Изневеряват ли мъжете?

• 24 402
  • 542
  •   1
Отговори
# 90
Брееееееей...Ти нещо тука като след Световна война ли ни тури какво ли...Сичко тва е следствие на друга война. Тази между половете. То в тая държава хора не останаха, та жени ли... ooooh! Tired
Такова е твоето виждане. Моето го писах по-горе. Не го натрапвам на никого. Затова и писах: "Моето мнение е...". А то е вследствие на моите лични наблюдения. Няма как - такива са, съвсем реални!  Tired

# 91
Брееееееей...Ти нещо тука като след Световна война ли ни тури какво ли...Сичко тва е следствие на друга война. Тази между половете. То в тая държава хора не останаха, та жени ли... ooooh! Tired
Такова е твоето виждане. Моето го писах по-горе. Не го натрапвам на никого. Затова и писах: "Моето мнение е...". А то е вследствие на моите лични наблюдения. Няма как - такива са, съвсем реални!  Tired

Ама, душа,твойта работа е малко като във вица за другаря Ленин и 7-те джуджета. Схематиката изобщо не е математическа. Я да контрирам аз що курволяк изтече през граница майкоуууууу... ooooh! ooooh! ooooh! И пак от лични наблюдения - на Харабия стрийт в хАмстердам над 50 % всичко беше фолклорен фейс тип "Шпек Леки". Демек кво не беше църно или дръпнато се пробаше да ми се продава на английски с хасковски акцент.Аре нема нужда 50 еврака за нещо дето тука е една водка. Stop В peep show-то същата хава..Все едно си на дискотека в Ямбол.
В Австрия налазвация на swing бар...Еми от 4 курви, 3 беха нашенски..За кво говорим...По гръчко и Кипър е още по-зле...там на моменти ме е било срам да кажа откъде съм...И после си говорим аз демография...
Обяснението е мноо по-просто...Демек на наши дни мъжете много по-бързо се наиграват на обедняващият ви арсенал от номерца и вече като гърмени зайци ви пускат по пързалката ,после пак да се качита на нея и фиииууууу надоле...Ама вие не та не..все повече искате и все повече не знаете от какво...И после...6тия етаж...

# 92
Даде, ама една такава нашенка колко нашенци обслужва? Че и такава информация имам, щото и мои познати се ползват от въпросните услуги.
Влиза в една квартира на емигранти и обслужва живеещите в нея 6-7 мъже - българи-емигранти. После - в съседната квартира - пак 6-7 човека и така... Тъй че със сигурност емигриралите мъже са повече от емигриралите жени.  Crossing Arms

# 93
Даде, ама една такава нашенка колко нашенци обслужва? Че и такава информация имам, щото и мои познати се ползват от въпросните услуги.
Влиза в една квартира на емигранти и обслужва живеещите в нея 6-7 мъже - българи-емигранти. После - в съседната квартира - пак 6-7 човека и така... Тъй че със сигурност емигриралите мъже са повече от емигриралите жени.  Crossing Arms

Замислих се.. дали да не почна да си търся те такава кожа.. хем еластична.. хем колкото и да я търкаш, все не се износва.  Laughing

# 94
  • София
Този мъж е мой добър приятел от детство, требва да ти кажа, че е по-достоен от некои жени, дето си мислят, че мъжете немат сърца и са само трамплин към постигането на нещо.  Crossing Arms

Хохохо, това е култово  Joy Joy Joy Връх на достойнстово е да чукаш балдъзки, понеже жената те завела на сватба на бивш  Joy Joy Joy
Тоя мъж е толкова жалък, че чак не става и да му се присмее човек като хората, че му дожалява за горкия.

# 95
благоверният - никогаШ Naughty
Ще изневери и още как  Mr. Green
Но преди това ще да е бил провокиран.
Примерче: Мой добър приятел, поканен на сватба от бъдещата си (по това време) съпруга, уж на своя приятелка. Да, ама, на него му направило впечатление, че тя гледа женещия се (младоженеца) прекалено влюбено... След това разбрал, че тя го поканила на сватбата на бившия си приятел. Унижението било голямо... Е, верен не й останал.  Mr. Green  Даже със сестра й, й изневерил, за да й върне унижението...

Ама че мухльо, ти да не си тайно влюбена в него, че с толкова жар го защитаваш Mr. Green

# 96
Ама че мухльо, ти да не си тайно влюбена в него, че с толкова жар го защитаваш Mr. Green
Смяташ ли?  newsm78  
Абе, много ясновидки в тоя форум  ooooh!  Колко да ти платя сега, а?  Joy
Ако не беше си сложила снимка на аватара, щях да помисля, че си двуличната му съпруга  Joy

# 97
Хохохо, това е култово  Joy Joy Joy Връх на достойнстово е да чукаш балдъзки, понеже жената те завела на сватба на бивш  Joy Joy Joy
Това бледнее на фона на всичко, което могат да измислят и направят жените! Т.е. тези от вас, които така горещо оправдавате изневярата!   Joy
 Joy

# 98
  • София
Това какво могат да измислят жените какво общо има с факта, че приятеля ти се държи като жалък мухъл?

П.С. Аз изневяра не толерирам и не оправдавам, тези стрелички ги насочи друга посока, тук не хващат.

# 99
А ти би ли имала смелост да хвърляш тези обиди директно срещу мъжете? Щото май само те бива инкогнито да се правиш на смела и нахакана? Айде, моля, отивай се разправяй с такива като теб?  Crossing Arms  И с мъжа си, че най-вероятно си озлобена, щото не го знайш с коя къде се въргаля!  Joy

# 100
 Crazy

Та колко ще платиш, май теб не те огряло с него?

# 101
  • София
Този, дето се въргаляше, вече ми е бивш, Анджали Simple Smile Аз не съм от тези жени, дето пищят наляво и надясно колко е нормално за мъжете да изневеряват, понеже не могат да озаптят собствените си мъже и си търсят оправдания за малодушието Simple Smile Виж, сегашния ми съпруг добре знам къде се въргаля, не ми бери грижа Simple Smile

Иначе да, бих имала смелост да кажа на приятеля ти, че постъпката му е жалка и мухльовска, какво би ме спряло? Казвала съм го, когато е имало нужда.

# 102
Crazy

Та колко ще платиш, май теб не те огряло с него?

Върни се и чети, бе пиленце! Че си смешна като се правиш на ясновидка!  Mr. Green

# 103
Хохохо...тук ще има женски бой... Joy Joy Joy

Чудя се за кого да викам Thinking... неее,  реших само помпоните /така ли се наричаха  не знам/ ще мяткам. Grinning
 newsm18 Popcorn newsm18

п.п.Аз пък никога не се научих на това /женският бой - скубането на коси ме отвращава/, мен все другото ме влече.
Whistling

# 104
  • Бургас
С човек, който смята мъж, преспал с балдъза си за отмъщение (че и да си играе на "ще ти го връщам всеки път"), за достоен, няма смисъл да се спори. Бърди, MIK, не си струва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт