Чакаме с копнеж, Февруарския бебевалеж! - 18

• 30 153
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
стар  хахаха нещо ме взе на мезе . Ми и аз незнам такова нещо -  не трябвало щото трябвало да му се втвърдят че били меки от водата  дето е стояло и трябвало време.  То е ясно че ако слушам всеки ще лудна , ама просто си питам интересно ми стана дали наистина е вярно .

# 511
  • Сфия
Моят син - преносен се роди с орелски нокти. Ако го бях чакала до 40-ти ден... Клъцнах му ги и толкова...

# 512
 И аз мисля че е по-добре да се изрежат , а не да стои с ръкавички Simple Smile просто ми стана любопитно , защото не го бях чувала.
А бе  скоро Арадия не е писала нищо , дали пък да е родила ...

# 513
  • Пловдив
Vanq_p кога ти казаха да идеш в окръжна ако не си родила още?Мен ме вика на 3 и ми е странно защото мислех,че трябва по рано да се влезне в болница,ако преносваш?!
Аз иначе съм си заплюла днешната дата за появата на бебка(майка има РД),но мисля,че не иска да излиза.Simple Smile
Честита радост на мамите,на които не съм честитила!

# 514
  • Сфия
Във фейсбук обаче е писала, така, че не е сигурно.

# 515
petetoy, не само ноктите не е хубаво да се режат, ами и не трябва да се извежда бебето. Не трябва да простираш по тъмно, също и не трябва да се показваш навън след като мръкне. Не е хуабво никой да го вижда, че да не го урочасат.....  Mr. Green
Ели ще ми предизвикаш контракции от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Аз с нокти не съм се занимавала с първото сега с второто пак де се оправя таткото,който си знае,че отговаря за къпането и тоалета на бебо. Laughing
Ели,аз не бързам да раждам,нямам оплаквания но няма и да пренасям,поне досега Сашката се показва като едно изпълнително момче и очаквам да се появи навреме. Crazy

# 516
  • Сфия
Ами, дейзи, то ти е рано още де. Дано се появи навреме Сашката.

# 517
  • Стара Загора
Здравейте ,
 май днес никой не се престрашава да ражда , или след вчерашния урожай днес има малко пауза . а може да е " затишие пред буря" Grinning
Нашата проекто госпожица вече е 3,350 - сериозно си наддава момичето и върви две седмици напред по кг. Трябва да си избера и дата за секцио между 5 и 10.02 .  И главичката била слезнала в малкия таз и аз се притесних да не вземе да иска да излиза сама .... ooooh!Ама док ми каза за какво да следя и ако нещо стане се изстрелвам при нея.
Ще чакам новини за нови бебчета от по-напредналите мамчета , денят все още не е свършил .. Peace

# 518
Привет.Честити бебешори на SAVETO85 и ivap!Да са много здрави и бързо да се прибират у дома. Simple Smile
Аз тези нощи напоследък също не мога да спя,поради 100 пъти ставане до тоалетната и мъчителни сънища,свързани с раждане.Ама това е положението.То му се видя почти вече края.Аз съм вече на the final countdown и съм затихнала в броене на последните дни преди да се запознаем с бебката  Simple Smile Днес най-накрая се организирах и си приготвих багажа за болницата,че сестра ми вчера ме освирка как може още да не съм готова  Blush

В понеделник - на 30,01, ще ми свалят серклажа и доки каза след това само лежане до секциото, защото разкъсването на шийката,заради което ме зашиха било такова,че канала го държал само конеца на серклажа и тя прогнозира,че щом го свалят- нищо няма да спре бебчо да излиза. А трябва да устискаме още една седмица след това.
Нещо започва да ме тресе и мен паниката Embarassed
Защо толкова рано ще ти свалят конеца,при положение че ще правят секцио?При мен е същото положението и точно заради това ще го махнат непосредствено преди операцията.При предното секцио ми махнаха конеца и докато се преместя от стола на операционната и бях получила разкритие.

# 519
Мили мами, имам нужда от съвет от вас. Днес бях на консултация и докторът ме пита кога смятам да се отправям към болницата (следящият ме лекар работи в поликлиника и не изражда). Този въпрос ме смути малко, защото смятах като тръгне бебето да излиза, тогава да отивам към Майчин Дом (там съм решила- без избор на екип). Той ме посъветва да отида по-рано, защото съм с намалени размери на таза и там да преценят на място. Да не стане така да отида да раждам нормално, а бебето да се окаже прекалено голямо. Вие какво мислите по въпроса? Най-вече някоя от вас запозната ли е с процедурата в Майчин дом при такава ситуация? Като отида без болки да не ме натирят? Знам ли какво да правя- помогнете

# 520
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ! МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ!!!

Ако аз съм преносена 10 дни, а мъжът ми 29 дни, има ли вероятност бебето ни да избърза?  Mr. Green
Като разбрах за мъжа ми толкова се смях  Grinning Laughing Хич не му се е излизало май!

# 521
старите хора казват: то като реши ще си излезе.аз първия път го преносих слава богу с 2дни,исках нормално при все че дока ми казваше че ще е много трудно и не го послушах затова след 13 часови болки и чакане се наложи операция и сега даже да можех нормално щях да искам секцио.

# 522
  • София
Алекс, 29 дена възможно ли е изобщо?  newsm78 Според мене е имало и грешка при изчисление на термина, едно вр. не е имало видеозони и е било често срещано явление...

# 523
хехе, Рони, дръж ни в течение, тъкмо ти се кефех на първия пост и айде сега ново 20 Laughing

И аз това исках да ви кажа, стига сте охкали и мрънкали- всички сме на един хал- хипопотами без кръст, с киселини и херния Mr. Green /или нещо друго/. Ако имахте повечко работа - нямаше да имате време да ви е толко зле Mr. Green

И какво ревете, че не раждате като ви гледам на лентичките, че има още седмица, примерно- ми като мине термина, тогава ще се тюхкате, че пренасяте. Има ли вода и шава ли бебо, нека си стои там.

Joy Peace Така си е!

Ели (Старлет), и аз взех Пуфис този път. Хубави са много.
Бяхме сутринта в поликлиниката - аз на ЖК, Емо на УНГ, Йони за ваксина  Laughing.

Бебка си е добре, главата е слязла в таза и е неподвижна, което значело, че много скоро ще ми зачестят контракциите и да се следя Crazy. Ще видим кога. Аз казвам другата седмица  Mr. Green. Предният път си знаех, че ще е на термин - просто вътрешно чувство, сега - нямам такова. За 2 седмици съм качила 300 гр., а нищо не съм променила в начина на хранене. За сравнение за предните 2 седмици бях качила 4 кг  Blush. Кръвно и другите мерки са екстра също.
Отчет даден  Wink.

# 524
  • Сфия
Рали, отчет приет! На ехограф ли ти казаха, че се е заглавичкала или с вагинален преглед? 300 гр са само от бебето най-вероятно.
valeria_kostova , като влезнеш в поликлиниката на МД(тя е едно ниско сдание, залепено за голямата сграда), качваш се на втория етаж, мисля, че беше 210-ти кабинет. Това е приемния кабинет. Обаче първо мини през регистратурата, която е също на втория етаж и обясни, че от ЖК те пращат за становище и съмнения за тесен таз. Носи си документите от ЖК. От регистратурата ще ти обяснят какво да правиш и ще те насочат към приемния кабинет. Там вече ще преценят дали да е секцио или не, дали да те приемат и каквото там трябва. Това е процедурата, до колкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт