ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 38 359
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здрасти, Мишолина...  wavey    Зная, че ни наглеждаш...
Ако знаеш нейните колеги, началници и НАЧАЛНИЦИТЕ на техните началници (мениджъри) колко хейтят по нас... представа нямаш!
Но аз така или иначе продължавам и нямам спирка. Ще ги видя след 4-5-6.. месеца като избухне vaksnite.info какво ще пеят Wink

# 91
veshtitzata, в момента нямам време за дълги словоизлияния, но ще опитам преди да си легна тази нощ да ти драсна едно ЛС...  Peace

# 92
Ooo,Stelt,дано не съм те засегнала с това за селските пътища...Шегувах се Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте и от мен.
Записахме големия син на зимна екскурзия за няколко дни, която се организира от ДГ. (Той е на 6г. и е в подготвителна група.) Вчера, баща му донесе една бележка - "медицинска карта", която трябва да се попълни от ЛЛ.

Съдържанието е следното:

1. Детето .............
е имунизирано против:
 - полиомеиелит ..........
 - дифтерия и тетанус .......

Реимунизирано против туберкулоза ..........

има/няма контакт със заразноболни ..........
има/няма хронични заболявания ...............
има/няма алергия към медикаменти ..........

2. Резултат от клиничния преглед ............
3. Резултат от прегледа за паразити ........

Заключение: Детето може/не може да посещава зимен лагер .....

Как мислите, възможно ли е, да му откажат да отиде, защото няма реимунизацията с "тетраксим"?

# 94
не знам дали може да му откажат зимен лагер, заради реимунизация с Тетраксим... някой по-запознат да се изкаже.
но АКО ОТКАЖАТ ЗАРАДИ ТОВА, можеш да заведеш жалба за ДИСКРИМИНАЦИЯ.

# 95
Здравейте и от мен.
Записахме големия син на зимна екскурзия за няколко дни, която се организира от ДГ. (Той е на 6г. и е в подготвителна група.) Вчера, баща му донесе една бележка - "медицинска карта", която трябва да се попълни от ЛЛ.

Съдържанието е следното:

1. Детето .............
е имунизирано против:
 - полиомеиелит ..........
 - дифтерия и тетанус .......

Реимунизирано против туберкулоза ..........

има/няма контакт със заразноболни ..........
има/няма хронични заболявания ...............
има/няма алергия към медикаменти ..........

2. Резултат от клиничния преглед ............
3. Резултат от прегледа за паразити ........

Заключение: Детето може/не може да посещава зимен лагер .....

Как мислите, възможно ли е, да му откажат да отиде, защото няма реимунизацията с "тетраксим"?

На многоточията горе датите на имунизациите ли трябва да се пишат или "да"/"не"? Детето ти може да се имунизира и ден преди да навърши 7 години, така че не сте в нарушение, относно Тетраксим...

# 96

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1170166

Грипът е на 1000 км от България
02.01.12
Имаме и разстояние.
Смятайте:
S=V.t   1000=167.t   t=1000/167=6 часа.
Той вече е пристигнал. hahaha

http://www.monitor.bg/article?id=322533
ПРЕЗ 2012-А СВИНСКИЯТ ЩАМ НИ ПРЕСКАЧА
София обкръжена от грипа smile3535

http://www.gustonews.bg/?page=article&instanceID=14594
Пловдив:Грипът идва!

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 19:18 от n_alex76

# 97

Може би върти по околовръстното...  Laughing

# 98

Може би върти по околовръстното...  Laughing
  Joy hahaha smile3532 travel

# 99
  • София
stelt77, не си спомням, дали ЛЛ е писала "да/не" или дати през лятото, когато ходи на зелено училище... Аз още миналата година отказах да го реимунизираме. Да се надяваме, че щом в бланката пише "имунизация против...", значи имат предвид последната имунизация, а не реимунизация. Защото за туберколозата, използват думата "реимунизация"... Но в сряда ще водя бебето на консултация при ЛЛ, и ще стане ясно...

# 100
http://pulpudeva.com/news-plovdiv/news-plovdiv-latest/31640-%D0% … D0%B6%D0%B8%D0%BA
Бум на грип в Пазарджик

http://www.otizvora.com/2012/01/3661/
Фармафията извън контрол – вече печели и от канибализъм Sick

Замениха с чипове увредени части на мозъка Thinking
http://www.klassa.bg/news/Read/article/192838_%D0%97%D0%B0%D0%BC … D1%8A%D0%BA%D0%B0

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 21:34 от n_alex76

# 101
В неделя хлапето беше на контролен преглед и док каза,че ще изчакаме с новостите при него,защото чакат грипа след 2 седмици Simple Smile Ха сега ... той взе,че избърза Simple Smile

А дано бръмчи по Околовръстното откъм Перник обаче Simple Smile По-далеч от нас Simple Smile

Хората ми се смееха,ама аз мислех да хващам детето и да заминаваме в гората (имаме вила насред горското нищо) да се пазим от грипа.То пък взе че там натрупа 1м сняг и няма катерене...та ще се молим да кръжи и да не каца Simple Smile

# 102
  • София
Здравейте на всичките!!! Simple Smile Ние с мами твърдо решихме юнакът ни на снимката да не бъде подлаган вече на ваксинации! В момента е на 1г и 3м и си имаме едно прекрасно здраво момченце и след всичко прочетено евентуалната полза от ваксините за нас е много по-малка от всичките вреди, които му се нанасят с тях.
Бихме искали да попитаме, с какво ще се сблъскаме за напред след решението ни? За детските, за яслата вече знаем, но другите скрити неща?
Поздрави на всички!  Hug

# 103
# 104
Здравейте на всичките!!! Simple Smile Ние с мами твърдо решихме юнакът ни на снимката да не бъде подлаган вече на ваксинации! В момента е на 1г и 3м и си имаме едно прекрасно здраво момченце и след всичко прочетено евентуалната полза от ваксините за нас е много по-малка от всичките вреди, които му се нанасят с тях.
Бихме искали да попитаме, с какво ще се сблъскаме за напред след решението ни? За детските, за яслата вече знаем, но другите скрити неща?
Поздрави на всички!
Здравей, приятел и добре дошъл Hug
Предполагам до годинка и 3 месеца малката е получила всичко, но дори и една ваксина да не сложиш пак е по-добре  от всички!

Бъдейки "защитен" с ваксина е добре единствено за педиатъра ти и всички нагоре по-веригата. Ваксините НЕ изграждат постоянен имунитет. Ваксините НЕ предпазват от болести! Да не говорим, че често епидемиите са сред ваксинирани, като медиците изтъкват едно не ваксинирано детенце за причина за епидемията!  Joy

Бах го и  ваксината, която предпазва само ваксинирани около теб.  hahaha Бах го и ваксината, която предпазва не цена интоксикиране с тежки метали и СУПЕР отрови. Бах го и ваксината, която има странични реакции смърт и инвалидизиране, колкото и малко да са те според съвременната медицина. Е, поздрави от един такъв - аз с това http://vaksinite.info/Ekspertno_Reshenie_2450_fron_latest_.jpg от ваксина и имащ за сравнение винаги себе си и супер здравото си детенце.

Ха познай то дали има нещо след родилното.
Познай също дали на 2 и половина е с развитие на 4 годинки... както и най-здравото детенце от квартала и пр. и пр. Не ваксинирането може само да ти осигури постоянни битки с моите  любимци - педиатрите. Губят битката и го усещат, но не могат да направят нищо по въпроса!

Поздрави от webmaster-a на всичко в подписа ми..

Общи условия

Активация на акаунт