Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • София
Shocked Shocked Shocked Не ме плаши..аз очаквам нещо такова....ама ще отвърна на удара...да не забравя и това   Joy Joy Joy

# 527
лелеееее Shocked

# 528
Shocked Shocked Shocked Не ме плаши..аз очаквам нещо такова....ама ще отвърна на удара...да не забравя и това   Joy Joy Joy

Втория ( от на Морги ) ми прилича на Бонго ! hahaha Joy Joy

# 529
Аууууу, как се е развалила темата .... ама вината е моя, признавам   bouquet
Я да се поправяте бързо  Laughing

# 530
  • виртуално
Ех, знаех си че трябва да ви прочета .... едно леко ми стана на душата и напълних очите

Иначе е е...м ти ден:
сутринта събрание, плана изпълнен, премии друг път  Whistling
акаунта в евау блокиран, така ми спестяват пари, но въпросът е принципен  Naughty
щерката ме чакала са домашните  Crossing Arms
помрънках си тук, щот няма на кой друг да го кажа  Hug

# 531
Човекът не е по-зле от много други от неговия биологичен вид ooooh!
Ром? Румънец? Р О мънец?  Heart stork-boy 1stroller
Споко, де, шегичка...

# 532
  • София
Ама днес имало магнитни бури..аз бях главоболна допреди малко. Но заваля дъжд и най-сетне кротясах..Сега си чакам снега...мммм красота.... А за Пепи да подготвяме снегорините  Wink Wink
Рапунцел, и аз да помрънкам - ненадейно контролно по инглиш е имала дребната и се подготвям психически за кофти оценка...и досега писахме-брисахме по математика..ама край Grinning

Макче, да оправим темата с   първо предложение,    второто - специално за Пепи    и   още едно сладурче-папурче  Wink Sunglasses Whistling

# 533
Тоз момък, дето е на Калинчита, ми прилича на Азис от първите години на изгряването му newsm78

Морг, стига ме плаши с тоз сняг бре. Цел ден го чакам, подготвила съм се с ушанките, ама то взе та дъжд заваля newsm44

Морг, казвам ти, на тия снимки не мога да издържа, малеее, всичко ми се подкоси, какви красавци, ама моя някак най си го бива Heart Eyes Какъв поглед, какви устенца, а пък гърдите Two Hearts

# 534
  • София
Пепи, тоз момък да ти топли мислите кога фанеш със снегорините да действаш  Joy Joy Joy Ша доди снега, поръчан е, вервай ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама ако ще те успокои факта, че утре ни е последен ден дет сме дежурни по снегориене пред блока...та поради физическа невъзможност да снегория ще трябва 1. да крънкам някой съсед..ама пусто, никой не прилича поне малко на този....ама за риене на сняг ще се намери някой..или 2. БНД следобед като доди да му бъде връчена лопатката.... и да действа Mr. Green

# 535
 smile3508 Морг, ей сега се сбих с тебе за тия убавци, даже и с Пепи за нейния ще се сбия, въпреки че не си падам много почерните, ама с тези мускули ........  Naughty

Момичета мен тази вечер няма да ме има, ще ходя на гости на момъка. Не ми пишете отсъствие!
Ще има бурна нощ   Embarassed Embarassed Embarassed

# 536
появих се  Grinning пак съм уморена и гладна като вълк  Shocked диетата май няма да даде ефект  Confused

# 537
  • София
Макче, айде наслука както се казва! И викаш утре да не те чакаме щото няма да можеш да седнеш   Embarassed Embarassed Embarassedда пишеш на компа....
Ще бъдете като във вица - Мама не може да седне, а тате не може да стане... Joy Joy Joy

# 538
Макче, айде наслука, пък другиден, като ти мине, може да седнеш и да споделиш пикантерийки hahaha
MarryDjane а добре дошла Simple Smile

# 539
бива ли такова нещо права заспивам
 Shocked  Shocked  Shocked  http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.147528.html

Общи условия

Активация на акаунт