Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 367
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Предложете добра изпробвана оферта за почистване на лице.

http://www.dadeno.bg/team.php?id=282

Изпробвано  Peace

Знаеш ли с каква козметика работят и по-точно каква козметика е включена във офертата? Каква е обстановката в салона - моля за малко повече информация.

В салончето е топло и чисто. Относно марката на козметиката, хич не обърнах внимание. Просто отидох, легнах и си затворих очите. Един час почивка, уединение, и час, в който да не мисля за нищо, кой ти го дава  Laughing Бях доволна от резултата след това.
Предполагам, че ако се обадиш по телефона и попиташ за козметиката ще ти кажат. Жената е много мила.

Благодаря на Радост Николова за мнението   bouquet

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:56 от Lorraine In The Rain

# 601
  • Sofia
Ходила съм в пицария "Хола" с ваучери и съм много доволна, но не виждам вече...
Ако зърнете някъде, имайте ме предвид!  Praynig

# 602
Кавитация
http://www.lapni.bg/offer/2082
или
http://www.lapni.bg/offer/2226/
Моля за отзиви и препоръки кое от двете да избера.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 19:05 от lena_sam

# 603
Здравейте, ако някой търси ваучер за автомивка "Витоша"(бул.Бъкстон), валиден до края на февруари, нека да ми пише на лични.
http://great.bg/k%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B … D1%86%D0%B01.html
Иначе за бирария Warsteiner мога да дам 6/10.Мисля, че офертата не е активна вече-беше в lapni.bg.За препоръчване е свинския сач,пред мезето Warsteiner, ако някой се чуди кое да избере.

# 604
Продавам 2 ваучъра за диодна лазерна епилация на цял интим в Леграно. Цената по оферата е 24.98 лв, обявената реална цена е 218 лв. Валидни до 01.05.2012. По тази оферта:
http://www.lapni.bg/offer/1863/%D0%96%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD-%D … 4.98-%D0%BB%D0%B2
Пишете на лични, който се интересува  Wink

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 13:08 от poli_je

# 605
  • София
Закупих си ваучер за кола маска на цяло тяло в бутиков салон Съни....

Аз също съм ходила на кола маска в салон Съни.
Салонът си е там, вярно малко е забутан и това, което се показва в бг мапс не отговаря много на истината. Аз също доста се мотах докато го намеря, но пък като се обадих по телефона ме упътиха и успях , закъснях даже 15-20 минути, но пък козметичката ме взе въпреки това и  бях много доволна от кола маската  Peace

И на мен ми изскочи душата докато го намеря, още повече, че и в магазините в непосредствена близост до него не го знаеха.  Rolling Eyes Козметичката беше много мила, спомням си, че имаше някакъв проблем с номера на ваучера и тя предложи да ми направи процедурата, а като се прибера вкъщи да й звънна да й продиктувам номера. Много доволна останах от кола маската.
Кристалчето, страшно грубо и грозно от тяхна страна да те отсвирят така.  Shocked

# 606
  • софия
.......
Закупих си ваучер за кола маска на цяло тяло в бутиков салон Съни, обадих се записах си час, попитах как да намеря салона, защото не съм от този квартал - получих уклончив отговор -билзо до Мол Сердика....... В уречения ден предвидих цели 40 минути преди часа, за да имам време да намеря въпросния салон. Часът беше вечерен, считайте беше тъмно! След като стигнах в района се обадих по телефона за да ме упътят как да намеря салона. Вдигна някаква мацка и ми казва, ама ние сме до Мола, и ми диктува улицата и номера, който го знам, най-малкото защото го пише на ваучера........, питам от булевард Ситняково накъде да завия по коя улица да тръгна!?! Тя продължава да ми се обяснява, ама ние сме до МОЛА. Много добре знам къде е Мола, но питам те къде се намират......започна се, еми в дясно завийте, после май не беше дясно а ляво. Девойката не беше наясно с посоките май. Обикалям аз с колата като "лудото Ленче" в най-големия студ и сняг , питам случайни хора, уличките там са едни малки с паркирали коли,срещнат ли се  две коли разминаване няма! Звъня пак по телефона в салона и познайте ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВДИГА. Звънях над 5-6 пъти, никой не ми вдигна! Обикалях повече от 45 минути, салон Съни не намерих, изхарчих  сумати бензин, а на другия ден рано сутринта трябваше да летя спешно в чужбина за 2 седмици. Кола маската ми беше спешна та спешна! Добре, че козметичката при която си ходя редовно се нави да ме вземе в извънработно време в 20.00 часа вечерта и така успях да замина като бял човек! Съжалявам за дългия пост. Дано да няма други попаднали в моята ситуация и останали излъгани от този салон. Изгорях с 1 ваучер, не ми е за парите, който така и не ми се върнаха, нито от Хито, нито от салон Съни. За мен е просто недопустимо такова отношение от БГ търговец който явно е решил, да пуска ваучери, да прибира парите, без да извършва обявената услуга!   
Точно влизам да описвам подобна ситуация, но за автомивка No Wet. Вчера сме се въртяли като луди маймуни повече от 1 час и така и не намерихме въпросната авто мивка. Не е като да не бяхме погледнали преди това къде е и да не питахме поне 10 човека. От автомивката не вдигаха нито един от двата телефона #Cussing out Мъжът ми като се е обаждал в петък да записва час, щастливо му споделили, че от 100 купени ваучера, 90 не се били обадили (офертата е до днес, но те днес не работят Mr. Green). Ужасно съм ядосана! Ако не бях с него можеше и да не му повярвам, че наистина не е намерил адреса. Там района е някакъв ад. Изхабихме сума ти бензин и си загубихме времето. Смятам да се разправям със Задружно. Не ми е за парите, но съм бясна! Мога да дам и разпечатки от тел. как звъним 1 час и никой, на никакъв телефон не вдига.

# 607
Вчера си купих 2 ваучера от тази оферта: http://bg.kolektiva.net/sofia/sladko-prikliuchenie-restorant-sez … aid=4e7b85bd16283
Вчера бяха по 2,50! Днес гледам чисто нова абсолютно същата оферта, като са решили да намалят отстъпеката на 50% и струва 3,70! Някой знае ли какво се случва, освен, че е Колектива?! И дали тези по 2,50 ще ми ги признаят?

# 608
  • София
Вчера си купих 2 ваучера от тази оферта: http://bg.kolektiva.net/sofia/sladko-prikliuchenie-restorant-sez … aid=4e7b85bd16283
Вчера бяха по 2,50! Днес гледам чисто нова абсолютно същата оферта, като са решили да намалят отстъпеката на 50% и струва 3,70! Някой знае ли какво се случва, освен, че е Колектива?! И дали тези по 2,50 ще ми ги признаят?

Обикновено в събота имат съботна треска, с доста голям % отстъпка. Нали на ваучерите ти пише какво си купила, защо се притесняваш? Много често съботните оферти, ако не са купени достатъчно ваучери, пускат пак, но с друг %. Аз пък взех обратния вариант. Пъзелите на МТЕЛ, през Колектива, бяха по 9,90, а после имаше съботни по 4,90. Пристигнаха ми, нямаше проблем.

# 609
Вчера бяхме по тази оферта за 2.50лв. Страхотна домашна торта и хубаво мляко с какао - голямо!
Заведението като цяло има отлична кухня, и друг път сме били там.  Peace

# 610

Обикновено в събота имат съботна треска, с доста голям % отстъпка. Нали на ваучерите ти пише какво си купила, защо се притесняваш? Много често съботните оферти, ако не са купени достатъчно ваучери, пускат пак, но с друг %. Аз пък взех обратния вариант. Пъзелите на МТЕЛ, през Колектива, бяха по 9,90, а после имаше съботни по 4,90. Пристигнаха ми, нямаше проблем.

Ами вече съм вземала ваучер, доста по-скъп, където малко по-късно ми се обадиха да кажат, че част от написаните неща вече не са включени и ако ги искам трябва да си доплатя, и малко ми писна от подобни номерца. Не им знам на колектива треските, принципно ги избягвам (разбераемо), но това заведение ми е близко, надявам се да няма проблем наистина.
И като не са продали достатъчно ваучери с по-голямо намаление, дано успеят с по-голямата цена  Grinning

Вчера бяхме по тази оферта за 2.50лв. Страхотна домашна торта и хубаво мляко с какао - голямо!
Заведението като цяло има отлична кухня, и друг път сме били там.  Peace

Благодатя за споделените отзиви  Peace

# 611
  • София

Да, сигурна съм, че офертата беше в съботната треска и струваше 2,50. Няма да имаш проблеми, а си късметлийка  Wink. И аз се загледах, но ми е твърде далече Студентски град.

Много сме доволни от клуб Tiffany. Приятно място, вкусни ястия, поднесени красиво и вежлив персонал.

# 612
Цитат
Цитат на: krasimilo в Вт., 31 Ян. 2012, 19:52
Салон "Кати" в "Младост" (оферта на Колектива: маникюр за 2.50) - по мое мнение, прежалете ваучера си и не ходете.

Г-жо,всеки има право на мнение, но не мисля,че да казвате на хората да не ходят е уместно!Аз лично съм много доволна от момичето.Ходя при нея от половин година и винаги е била много внимателна и коректна!То е ясно, че не може да се угоди на всеки, но все пак всеки има право на мнение!

Именно, затова подчертах, че става въпрос за мое менение. По-късно се обосновах защо - не особено добре оформени нокти, маникюристката ми сложи само един пласт от лака, който не беше нанесен добре около кутикулата, не ми сложи крем на ръцете,  седмица  след посещението ми от рязането на кожичките пръстите ми са все още наранени, не ми суши лака с  UV-лампа (не че това е единственият начин за изсушаване, просто правя сравнение с поста на Aisha).  А че момичето беше мило, да, за това не споря.

Ами момичето пили и лакира много добре!С УВ лампа не се суши лак ... а със изсушител,който 100% е сложила!Пък вие какво искате  ... за 2,50 лв. да ви направи ноктопластика ли?Като не ви харесва не ходете повече ... но аз твърдо заставам зад момичето,защото по мое мнение си е професионалист и работи много добре!Пък и като имате толкова изисквания защо си взимате ваучери ... ходете в напудрените салони пък там дано сте доволна!

# 613
Недей да вдигаш пара-толкова си можеш, толкова си лакирала и пилила, знаем, че се стараеш  Laughing

# 614
  • софия
Anika_bg, идеята на ваучера е да привлечеш внимание към това, което предлагаш. Излагаш се! По-добре спри Stop. Ако на хората им хареса това, което предлагаш ще дойдат да го получат и на нормална цена, но ако мисленето ти е "за толкова пари, толкова" си правиш много лоша самореклама Naughty Не можеш да се сърдиш на никой за личното му впечатление, нито да забраниш то да бъде споделено.

Общи условия

Активация на акаунт