ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 872
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Чудя се от какъв зор правят кампания в училищата сред 12-годишни момичета, след като решението дали да се ваксинират трябва да е на техните родители!?
Защото като се прибере 12-годишната, раздрусана от хормони вкъщи, силно впечатлена от доверието на възрастните да я информират какво я заплашва в бъдеще, ако не се ваксинира и в прав текст казва на родителите си: трябва да ме заведете да ме ваксинират. Демек подривна дейност. На едни познати 12 годишната даже отишла сама (за друга някаква ваксина), щото нямало кога да чака майка и да я води. Няма да се изненадам, ако и тази отиде да и я сложат доброволно.
Надявам се да гледат филмчета по темата, но едва ли...

# 316
Чудя се от какъв зор правят кампания в училищата сред 12-годишни момичета, след като решението дали да се ваксинират трябва да е на техните родители!?

Защото като се прибере 12-годишната, раздрусана от хормони вкъщи, силно впечатлена от доверието на възрастните да я информират какво я заплашва в бъдеще, ако не се ваксинира, и в прав текст казва на родителите си: трябва да ме заведете да ме ваксинират. Демек подривна дейсност. На едни познати 12 годишната даже отишла сама (за друга някаква ваксина), щото нямало кога да чака майка и да я води. Няма да се изненадам, ако и тази отиде да и я сложат доброволно.

В интерес на истината до тази възраст все трябва да са й изградили възрастните вкъщи ценностна система.
Моето влиза от сега в спор със зъболекаря, че флуор не приема, няма и да стане и за в бъдеще.
За ваксини и лекарства също сме обяснявали. И за какво ли още не. Гледам, че не се въодушевява от масовки като силанизация на зъбите и т.п.

Все пак нали именно ние родителите сме хората, които имаме най- голям интерес да се съхранят здрави децата ни. Ние трябва да им покажем, че доверие се печели, а не става с няколко цветни брошурки и неизпълними обещания.

# 317

Защото като се прибере 12-годишната, раздрусана от хормони вкъщи, силно впечатлена от доверието на възрастните да я информират какво я заплашва в бъдеще, ако не се ваксинира, и в прав текст казва на родителите си: трябва да ме заведете да ме ваксинират. Демек подривна дейсност. На едни познати 12 годишната даже отишла сама (за друга някаква ваксина), щото нямало кога да чака майка и да я води. Няма да се изненадам, ако и тази отиде да и я сложат доброволно.

Точно в този смисъл зададох въпроса...  Laughing  Мислиш ли, че ако искам, не мога да я убедя 12-годишната, че са я излъгали и че трябва да бяга далеч от тези с ваксините? Материали ще й намеря - както за рака, така и за ваксината, ще й обясня кой какъв интерес има да плаши децата и т.н. Както може да назубри симптомите на рака, така ще ме разбере и защо се прави подобна кампания...

# 318
Ако българските медии случайно са пропуснали да ви сьобщят...
Започва войната между Иран и Израел.
Новините са по всички официални медии.

# 319
  • София

Аз не намерих никаква информация за думите ти в нито една от официалните медии, които прегледах. Нито американски, нито европейски.

# 320
Те Иран си воюват от край време - от 80-те насам.

# 321
САЩ прехвърля войски в Ормузкия проток:

http://fakti.bg/world/29752-sasht-prehvarlat-voiski-okolo-ormuzkia-protok

Не е добре това. Това си е 90% започната война.

И онова нещо Килъри ще идва в България...като нищо ще ни въвлекат в някоя мизерия.

# 322

Аз не намерих никаква информация за думите ти в нито една от официалните медии, които прегледах. Нито американски, нито европейски.
Еее,хубава работа.
Има на Билд,Фокус,Хааретз и тн.

# 323
Е, стига де... трябва да печелят хората все пак! Без пари е трудно...
Аз все пак ще си пусна линкче за всички (и лекари?) искащи да се образоват. Ако не четат инфото, то поне да изгледат клипчетата.
За тези, които искат филмчетата в .avi format - да заповядат Wink
Предупреждавам - повече от 2-3 наведнъж изгледани не действат никак добре..

А ако някой иска да гледа всичко накуп в youtube - тук

# 324
  • София

Еее,хубава работа.
Има на Билд,Фокус,Хааретз и тн.

Сложи конкретен линк, аз не видях никъде нищо конкретно за началото на война между тези 2 държави.

# 325

Сложи конкретен линк, аз не видях никъде нищо конкретно за началото на война между тези 2 държави.
[/quote]

Конетно е това, което аз пуснах. Не е обявена война на този етап. Има преместване на военни сили към Иран и от САЩ и от Саудитска Арабия.

# 326
# 327
Точно в този смисъл зададох въпроса...  Laughing  Мислиш ли, че ако искам, не мога да я убедя 12-годишната, че са я излъгали и че трябва да бяга далеч от тези с ваксините?

Ооо, сигурна съм, че можеш, и аз бих могла, и вероятно всички тук, но сме още малка част. Просто около мен повечето хора са от другия тип.
Добре де, помислих си, че сериозно се чудиш  Embarassed
 Hug

# 328
Здравейте! Имам един въпрос, който за някои може и да не е по темата, за други - може да е, че и отговорите да им бъдат полезни. Ако не е за тук, моля да ме насочите къде да го задам!
Има ли майки от Варна, вече отказали ваксини, по един или друг начин!!!  и могат ли да ме насочат конкретно към личен лекар, при който са го направили (при моята мисля, че ще ударя на голяяям камък  Thinking - не че ще ме застави насила, но искам да избегна обяснения, спорове и т.н., така че само да знам с кой друг - веднага я сменям).

# 329
За смяна ще трябва да почакаш няколко месеца.... Има такива майки, но ако решат, ще ти пишат на лични.
А защо си мислиш, че си длъжна да обясняваш, да спориш и т.н.?!? Съобщаваш си спокойно и твърдо решението и толкоз. Така си решила и толкоз. ЛЛ е там не да му рапортуваш, а за да е в твоя услуга!!!

Общи условия

Активация на акаунт