Да поговорим малко за по-различната любов!

• 53 365
  • 1 886
  •   1
Отговори
# 660
Бърди - кажи ми - ти като си представиш една гей-двойка - каква е твоята първа мисъл? Красота? Прекрасно? Браво? Ама честно...

Не съм Бърди, но да кажа - никаква първа мисъл не ми минава. Все едно да ми кажат "висок мъж" или "синя обувка" - никаква емоция не предизвиква в мен. Просто някакви хора.

Ти какви толкова специални асоциации правиш?

# 661
Снеже, как не те е срам точно ти да говориш за толерантност просто не знам.
Загубих я, а може да не съм я имала.
Спадам към различните. Защо не проявявате толерантност?

# 662

Аз не знам дали някой от вас се е засичал с дете, отглеждано от хомосексуална двойка в България, където нещата не са както в цитираните от вас "развити страни". Искам само да ви кажа, че повечето деца изпитват някои неприятни чувства и емоции като притеснение, разтревоженост, срам, страх и неправилно възприятие към децата с хетеросексуални родители. И, че реално почти всяко дете, което се отглежда от хомосексуалисти тук, в България, бива обречено на мноооооооого часове при психоаналитик, за да достигне ниво на възприятие, каквото имат другите деца с мама-жена и татко-мъж.

Може би това е причината да е трудно, място с много предразсъдъци. Каквото и да си говорим, нещата рано или късно ще се случат. Въпрос на време е.

# 663
  • 221B Baker Street
Цитат
И, че реално почти всяко дете, което се отглежда от хомосексуалисти тук, в България, бива обречено на мноооооооого часове при психоаналитик, за да достигне ниво на възприятие, каквото имат другите деца с мама-жена и татко-мъж.

Мдааа,и кой ли ще е виновен за тези техни терзания ?  Thinking
Майки като  Снежа63 и viliko,които заклеймяват родителите и детето им като Ненормални  Stop

Бърди - кажи ми - ти като си представиш една гей-двойка - каква е твоята първа мисъл? Красота? Прекрасно? Браво? Ама честно...

не съм Бърди,но ще отговоря - представям си една нормална двойка,с всичките им плюсове и минуси...дали ще бъдат или не добри родители,зависи единствено от това дали са добри хора  Peaceкакто ти и мъжът ти не сте се явявали на изпит за родители и няма гаранция,че ще/ сте добри такива....

# 664
  • където ми харесва
Адел, тревогите на това дете ще са заради такива като теб, като Снежа. Не заради друго.
   Като прочетат тука не само, че ще се разтревожат, ами и ще си изкарат акъла.
Именно  Peace

Снеже, как не те е срам точно ти да говориш за толерантност просто не знам.
Такива като мен ли? Хахахахах, моля ти се, жено, стегни се!
Аз се занимавам активно с две такива деца, опитвайки се да им обяснявам, че няма нищо нередно в родителите им (моето мнение не трябва по никакъв начин да се отразява на работата ми, така че в случая какво мисля, няма никакво значение) и в семейството му. По-скоро има проблем с родителите, които обясняват на децата си, че е нормално гей двойка да има деца, но не е нормално едно момче да носи рокля...защото нали... Ма както и да е-ти продължавай да ми казваш какво лошо съм направила, лекувайки такова дете и психиката му.

# 665
  • София
Ей, колко са широко скроени всички.... Shocked Hug

# 666
  • somewhere over the rainbow
   Като прочетат тука не само, че ще се разтревожат, ами и ще си изкарат акъла.
Айде пак другите виновни. Стана банално, през пост вече Tired Трудно ли е да приемеш, че /в повечето случаи/ си нещастен, заради това, което си, което правиш, казваш или не правиш, не казваш, а не заради това, че другите го приемат или не? Не вменявайте вина, моля ви се!

И аз, като Снежа, вилико и др., коментирам, защото жената е пуснала тема и иска нашите коментари. Не може да очаквате, че всички ще мислим еднакво. Това, че я коментирам, не значи, че по някакъв начин тя или други гейове извън семейството ми, ще ми наклонят шапката. От мен тема "Тези мръсни гадове гейовете" няма да видите именно, защото не ми пречат.

# 667
  • София
Цитат
интересно защо се приема априори, че гей двоиките са добри родители

напротив,в тази тема повечето приемат априори,че по-лоши родители от гей двойките няма.... Whistling
само не разбирам защо се горещят толкова в този спор,все едно всички гейове са се юрнали да ги питат точно тях,дали да си осиновят детенце,или не... ooooh!

Не е вярно, в един пост беше написано, че агресивният хетеросексуален мъж бие жена си, а гей двойката се гушка на дивана и че детето ще бъде по-добре отгледано от нея...

А цялата работа тръгна от там, че на авторката майка й не е разрешавала да гледа МТВ и ласките между момите от Тату, и тя като се е измъкнала от родителската опека е открила, че й харесва да бъде с жени, и че дори е преплувала някои омъжени дами. Чудя се дали е споделила с мама  Rolling Eyes...
Освен това разбрах, че авторката е тесногръда, макар и гей, и се опитва да ме дискриминира заради това, че съм хетеросексуална, и че не я разбирам и не я одобрявам.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 16:15 от Little Evil

# 668
  • София

Дали си изневеряват  hahaha
Гледах снимки на мой приятел и мъжа му в Холандия, бяха си оправяла двора и ги имаше и двамата снимани и си помислих, че моя приятел е по-готин от двамата и дали изневерява  hahaha

# 669

Не съм Бърди, но да кажа - никаква първа мисъл не ми минава. Все едно да ми кажат "висок мъж" или "синя обувка" - никаква емоция не предизвиква в мен. Просто някакви хора.

Ти какви толкова специални асоциации правиш?

Да, за мен е различно възприятието.
Бърди - ясно  Peace

# 670
  • n/a
Та в кой клас (на каква възраст) е нормално да разясним на децата си различните видове сексуалности?

# 671

Да, за мен е различно възприятието.

И по-конкретно все пак?

# 672
За да си щастлив трябва да си в мир със себе си.
Никой не може да ме убеди, че мъж в мъжко тяло и психика на жена  или със сексуална ориентация към същия пол се чувства добре.
Това не е само защото другите не те възприемат, а защото ти не възприемаш себе си.

# 673
Ако трябва да съм искрена - съжаление изпитвам. Може би, защото както  споменах по-назад - знам историята на доста такива объркани хора и оттам.

# 674
  • София
Та в кой клас (на каква възраст) е нормално да разясним на децата си различните видове сексуалности?

Ние със синът ми за пръв път зачекнахме темата на 6 годишна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт