Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 400
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Младост
Салон "Кати" в "Младост" (оферта на Колектива: маникюр за 2.50) - по мое мнение, прежалете ваучера си и не ходете.

Г-жо,всеки има право на мнение, но не мисля,че да казвате на хората да не ходят е уместно!Аз лично съм много доволна от момичето.Ходя при нея от половин година и винаги е била много внимателна и коректна!То е ясно, че не може да се угоди на всеки, но все пак всеки има право на мнение!
Браво и се регистрирахте само заради това? Аз също посетих "салона" и изказах мнението си тук, освен оформянето нищо друго не беше както трябва, но за 2лв толкова. А темата е точно затова, тук споделяме и даваме мнение!

# 586
Eто информация за устройствата за ток. И аз не исках да плащам по 300 лв. Принципа на работа на уреди клас ААА е различен. Който иска нека да прочете http://www.jichka.narod.ru/. Аз просто споделих мнение и приключвам с тази тема.

# 587
  • София
Момичета, моля ви, ако някой има в повече ваучер за фотоепилация на горна устна и брадичка в Белиз, да ми пише, ще го купя.  Praynig

# 588
Вземали ли сте бутилки от тук http://ofertomat.bg/offers/view/662.html?a_aid=4ed5e0714c70a и едни 60 лв ли се дават. нещо не ми стана ясна схемата

# 589
Вземали ли сте бутилки от тук http://ofertomat.bg/offers/view/662.html?a_aid=4ed5e0714c70a и едни 60 лв ли се дават. нещо не ми стана ясна схемата
Дават се 60 лева депозит, предполагам като върнеш бутилката/бутилките, тогава ти ги връщат. Simple Smile

# 590
  • София
Момичета, моля ви, ако някой има в повече ваучер за фотоепилация на горна устна и брадичка в Белиз, да ми пише, ще го купя.  Praynig
Аз цяло лято ходих на фотоепилация на подмишници, а през есента на брадичка в Белиз и ефект нулев. Ти доволна ли си от епилацията там?

# 591
Хайде пак да се похваля.  Grinning
Бяхме малко на ски. Страхотно беше.   Grinning
http://hoteliipochivki.eu/dvoina_staia_v_apart_hotel_kornelia-id-209

# 592
  • София
Аз да се оплача от един от най-несполучливите ми ваучери досега Tired Търсех си оферта за ботокс за коса и този салон Intercoiffeur Adriana беше препоръчан в темата няколко пъти (сега като се замисля май от една и съща съфорумка). Така че реших да рискувам и с подстригване. Което се оказа голяма грешка  ooooh!  От едната страна на главата ми "етажите" са с около 10 см по-къси отколкото от другата. И отзад стърчи нещо, което драстично се различава по дължина с основната етажирана част от косата ми. Направо кошмар #Cussing out
...Това, което описваш като щета, да не би да е търсен само от фризьорката ефект?... Ти не се ли видя, защо не и каза да те "оправи" още там, преди да си тръгнеш, да те изравни, ако това е било желанието ти?
Има такъв метод (като онова, което описваш) за постигане на обем, категорично ли смяташ, че при теб е било некадърност?  Rolling Eyes

Определено не е търсен ефект - то изглежда ужасяващо просто. Самата тя, като ми показваше колко е най-късото - показваше кичури, които са до брадичката. Отпред наистина е до брадичката, и отляво, и отзад, а от дясно отпред е до брадичката, а отстрани стига до средата на ухото. При това е страшно много коса. ooooh!
Не бих рискувала да и дам да пипне повече, ще ходя на друго място да видя какво може да се спаси. Лошото е, че косата ми ще стане ужасно къса Sad Не ми се беше случвало да се прибера от фризьор и да рева сигурно от 20 години Confused

# 593
Да си призная, чета ви от доста време, но не ми се занимаваше да си правя регистрация. Регистрирах се за да споделя какво ми се случи с ваучер от бутиков салон СЪни! Виждам, че непрекъснато се публикуват оферти за този салон. Единственото което искам е да няма и други които са попаднали в моята ситуация. Но накратко:
Закупих си ваучер за кола маска на цяло тяло в бутиков салон Съни, обадих се записах си час, попитах как да намеря салона, защото не съм от този квартал - получих уклончив отговор -билзо до Мол Сердика....... В уречения ден предвидих цели 40 минути преди часа, за да имам време да намеря въпросния салон. Часът беше вечерен, считайте беше тъмно! След като стигнах в района се обадих по телефона за да ме упътят как да намеря салона. Вдигна някаква мацка и ми казва, ама ние сме до Мола, и ми диктува улицата и номера, който го знам, най-малкото защото го пише на ваучера........, питам от булевард Ситняково накъде да завия по коя улица да тръгна!?! Тя продължава да ми се обяснява, ама ние сме до МОЛА. Много добре знам къде е Мола, но питам те къде се намират......започна се, еми в дясно завийте, после май не беше дясно а ляво. Девойката не беше наясно с посоките май. Обикалям аз с колата като "лудото Ленче" в най-големия студ и сняг , питам случайни хора, уличките там са едни малки с паркирали коли,срещнат ли се  две коли разминаване няма! Звъня пак по телефона в салона и познайте ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВДИГА. Звънях над 5-6 пъти, никой не ми вдигна! Обикалях повече от 45 минути, салон Съни не намерих, изхарчих  сумати бензин, а на другия ден рано сутринта трябваше да летя спешно в чужбина за 2 седмици. Кола маската ми беше спешна та спешна! Добре, че козметичката при която си ходя редовно се нави да ме вземе в извънработно време в 20.00 часа вечерта и така успях да замина като бял човек! Съжалявам за дългия пост. Дано да няма други попаднали в моята ситуация и останали излъгани от този салон. Изгорях с 1 ваучер, не ми е за парите, който така и не ми се върнаха, нито от Хито, нито от салон Съни. За мен е просто недопустимо такова отношение от БГ търговец който явно е решил, да пуска ваучери, да прибира парите, без да извършва обявената услуга!   

# 594
Да си призная, чета ви от доста време, но не ми се занимаваше да си правя регистрация. Регистрирах се за да споделя какво ми се случи с ваучер от бутиков салон СЪни! Виждам, че непрекъснато се публикуват оферти за този салон. Единственото което искам е да няма и други които са попаднали в моята ситуация. Но накратко:
Закупих си ваучер за кола маска на цяло тяло в бутиков салон Съни, обадих се записах си час, попитах как да намеря салона, защото не съм от този квартал - получих уклончив отговор -билзо до Мол Сердика....... В уречения ден предвидих цели 40 минути преди часа, за да имам време да намеря въпросния салон. Часът беше вечерен, считайте беше тъмно! След като стигнах в района се обадих по телефона за да ме упътят как да намеря салона. Вдигна някаква мацка и ми казва, ама ние сме до Мола, и ми диктува улицата и номера, който го знам, най-малкото защото го пише на ваучера........, питам от булевард Ситняково накъде да завия по коя улица да тръгна!?! Тя продължава да ми се обяснява, ама ние сме до МОЛА. Много добре знам къде е Мола, но питам те къде се намират......започна се, еми в дясно завийте, после май не беше дясно а ляво. Девойката не беше наясно с посоките май. Обикалям аз с колата като "лудото Ленче" в най-големия студ и сняг , питам случайни хора, уличките там са едни малки с паркирали коли,срещнат ли се  две коли разминаване няма! Звъня пак по телефона в салона и познайте ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВДИГА. Звънях над 5-6 пъти, никой не ми вдигна! Обикалях повече от 45 минути, салон Съни не намерих, изхарчих  сумати бензин, а на другия ден рано сутринта трябваше да летя спешно в чужбина за 2 седмици. Кола маската ми беше спешна та спешна! Добре, че козметичката при която си ходя редовно се нави да ме вземе в извънработно време в 20.00 часа вечерта и така успях да замина като бял човек! Съжалявам за дългия пост. Дано да няма други попаднали в моята ситуация и останали излъгани от този салон. Изгорях с 1 ваучер, не ми е за парите, който така и не ми се върнаха, нито от Хито, нито от салон Съни. За мен е просто недопустимо такова отношение от БГ търговец който явно е решил, да пуска ваучери, да прибира парите, без да извършва обявената услуга!   

Аз също съм ходила на кола маска в салон Съни.
Салонът си е там, вярно малко е забутан и това, което се показва в бг мапс не отговаря много на истината. Аз също доста се мотах докато го намеря, но пък като се обадих по телефона ме упътиха и успях , закъснях даже 15-20 минути, но пък козметичката ме взе въпреки това и  бях много доволна от кола маската  Peace

# 595
  • София
Eто информация за устройствата за ток. И аз не исках да плащам по 300 лв. Принципа на работа на уреди клас ААА е различен. Който иска нека да прочете http://www.jichka.narod.ru/. Аз просто споделих мнение и приключвам с тази тема.

За да приключа и аз с темата, тъй като аз също споделям мнение и то от опит.
Линка който си дала е за устройство за КРАЖБА на ток доколкото виждам.
Устройството, което ние ползваме не е ТАКОВА. НЕ КРАДЕМ ток!  И определено не ставаме за смях на комишиите. Факта който отчетох аз е че от сметка 60-65 лв месечно сега плащаме 50 -55 лв. Тоест при мен даде икономия от около десет лв. месечно. Устройството е включено в контакт изведен до главния бушон и до електромера и се вижда прекрасно. Надявам се не си решила че убеждавам хората да си купят устройство с което се КРАДЕ ток.
Явно говорим за различни неща.

# 596
  • София
Аз цяло лято ходих на фотоепилация на подмишници, а през есента на брадичка в Белиз и ефект нулев. Ти доволна ли си от епилацията там?

dechy, да, доволна съм, ходя там за 7-ми път и значително има ефект. Преди това съм ходила на около 10 процедури в друг салон, без ваучер, еми - нулев ефект. Дадох сума ти пари....Много упорити се оказаха, ама им се вижда края.
Бих отишла и без ваучер, ама мацката ми съобщи цена от 44 лева за двете зони. Thinking Чудя се защо така се получава, при случай че без отстъпка в лапни.бг го дават 25 лева? В краен случай, ако не мога да намеря ваучер, ще ги дам, какво да правя....

# 597
Извинявам се за спама, без да се усетя си дублирах поста. Simple Smile

# 598
  • София
Отказах се от джаджата за ток.
Купихме два ваучера за тази оферта
Запазих апартаменти за  10 и 11 Февруари. Единствената ми забележка е, че не е уточнено, че доплащането е на ден, а не за двете нощувки.
Взели сме ваучери и за хотел "Морени"  и за жива бира + чипс тази оферта

# 599
Предложете добра изпробвана оферта за почистване на лице.

http://www.dadeno.bg/team.php?id=282

Изпробвано  Peace

Знаеш ли с каква козметика работят и по-точно каква козметика е включена във офертата? Каква е обстановката в салона - моля за малко повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт