухото. При това е страшно много коса. ooooh!
Не бих рискувала да и дам да пипне повече, ще ходя на друго място да видя какво може да се спаси. Лошото е, че косата ми ще стане ужасно къса Sad Не ми се беше случвало да се прибера от фризьор и да рева сигурно от 20 години Confused

Извинявай, но това не мога да го повярвам - няма как да е вярно, познавам тази жена като професионалист и е възможно да не си доволна от нещо, но това е нереално!... Нищо лично.  Peace

# 616
  • София
Предложете актуална оферта (изпробвана) за почистване на лице, че предната, която ми препоръчахте я изпуснах.

# 617
Госпожата се обиди : )))

И да не съм спам:

http://napolovina.com/offer.php?id=940

Доволна съм от маникюра, момичето работи бързо, чисто и имаше богат избор от рисунки.Салончето е малко, явно сега го разработват, но мисля да го посещавам и без ваучер.  Peace

# 618
  • София
Някой пробвал ли е 100-те хапки?

# 619
Оле, докато ме е нямало какви страсти са се разгаряли!
Anika_bg, не исках да отделяме толкова внимание на въпростната услуга,
която салонът предлага, затова и първоначлано обобщено си изразих мнението
с едно изречение. Тъй като тонът ви в първото Ви мнение беше доста умерен, умишлено пропуснах да отбележа, че това е и първото Ви мнение въобще в тоя форум, а когато някой се регистрира специално, за да застане на нечия страна, винаги буди съмнение. Следващия Ви пост обаче придоби изключително махленско-скандалджийски нотки. В интерес на салона е да нямате нищо общо с него, защото разсъждение "за толкова пари-толкова", няма да доведе до нищо хубаво. Ако не съм доволна от услуга, за която съм платила 2,50, дали смятате, че ще се върна за същата на цена 12-13 лв.?!  Изказването Ви би могло да е обидно както за потребителите на сайтове за групово пазаруване, така и за други професионалисти, които рекламират предлаганите от тях услуги по тоя начин.

# 620
  • София
Аз да се оплача от един от най-несполучливите ми ваучери досега Tired Търсех си оферта за ботокс за коса и този салон Intercoiffeur Adriana ... 
...Това, което описваш като щета, да не би да е търсен само от фризьорката ефект?... Ти не се ли видя, защо не и каза да те "оправи" още там, преди да си тръгнеш, да те изравни, ако това е било желанието ти?
Има такъв метод (като онова, което описваш) за постигане на обем, категорично ли смяташ, че при теб е било некадърност?  Rolling Eyes
Определено не е търсен ефект - то изглежда ужасяващо просто. Самата тя, като ми показваше колко е най-късото - показваше кичури, които са до брадичката. Отпред наистина е до брадичката, и отляво, и отзад, а от дясно отпред е до брадичката, а отстрани стига до средата на ухото. При това е страшно много коса. ooooh!
Не бих рискувала да и дам да пипне повече, ще ходя на друго място да видя какво може да се спаси. Лошото е, че косата ми ще стане ужасно къса Sad Не ми се беше случвало да се прибера от фризьор и да рева сигурно от 20 години Confused

Извинявай, но това не мога да го повярвам - няма как да е вярно, познавам тази жена като професионалист и е възможно да не си доволна от нещо, но това е нереално!... Нищо лично.  Peace

ivonska, това се превръща в някакъв спор, който ми се струва доста глупав. Не знам защо толкова хвалиш и защитаваш този салон, но аз много добре видях плачевния резултат от техния "професионализъм" върху главата си ooooh!
Освен това не знам коя е "тази жена", която познаваш - в салона имаше три фризьорки и тази, която ми съсипа косата едва ли беше собственичката.
Така както ти можеш да споделиш твоите впечатления от салона, така и аз мога да споделя моя опит - за съжаление много негативен...

# 621
  • и тук и там :)
момичета, давам отзиви за тази оферта
http://hito.bg/tvoiata-zimna-vakanciia-v-bansko-29-leva-noshtuvka-sys-zakuska-

хотелът е 3*, а не 4* както пише в сайта им, басейнът не работи, сауната - бива я, но е с предварително запазване на час, душа при сауната - изключително мръсен.
Стаите - парното се пуска само в определени часове/повечето време радиаторите бяха студени/, тока спира няколко пъти на нашия етаж, а в другата стая чакахме цял ден докато пуснат кабелната ТВ-нямаше сигнал. Закуската - много бедна. Бяхме само за една вечер и със сигурност няма да повторя.
Иначе персонала е учтив - но какво от това.
Така и не разбрах какво точно е това 62% намаление за хотел 3* !!!

Поздрави и усмихната седмица от мен   bouquet

# 622
Преди около месец си взех ваучер за "суши". беше намален от шеметната сума от 108 лв. на 20 лв. и съдържаше "цели" 72 бр. Щях да имам гости - викам си, да взема да се изфукам! След като чаках 6 часа след уговореното време най-после ми доставиха пратката - 4 лв. за удоволствието, извън цената на ваучера. През тези 6 часа, от офиса никой не вдигаше и се наложи да проведа безброй разговори с предлагащите ваучера. Те разбира се нямаха връзка със заведението, което доставяше сушито.
Да се върна на самото суши - моят съвет към всички е - когато поръчвате суши гледайте грамажа, а не колко бройки съдържа! Та моите 72 хапки бяха толкова миниатюрни, че чак ти става жал - на всичкото отгоре само 2 вида се ядяха - останалите бяха от неиндентифицирана риба и нещо дето и аз не знам и не мога да определя какво беше. Пълен провал! Не мога да цитирам фирмата, защото изтрих потвърждаващите имейли. във всеки случай бяха от Грабо.
И още нещо - два пъти ходим на ресторант - един път с ваучер за джоланчета и едни път в турския ресторант на Венелин - определено няма да повторя!
Прави ми впечатление, че цените обявени като редовни нямат нищо общо с това което е в самото заведение и ти си плащаш толкова колкото и ако си без ваучер.
Та това е моят опит по отношение на ресторантите!

Фирмата е  Сушито.бг , мога да Ви дам адреса на "цеха им". Имайте предвид, че работят без санитарни разрешителни. Та така от 108 на 20 лв. обикновено - евтиното излиза скъпо Sad

# 623
  • София
...
ivonska, това се превръща в някакъв спор, който ми се струва доста глупав. Не знам защо толкова хвалиш и защитаваш този салон, но аз много добре видях плачевния резултат от техния "професионализъм" върху главата си ooooh!
....
Така както ти можеш да споделиш твоите впечатления от салона, така и аз мога да споделя моя опит - за съжаление много негативен...

Съвсем си права, но далеч не споря, просто споделих как ми изглежда мнението ти, но спирам, защото нямам личен мотив да участвам.  Peace

...

Освен това не знам коя е "тази жена", която познаваш - в салона имаше три фризьорки и тази, която ми съсипа косата едва ли беше собственичката.
...

Адекватен професионалист не би наел кьорави колежки, които да ти оформят 10 см разлика от  ляво и дясно!

# 624
Може ли отзив за този салон... харесах тази оферта: http://www.ozo.bg/offer_609   bouquet

# 625
  • София
Подновявам питането за почистване на лице. Нещо изпробвано. Simple Smile

# 626
Добро утро? Имате ли отзиви от масажно студио Нефилима? Много добре звучи, но аз не съм ги чувала http://qki.bg/offer.php?offer_id=485

# 627
Някой ползвал ли е туристическа агенция Nicky M.Имат валчери за Кушадасъ Agua Fantasy а не са ми нещо известни

# 628
Две оценки http://grabo.bg/rachno-izraboteno-kolie-za-1490lv-0k3h8sh - 9/10 - колието беше същото което си представих единствен проблем куриера го достави без да получа СМС и беше чист късмет,че ме хвана в къщи а не в някой МОЛ на топличко.

http://grabo.bg/v-bansko-s-liubimiia-2-noshtuvki-sas-zakuski-za- … ama-za-74lv-0rn38 добра оферта бях на нова година там.Реновирана старинна къща,но си заслужава и цената е прилична Simple Smile

# 629
Подновявам питането за почистване на лице. Нещо изпробвано. Simple Smile
В събота бях по тази оферта: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:86662-2964M … &client=opera
Много съм доволна: момичето през цялото време обясняваше какво прави, уютна обстановка, затоплена кушетка, чисто и приятно! Била съм лятото на кола маска - пак 10/10

Общи условия

Активация на акаунт