ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 628
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
http://www.segabg.com/article.php?id=590026
Премиерът освободи заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова

# 631
# 632
Току що Мангъров каза, че за толкова кратко време детето може да почине само от задавяне  Sick
Как не го досрамя!!!  #Cussing out

Да почива в мир детенцето..  Cry Flowers Rose

# 633

Flowers Rose Flowers Rose  В тоя ред на мисли прочетете това.Много ми се иска да вярвам,че душицата е на по-добро място сега.
http://homeohelp.eu/bg/rumenstoichevsblog/330--za-zhivota-sled-.html

# 634
Разследва се случаят с починалото бебе след изписването му от Инфекциозна болница
http://media.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B … D0%B8%D1%86%D0%B0
Цитат
ако майката си е тръгнала от лечебното заведения без да е изписана и без подпис за съгласие, болницата носи отговорност за детето, тъй като то се води все още на лечение там.

Не виждам логика между задавяне и гърчове. Crossing Arms
Да почива в мир малкото ангелче. Flowers Rose

# 635
ДАЗД представи анализа на годишните доклади за закрила на детето
http://sacp.government.bg/novini/2012/01/03/dazd-predstavi-anali … te-dokladi-za-za/
Цитат
В областта на детското здравеопазване остават тревожни данните за ежегодното увеличаване на коефициента на детска смъртност пред последните 3 години, независимо от постигнатия напредък по отношение на имунизациите, повишаване на културата на децата в посока на здравословното хранене и увеличения брой обхванати деца от лични лекари.

По данни на НСИ и Евростат, коефициентът на детска смъртност в България е два пъти по-висок от средния коефициент в Европа. Въпреки заложените стратегически цели е налице увеличаване броя на децата с новообразувания и увеличаване броя на инвалидизираните деца.

http://www.strategy.bg/StrategicDocuments/View.aspx?lang=bg-BG&Id=464
В доклада за 2010г. стр.41:
Цитат
През 2009 г. процентът на имунизираните срещу туберкулоза новородени деца е
97,8%, като спрямо предходната година се е увеличил с 0,3%. Имунизационният
обхват на децата със завършена имунизация срещу полиомиелит /ІІІ-ти прием/ през
2009 г. намалява с 1,5% - /94,3 %/. Имунизационният обхват на децата със завършена
имунизация срещу дифтерия-тетанус-коклюш /ІІІ-ти прием/ през 2009г. бележи лек
спад и е 94,1%. През 2009 г. децата със завършена имунизация срещу вирусен хепатит
тип Б /ІІІ-ти прием/ са 95,6% - почти колкото през предходната година.
Имунизационният обхват на децата през 2009г. със завършена имунизация срещу
морбили-паротит-рубеола нараства почти с 1% и е 96,1%.

# 636
,,По данни на НСИ и Евростат, коефициентът на детска смъртност в България е два пъти по-висок от средния коефициент в Европа. Въпреки заложените стратегически цели е налице увеличаване броя на децата с новообразувания и увеличаване броя на инвалидизираните деца.,,
какво е ,,новообразувания,,?тумори ли?
.......
откакто ГЕРБ са на власт, вече 2 години имаме УВЕЛИЧАВАНЕ на ваксинирането, вкарването на нови, ескпериментални ваксини / свински грип, рак на шийката на матката, пневмокова и др./.и най-важното- в пъти по скъпи.
имам чувството, че плащам здравни осигуровки директно на MERCK ,GSK.
естествено, че колкото повече, толкова повече.
повече ваксини- повече смъртност и инвалидизация.
така и хората започват по-рано да осъзнават истината за ваксините.

алчността на управляващите ще доведе до вкарването на автогол.

как смешно само беше:,,националната пациентска организация  ,,защитава,, шефката на Здравната Каса- Нели Нешева
смях в залата hahaha
като свински черва са се навързали...
чакаме опозицията да подхване Здравното Министерство.
,,ваксините за рака на шийката на матката,, са поръчани, ама не се знаело кой ще плати?!!,,
а кой се загрижи толкова много за нашите дъщери?
дали пък не е Лъчо Мозъка?

# 637
Без елемент на радост се чудя следното:
Досега давахме за пример циганчетата, как тичат голи и боси, а пак са здрави. Вече всички циганки започнаха да си ваксинират децата заради 35лв детски. Какво ли ще стане в тази общност след 4-5 години  newsm78 Пак подчертавам, че това не ме радва, НО ще имаме нагледен пример как абсолютно чисто от ваксини поколение (всъщност доста поколения назад ) се променя за кратък период.

За детенцето, починало след "лечение" в инфекциозна болница - много ми е мъчно, още едни съкрушени родители, още една безумно погубена душа  Sad Да почива в мир малкото ангелче  Praynig

# 638
то има нагледни примери вече...в един филм жена ,която има развъдник за кучета говореше как всички  се ваксинират ,след което в повечето се наблюдава стерилност,болнавост и тенденцията се увеличавала със страшна сила...Като спряла да ги ваксинира(вече новите поколения-знаем че те живеят в порядъка на 10-15г) всичко си дошло на мястото.Здрави кучета без каквито и да било проблеми.Работата е там че човек може да отгледа 4 поколения кучета и да наблюдава реално какво се случва-да си вземе поука от това...но уви ние живеем доста по-дълго и няма кой да види на практика какво ще се случи след 3 поколения.Дано са по-разумни от нас.Силно се надявам. Praynig

# 639
  • Пловдив
то има нагледни примери вече...в един филм жена ,която има развъдник за кучета говореше как всички  се ваксинират ,след което в повечето се наблюдава стерилност,болнавост и тенденцията се увеличавала със страшна сила...Като спряла да ги ваксинира(вече новите поколения-знаем че те живеят в порядъка на 10-15г) всичко си дошло на мястото.Здрави кучета без каквито и да било проблеми.Работата е там че човек може да отгледа 4 поколения кучета и да наблюдава реално какво се случва-да си вземе поука от това...но уви ние живеем доста по-дълго и няма кой да види на практика какво ще се случи след 3 поколения.Дано са по-разумни от нас.Силно се надявам. Praynig

Апък трябва и да искаш да видиш вредата от ваксината. Забелязвам как хората не искат да видят вредата и то не само на ваксините ами и на повечето неща. Пресен пример в детскката градина на дъщеря ми относно каква вода пият децата. Много от родителите не ги интересува дали пият минерална или изворна и каква марка точно. Даже и не се замислят, че има води, които вредят на нашите деца.

# 640
Доста извън темата, но да вметна, че в много ДГ не дават вода на децата, за да не пишкат често  Peace Откакто спрях дъщеря ми я наблюдавам в къщи. Вчера до 14-15ч нямаше нито едно пишкане, въпреки че я подканях.

# 641
За седмица нашата пие в ДГ около .. 50 мл.. Само веднъж са ми върнали празно шише. 
И аз имам съседка, която купува чипсове и други точно преди обяд на детето и после, то било злоядо.

# 642

Това с кучетата не е точно така.  Wink Имам наблюдениялични върху елитни развъдници и там кучетата са си ваксинирани и поне в размножаването нямат проблем. При кучетата е по- особено, тъй като при тях има болести, които са смъртоносни и неваксинирани, което пале се зарази директно умира. При тези болести не оказва влияние силна храна, хигиена и т.н.

# 643
  • Варна
Не знам за кучетата, но на приятел котката му почина от саркоми с множествени рецидиви, един изрязват, друг се появява и ветеринаря директно му казал, че е от ваксините, защото котката си имаше паспорт и веше ваксинирана. Сега новата котка вече не се ваксинира.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт