Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya - стари участия и нови проекти на актьорите ~ 30

• 31 123
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Този адвокат, бе...заинтересован от самата Джемиле, след ..чая, който изпиха и поговориха! От Хакан, знаел....част от историята й! Има, един намек...в един момент, толкова пламенно обеща....всичко, което зависи от него....че, щял да го направи, вие се подгответе..може би след продажбата на акциите, няма да сте вече в холдинга и на този пост...и тогава, тя казва за онзи си живот преди....него! С което, съвсем го....спечели, за каузата си....
Лично впечатление от разговора и кадрите... Thinking Thinking Thinking

Именно, той знае част от историята на Джемиле, затова не пожела Али да присъства на разговора им. Така ме е яд, че направо ми се гади. Ще има да почакат съда да отсъди в тяхна полза.

В опита си да направят образа на силната жена, то май става вече смешно....Джемиле като види Али, чак й се повръща....А тя не разбра ли, че не е в нейните компетенции да се справи с тази отговорна задача - холдинг, шеф на борда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Ами то от всяко дърво ако става свирка, никой няма да ходи да учи и да се квалифицира...Вече ми стават смешни комшийте с тези несполучливи опити да покажа образа на силната жена....А да видим какво ще направят с Букет. За сега там всичко е ОК. Тя си има всичко, което й е необходимо за поста, който заема. Дори много бързо се справя с мъжете - служебно.....Дано поне там да им се получи  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 676
Супер кофти й стана на Карото когато Джемиле дойде на откриването на Неримановият магазин и отнесе Али като .. хайде да не казвам като какво. Много добре изигра Вилма огорчението си.
Мда....Добре изигра Карото пренебрежението на Али....Но аз имам малко въпроси.
Али и Каролин бяха изненадани от тълпата на улицата, тогава разбраха, че Кемал е купил магазина. Ама много стъкмени спретнати бяха.....
Какво правеше там Осман  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 при това беше сам  Naughty
Джемиле знаеше, че Осман е там и затова мина с колата  newsm78
Много ми е неясна тази сцена  newsm78
Отишъл на откриването, заради курабийките...с които ще черпят, там...любимите му са....с вкус на лимон!
Да, прибирайки се...видяха тълпата, после  че е...откриването на магазина им на Нериманови, отидоха да ги поздравят.....Али, разпитваше откъде ..набързо са намерили парите, които не им...стигаха...не очакващи, вероятно този въпрос...за момент се чудеха откъде, да кажат...и Нериман, назова....от банка, заем..било.....и прихнаха да се хилят, понеже Кемал докато, влезе в ритъм...и темпото на жена си....промеждутъкът...го запълниха с хихикането си....за маскировката, после....
Не съм гледала кк им даде парите, Кенан бей...но се разбира, че е помолил Кемал да не се пенсионира.....той работи в пристанищната митница, нали...знаете, не безцелна е помощтта му...с тези пари, кани се да...използва, най-вероятно и брата на Али....при сделките...на влизане в страната! newsm78

# 677

Не съм гледала кк им даде парите, Кенан бей...но се разбира, че е помолил Кемал да не се пенсионира.....той работи в пристанищната митница, нали...знаете, не безцелна е помощтта му...с тези пари, кани се да...използва, най-вероятно и брата на Али....при сделките...на влизане в страната! newsm78[/i][/color]

Ахаа! Сега ми стана ясно, не знаех че Кемал е митничар.

# 678
Парите Кенан ги даде в кафенето, след като те излязоха от Али Кенан ги настигна...Даде им чек....Разбира се, че чека няма да бъде подарък. Това сега го разбирам, че Кенан е помолил Кемал да не се пенсионира...Ами да трябва му човек от пристанището, от митницата......
Ще видите как Кенан ще вкара Кемал в затвора....помнете ми думата  Naughty Няма да му се размине. Този чек Нериманови ще го платят скъпо и прескъпо....

# 679
Трябва да пускам....нова тема, друго не съм...успяла да гледам....до, по-късно! newsm78

# 680
И Кемал го каза на Али, там..на откриването, че няма се пенсионира...отказал се, но не каза.....причината..защо, каза така...реших! Naughty

# 681
Вие..действайте, до час...да сте свършили..тази тема....

# 682
OK лека, аз написах каквото имах, до скоро!

# 683
# 684
# 685
Ей да не изчезнете...и аз да остана сама  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 686
# 687
Берин се дърви на хакан, обаче такъв проблем ще й създаде той, че тя изобщо няма да има възможност да вижда Зехра.....
Сега след като Екрем научи от Каролин за проблемите между сана му и Берин.....и това, че Берин е със старата си любов Ахмет, той Екрем най-правилно ще се намеси и Зехра ще остане при Хакан.....Не защото му е мило за внучката, за него това е въпрос на престиж......да победи Джемиле.....

# 688
Кралице, приготвяй си и пускай темата и тогава ще довършим тази заедно....

# 689
Вие какво разбрахте. Само заради съня ли Айлин отиде в болницата  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт