Отговори
# 105
benson10Laura Mercier  Foundation Primer. За лятото помисли  за сеттинг спрей евентуално, например Urban Decay De slick/All nighter, ще пази по-добре от влажността на въздуха от праймър.

Точно тези имам Simple Smile, по-добре е с тях, но не много. Заедно като ги използвам максимума е около 4 часа, след това все едно нищо нямам, със суха кожа съм. Принципно използвам консилър, LM tinted moisturizer, пудра (понякога )и блъш.  Ако имаш други предложения, цялата съм в слух. Simple Smile

Изчезвам, Агентурата подхвана политиката.  Laughing

# 106
И на мен ми беше интересна речта на Обама, сега само се дразня на отговора на републиканците  Rage много са ми черни тия хора, и това откакто заявих на съпруга си, че съм съгласна ние да плащаме повече данъци, за да съживим американската икономика и той отсече, че всъщност ние плащаме най-много.
Това баба ми го казваше преди 25 години, а леля ми се мажеше с крем "Невен"  Joy
Агент, приятелката ти изглежда на 20, защото не излиза от кръчмите(алкохолът държи кожата опъната), мъжа ми така ги познава алкохолиците (не казвам, че приятелката ти е алкохоличка) на 50, а изглеждат на 30 Simple Smile честно си признавам, че и аз може би заради това леко младея Joy или защото изчаках с бебето, но сега съм сигурна, че бързо ще си наваксам Simple Smile
Мис Нели, благодаря за интереса, хормонални изследвания никога не са ми правени, кремове не ползвам, защото кожата ми е мазна и с крем става  ooooh! Ценови диапазон- 30-40$ ми се струват разумни?! Ям много сладко (но си ги имах и преди, когато не вкусвах Sad ) Не знам какво друго да ти кажа за пъпките си ( Joy ) освен че са супер досадни, направих грешката да си купя проактив-за първи път през целия ми живот, проявих алергия към някоя от съставките. (чета си поста и ми е супер смешно:)

# 107
Благодаря на всички за честитките и пожеланията!
За раждането нямам нищо особено за разказване. Много се надявах този път поне да тръгне спонтанно, та да разбера що е то нормално започнало раждане - не би. Втората девойка, както и първата, не пожела да излезе сама. Планирано секцио, седмица след термин. Цял списък с неочаквани за мен открития. Например, че като си напълно в съзнание (вместо в полу-делириум след сто часа раждане), нещата около операцията изглеждат далеч по-страшни и неприятни. Например седенето дибидюс гола на високо вдигната операционна маса, докато сюрия народ се суети наоколо с инструментариум. Бррр. Също така наивно си мислех, че няма нищо по-бързо и лесно от ваденето на едно бебе при секцио. Така де, нали им е в ръцете - няма къде да се запъне или заклещи. Ха, нямало! Моето рогато така здраво се беше вкопчило, че се наложи с вакуум да я вадят. Още две-три седмици ще е островърха.

Обаче пък този път, да чукна на дърво, възстановяването ми е песен. Първия път все едно тир беше минал през мен. Сега от нищо не мога да се оплача. Децата са мечта - малкото яде много и спи още повече, голямото я гали по главата и ѝ чете книжки за приспиване... идилия!  Grinning

По въпроса за козметиката не мога да се включа, само мога да цъкам с език впечатлено.
Обама сега ще го гледам, с кеф.  Simple Smile

# 108
Гледах и аз, харесах стейта, издразних се отново на Бейнър ( за физиономиите  Mr. Green) и на М. Даниелс за отговора. Нямам търпение да се регистрирам като гласоподавател другата година и да си упражнявам гражданските права най- съвестно.  Sunglasses

Бръчките, лично мнение, са въпрос на ген и хидратиране. Кремове, маски и прочее са повече реклама и пожелателно мислене, отколкото всичко друго Simple Smile). Да заложим на спиртните напитки, явно имат по-голям ефект  Mr. Green

Яна, чудесно за идилията, така да е и за напред! Радвам се, за бързото възстановяване! Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 06:11 от stella_ars

# 109
 Агент, разписала си се тези дни, свеки май си е тръгнала?

# 110
Агент, разписала си се тези дни, свеки май си е тръгнала?
Мне, прецаках си ръката и не мога да бачкам ... та ви досаждам!  Grinning

Обаче пък този път, да чукна на дърво, възстановяването ми е песен... Децата са мечта - малкото яде много и спи още повече, голямото я гали по главата и ѝ чете книжки за приспиване... идилия!  Grinning

Страшно се радвам за вас  Hug

Бенс  Grinning

Абе японките си миеха лицата със саке със сигурност  Mr. Green

Аз икономиките и американската и китайската предпочитам да ги съживявам с харчене предимно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 111
Яна, честита Агнеса! Да расте здрава и спокойна!  Heart Eyes На теб бързо възстановяване.  Hug

Като ви чета и ми се връзва погледа - не за политиката, за козметиката говоря.  Crazy

Да си кажа - Ню Йорк е много хубав всякак - и снежен, и кишав.  Heart Eyes

# 112
Яна, чудесно е че се възстановяваш бързо!  Идилията звучи неземно просто  Heart Eyes

Момичета, чета ви и аз мога само цъкам с език впечатлено.  И на мен кожата ми е като на "пица", никакви козметики не използвам, а от година си мия лицето само с вода и определено има добър ефект.  Илачи за пъпките какви ли не съм пробвала, никакъв резултат.  Също се излъгах да пробвам проактив преди три години, не само че се изринах, а и се надух.  Като боксова круша бях в лицето  Crazy  Най-добре ми се отразява климата в БГ, още след първата седмица лицето ми се изчиства и става като на нормална 30-годишна жена  Crossing Arms  Определено си мисля, че храните тук много допринасят, било то хелти и органик.

Баба ми ми ги е разправяла същите, и то конкретно за обезкосмяването.  Е не, мерси  Stop

Нищо не разбирам от политика, но речта на Обама ми хареса.  Чичото след него хич  Naughty

Лека нощ и хубав ден утре  Hug

# 113
  • WA, USA
Кефите ме мацки, като ви слушам как професионално говорите за козметика и се чувствам като малко дете. Нямам си нищо да се мацам, ни крем, ни гримове... бях се зачудила дали да не си купя малко, ама после си викам тъй и ще ги хвърля след година. Колко време ви отнема сутрин подготовка преди излизане? Струва ми се доста сложно. Откакто децата тръгнаха на градина се изнасям за час и половина - кафе, нет, закуска и обяд, цедя, обличаме се/обличам ги. Ако трябва да се грижа и за външния си вид ще ми отнеме цял предиобед.

Янажар, браво за възстановяването и разбирателството. Все така да е!

# 114
Здравейте. Искам да питам живеещите в САЩ, които са пращали колети за чужбина, как стои въпроса с парфюмите? Имам близък човек в САЩ, който иска да ми прати колет със скъпи парфюми като подарък, но в пощата са му казали, че не може да праща парфюми.  newsm78 Някой пращал ли е парфюм? Предполагам тогава се пише по-висока стойност на пратката и може би се обмитява (аз да платя мито, де), но наистина ли е невъзможно да се прати парфюм в колет? Thinking

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 18:16 от Teresa of the Faint Smile

# 115
Яна браво на теб и девойките Hug
И моето възстановяване този път беше бързо и корема ми почти изчезна, в сравнение с 1вия път дето си влачех коремчето до 7мия месец след раждането Crazy и аз случиш на бебе този път, Еми е кротка и само папка, спи и пълни памперсите, докато кака и Диди кротко е яхнала метлата и чисти из нас Joy

# 116
  • Boston, MA
Парфюми пращам, без да обявявам, като си имам наум риска, че може и да ми ги вземат.

Яна, много се радвам за вашата идилия, дано все така да е!

Агент, и аз те обичам.  Grinning

По въпроса за поддръжката, най-добрата ми приятелка маже тялото си с всякакви балсами и масла, след всяка баня (ако ще три душа да е взела за деня, три пъти ще се намаже!) откакто я познавам, т.е. от 15 годишна, пази се от слънце също. Кожата й е като бебешка, абсолютно недокосната от годините. Като бяхме малки (на 15 години живеехме заедно в пансион, всъщност много години сме живяли заедно), мен ме домързяваше само да я гледам. И не е ползвала само скъпи неща, по комунизма имаше един вид балсам за тяло в магазина. Но си има отплата, хидратацията и това да не се печеш като скарида.

МисНели, моля те, стой и ни/ми обяснявай, особено за съставките! Не съм хордър, всъщност сборът на неща ме ужасява, помня че ужасно се опулих като прочетох нон-блонд как показа колко четки за грим ще носи за едно пътуване до Париж едноседмично. Аз имам общо 3 четки за грим, които и не ползвам. Може би наистина сама вървя към минимализъм.

Руми, сутрин от ставане до излизане имам максимум час. Кафе, душ, обличане, и подканяне на децата - тоалетна, зъби, дрехи, чанти за училище. Мъжът ми слага закуска и обяд, и води Боби, а аз Дани (той работи по-късо работно време, и е по-наблизо). 99% от дните излизам от нас с мокра коса, и само с СК2 вода (може би единственото супер положително нещо, което съм открила последните години) плюс овлажнител с фактор. Двете общо ми отнемат минута. Като ида в офиса, ако съм на кеф, се гримирам. Ако не съм кеф, полагам още някое кремче, при всяко положение. Понякога се и сресвам.  Laughing

А за изборите, ако глупостта продължава и номинират примерно Нют, ще гласувам за Обама, казах.  Peace

# 117
Парфюмите са опасни стоки според IATA и ако се обявят легално трябва изпращача да е лицензиран за това. Ако се пъхнат между другите неща съществува риск при сканиране да ги открият и конфискуват. Ако се стигне до това на изпращача му седи това в досието ( според закона до 6 години, според информация от колеги - завинаги)

Аз съм май от малкото които не ползват бяла козметика, не че няма  Mr. Green Когато живеехме в Канада климата беше много сух и една аптекарка ( нали ги помните онези стари достолепни дами с прическа кок) ми забърка един крем. Сега на този климат с влагата се чувствам перфектно. Пъпки никога съм нямала.

Телевизия не гледам, а речи на когото и да е съвсем- така, че и там съм пас

# 118
Благодаря за отговорите. Вероятно няма да рискуваме значи.  Wink А какво значи "в досието"? Че влиза в сила някаква присъда или просто те слагат в някакъв "черен списък"?  Thinking

# 119
Руми, самото поставяне отнема 5 минути: крем-праймър-консилър/tinted moisturizer-blush- спирала, но изчаквам между първите три по няколко минути да попие, в това време други неща правя.
Иска ми се без нищо, но кръговете под очите са страшни, кожата суха.

На Амазон има намаление на детски Clarks($30+):
http://www.amazon.com/gp/product/B003EEMYA8/ref=as_li_ss_tl?ie=U … veASIN=B003EEMYA8

Бубс, мъжа ми така направи предният път. Сега май няма да гласува, за да не го викат на jury duty. Laughing
Аз загубих интерес...ще чакам Хънтсмън следващият път.

Общи условия

Активация на акаунт